Mamici de iulie-august 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Felicitari Brazuca25 pt tetitza, sati traiasca si aveti grija de voi. Uite si de la mine

19+
poze_nunta
poze_burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Luna, daca este asa cum simt eu si e baiat....si daca mai e cum simt eu ca nu scap de cezariana.... Matei al meu va fi mai mare decat printzesica ta....Cosmin e dovada ca stii sa faci copii frumosi....deci o punem de-o incuscrire ....asta daca nu-l vrei pe Matei al Simonei....ca are sange arab in vene.......cu cel pur englezesc ar iesi si aici ceva

Otim,multumim mult de galerie si sa dea DD ca bibi al meu sa fie sanatos....ca nu imi pasa ce "hram" poarta fericiti suntem de cand am aflat ca suntem viitori parinti si cei mai fericiti vom fi cand se va naste.

Andra
22+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mersi fetelor pt galerie. Da in aprilie am scan apoi daca nu vor sa-mi zica pe la sfarsit ma voi duce la privat.

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

nicooleta27 - Buna dimineata ( in ceea ce priveste seful ) deci incearca sanatatea ta si bb tau pe prim loc .

ghinetz - bafta la eco

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

felcitari brazuca pt maria!bravo sa se echilibreze balantza!

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Felicitari si tie brazuca pentru printesa. Am aflat si eu ieri ca este fetita si suntem foarte fericiti. Eu acum am facut 4D si am aflat ca este fetita. Voi de unde stiati ca este baiat si acum ca este fata. Ti-au zis cumva la 2D ca ar fi baiat. Ca eu stiu ca la 3D si 4D nu gresesc. Asa ca eu nu vreau sa am nici un dubiu ca este fata.

Diana 22+ si Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andra ce sa zic, daca voi avea fetita astept la petit baieteii! Poate sa aiba ce sange o vrea, arab, roman, uzbechistanez, ea sa fie fericita.

Acum ma gandeam ieri cu sotul ca daca la fiu-miu nu ma ingrijoreaza si nu ma deranjeaza gandul ca in adolescenta poate va decide sa-si gaureasca nasul, urechile, poate sa nu se spele ca o fi putin rocker, sa poarte lanturi etc, ma gandesc ca va fi o etapa deci voi incerca sa fiu cool si chiar nu pot sa zic ca ma deranjeaza ideea, totusi daca voi avea o fata nu stiu daca voi putea sa fiu la fel de cool. Nu stiu cum as putea sa o vad cu cercel in nas si sa zic "e doar o etapa". De multe ori ma intreb "chiar vreau o fata cu tot ce implica ea?"

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Felicitari Brazouca pt printesa.
Luna hai cu echo ca sa echilibrezi balanta!!!
In alta ordine de idei sa va traiasca copilasii indiferent daca sun bebei sau bebite......

Cristina 23+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

BRAZUCA, FELICITARI PT FETITA.

SI TUTUROR SA LE TRAIASCA BB-II.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Multumesc fetelor pt felicitari! Ma bucur ca noi mai echilibram putin balanta.

Arhdy noua ne spusese la eco de 12 sapt ca e baiat si se vedeau f bine "outele". Acum a vazut la 3D ca la 4D nu s-a uitat la sex....sau eu nu am vazut sa se uite. La mine 4D a facut f putin, doar cat sa faca poze si cam atat.

22+ Maria

poze cu noi

Mergi la inceput