Mamici de iulie-august 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by andutzy

Simo, maine pleci? Aoleu, poate nu mai apucam sa iti urez concediu placut, sa vii de acolo cu impresii minunate si cu multe cadouri pt bebe! ne va fi dor de tine! Cand revii?

AndraSapt22 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Joi plec, dar am schimbat de pe acum, ca am apucat sa adorm dar m-au trezit tzantzarii ...si acuma nu mai pot dormi...

Bicarbonatul - o linuguritza la un pahar de apa calduta (vezi sa nu te oparesti).

maine..........

Simona 21+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Anto ...sa te ajute DD cu sarcina asta...

maine..........

Simona 21+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Simo cred ca iti urez si eu aici calatorie placuta si sedere de vis! in aeroport nu cred ca voi fi joi, asa incat sa nu fii supi pe mine... am avut intentia, dar duminica plec si eu spre Moldova, trec chiar si prin Iasi sa las o prietena... si daca vrei o sa iti spun daca joaca soarecii pe masa... cand pleaca pisica de acasa! (poate nu intorc iesenii Iasi-ul cu fundu'n sus ca pleci tu, pt.ca oricum e Lorina pe faza acolo). Vineri imi sosesc musafiri aici la Bucuresti, iar joi am multe multe de rezolvat inainte ca sa plec.. plus papa bun pentru musafiri, ca de'... imi place sa ii alint!

andutzy cum e mama cu atatea probleme? ... scapi de una, dai de alta... uffffff... imi pare asa rau de neplacerile pe care le ai si le au si alte fete...

ca sa ma inscriu si eu aici pe lista cu "bubite" am sa va spun ca de ieri ma cam doare burtica asa in surdina... iar noaptea si dimineata cand ma mai misc prin pat, parca e mai dureros si e mai greu... asa e normal? in plus simt ca buricutul vrea sa iasa afara... ca pe langa buricut se intinde pielea tare tare (ma dau cu crema de muuult... si pana acum nici o vergetura sau problema) si am o usoara mancarime... credeti ca e cazul sa ma dau mai des cu crema? eu ma dau o data pe zi! de obicei SEARA!

Anya am si eu o nelamurire... daca medicul meu ginecolog nu-mi pomeneste nimic de IR-uri, asta inseamna ca e in regula sau e posibil ca la ce ecograf foloseste sa nu vada lucrurile astea... eu am facut morfo-fetala la alt medic, dar nu prea vreau sa ii spun rezultatele date de acel medic pt. a evita sa-l enervez ca m-am dus la o consultatie suplimentara .

multumesc anticipat pentru raspunsuri si sper sa nu sariti peste mesajul meu si sa primesc un raspuns macar... stiu ca e tarziu si ca poate v-ati culcat, dar maine dupa cafelutze, ceaiuri, laptici... plsssssssssss
pupici

karligutza, sapt.26 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

karligutza, eu am mai scris care este parerea mea in general, in capitolele precedente (chiar tu parca ai citat una dintre postari la un moment dat). nu stiu sa-ti raspund exact cum este in cazul tau, pentru ca habar n-am cine, cum si daca a masurat, ce valori au fost...

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Luna1 nu stiu daca fac bine sa iti scriu, sau nu. Dar poate e mai bine sa stii.
Eu am cunoscut un baietel de 2ani in spitalul de copii la care nu i s-a administrat vitamina K la nastere. (Spitalul de copii la care am fost este unul dintre cele mai mari spitale de copii din lume.) Nici nu cred ca poti sa iti imaginezi ce am auzit si ce am vazut acolo.... dar chipul lui Austin a ramas intiparit in sufletul meu... bietul copil...
Te rog nu fa gresala pe care a facut-o Jenny. Te rog da vitamina K bebelusului tau.
Daca vrei o pot suna pe Jenny si poate ea sa vorbeasca cu tine.
Daca il vei vedea pe Austin, nu il vei putea uita niciodata... totul e asa doar pt ca nu a avut acea vitamina K data la nastere.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

23+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Nu stiu daca Simo o sa mai aiba azi vreme sa intre pe net, asa ca va spun eu Buna dimineata! Haideti la ceai, cafelute, laptic! Sa aveti o zi frumoasa de tot!

Lia S22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

neatza lia si fetele!eu iar am avut o noapte alba....

alina 23+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neataaa! M-am trezit mai devreme decit restul familiei asa ca am intrat pe net si de acasa.

Simo, gata bagajele? Drum bun, have fun si shoppinguiala fructuoasa!!!
Anto. Sper sa te simti mai bine!

Revin peste citeva ore dupa ce citesc din urma.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gata am citit si din urma.
anto ai grija de tine,tin pumnii de vesti mai bune.
simo sunt gata bagajele?
lia cand te internezi?

alina 23+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Hello gagici!!!

Ultimile pregatiri ....Dar mai intai o

maine..........

Simona 21+ Matei Hisham

Mergi la inceput