Mamici de iulie-august 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 3
otim spune:
alina.a - m-as bucura din suflet , stau chiar la padurea verde , sau asta in cazul in care mami nu ne va convinge ( pentru ca insista de zor ) sa ne mutam la ei macar sase saptamani la Lipova , deci si mai aproape .
21 saptamani Laurentiu
X-ray spune:
otim stai sa ma lase dr sa ma mai plimb putin ca poate dau o fuga in mol sa ne vedem pe acolo.eu tot sper sa fie mai bine.....
alina 22+ cu bb Elisa
AndraZ spune:
Monica, ce bine ca stai langa Titan....cu siguranta vom bate cararile IOR-ului impreuna cu Ioana...
Ioana, eu deja ma stresez sa vad cum gasesc bona pt ca am tot auzit de fel si fel de experiente negative in gasirea bonelor....iar eu chiar nu imi permit sa stau acasa atat timp cat salariul meu este destul de maricel si promisiuni de marire sunt....dar asta daca ma intorc la 6-7 luni ale lui bb....mama se oferea sa mi-l creasca ea, dar ea e la Buzau....eu aici ...si parca nu-mi vine sa-mi dau pruncul de acasa....
Andra
22+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
brazuca25 spune:
Acum venim de la morfologica si de ce mi-era frica nu am scapat!David e acum Maria! Nu e nici un dubiu, o sa avem o printesica, si tati este cel mai fericit tatic!
Bebik este f bine, am vazut-o si 4D, si s-a jucat o gramada prin burta. Deja iar trec prin starile de data trecuta cand credeam ca e baiat. Zambeam prosteste pe strada si incercam sa imi imaginez cum o sa fie!
Cine poate sa imi schimbe si mie in lista datele, ca ramane David pt data viitoare. Acum e Maria...si al 2lea nume inca il negociem.
22+ Maria
poze cu noi
lorinaoo1 spune:
Luna mersi fain de raspuns. Acu m-am lamurit si io. Pe aici am auzit si persoane mai destupate cu teorii ca se sperie cupilu' in somn de propriile manute si se trezeste plangand Mai bine ca am intrebat, ca oricum nu-mi venea sa infas bebelina la peste 30 de grade cate vor fi la mine in camera
Claucia iti dai seama ca ne-ar trebui un intreg ditamai localu' ca sa incapem, si ar mai veni si televiziunea, ca am ajunge stire de senzatie
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 24+
AndraZ spune:
Brazuca, felicitari pt caruciorul roz! Sa fie o Marie frumoasa ca voi 2 si sanatoasa! Si David....vine si el din urma...la runda urmatoare....
Si eu maine fac 3D si 4D si aflam ce posedam in burtici....si eu cred ca Matei al nostru ( noi credem ca este baiat, dar este numai impresia noastra, fara atestare medicala) se va transforma in Mara ...asa ca sunt pregatita pt tot...
Andra
22+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Luna1 spune:
Brazuca felicitari! Sper ca ai mai lasat o fetita si pentru mine, nu de alta dar am gasit un nume superb (zicem noi) si ar fi pacat.
Il asteptam si pe David data viitoare.
Andra daca tu simti ca e Matei atunci Matei sa fie. Succes la scan.
Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
brazuca25 spune:
AndraZ sa stii ca eu cu gandul asta am stat de la inceput. Eu ca eu dar tati mai ales sub nici o forma nu a vrut sa accepte ca are baiat. Acum cand a auzit de printesa mai sa scape telefonul din mana!
Mi-a placut mult de tot 4D. Pacat ca a facut doar fff putin la sfarsit pt poze si nu am avut timp sa ma uit asa la toate. Oricum ea dansa de zor pe-acolo si isi manca degetele!
22+ Maria
poze cu noi
lorinaoo1 spune:
Brazuca felicitari!!!! Sa fie sanatoasa printesica!
Fetelor, eu ma simt asa de bine incat nu-mi vine sa cred dupa toate prin cate am trecut. Ma cam doare spatele daca stau in picioare, am contractii Braxton Hicks cam de 4-5 ori pe zi, deci totul e ok. Vad ca si burtica recupereaza, ca tot ma plangeam eu ca e mica Offf, abia astept sa-mi vad bebelina "pe viu", sa o aud cum gangureste, cum respira prin somnic, sa ii pup manutele si talpitele, sa ii mangai pilea de la ceafa, sa o miros (ca stiu ca miroase delicios), sa ii fac baita si sa ne jucam cu zornaitoarea Mai am 110 zile pana la nastere
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 24+
brazuca25 spune:
Luna1 multumesc pt felicitari! eu zic ca mai sunt fetite macar cat sa echilibreze nr de baietei asa ca una e rezervata a ta!
22+ Maria
poze cu noi