Mamici de iulie-august 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by CarlaV
Am mai scris pe aici ce as vrea eu de la un doctor si cineva (nu spun cine) mi-a urat ironic sa imi gasesc doctorul exact asa cum il doresc, aveam "pretentii" mari pentru tara asta.
Carla, 25+
eu ti-am urat si nu am fost ironica. ma bucur ca ti-ai gasit pe cineva exact cum iti doresti. mereu am spus ca exista medici foarte buni, chiar si la noi in tara. exact cum am zis, iata, exista si la noi medici care nu fac epiziotomie din start, atunci cand nu e cazul, doar pentru ca asa se face.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
amameda spune:
Andutzy, poti sa-l folosesti in siguranta dar cu bicarbonat cum ti-am spus. Ceaiul de galbenele e mai mult cicatrizant. Alternarea de pH acid cu alcalin detemina distrugerea candidei.
MEDA si 23+
Estecri de doua ori nu-i bai dar sa nu mai faci.
Carla ma bucur ca ai avut o experienta placuta. Se spune ca fiecare pacient isi merita doctorul. Trebuie sa cautam pana ne simtim multumite,nu trebuie sa facem compromisuri.
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by amameda
[br
Anya , cunosti sau ai auzit pe cineva care sa aiba probleme cu bb din cauza IR ca eu nu stiu. Toate mamicile cu rezistente crescute despre carea am citit pe DC au nascut bb fara probleme.
Stie cineva altceva?
MEDA si 23+
nu stiu pe nimeni sa fi avut astfel de probleme si nici nu am auzit cazuri concrete. exact asta am spus si eu acum cateva pagini, ca stiu multe mamici care au avut IR-uri mari la eco facuta la un anumit dr. si ca prin minune, cand au repetat eco in alta parte au avut valori normale.
iar ca un exemplu personal, eu am avut IR-uri mult mai mari decat am citit pe aici in sarcina trecuta si nici unul dintre medici nu mi-a atras atentia. am nascut un copil mare si sanatos, putin peste termen chiar.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
Luna1 spune:
Meda multumesc, ai dreptate acum e cam ruleta ruseasca cu toate. Si cu cat citesti mai mult parca cu cat intri mai in ceatza. Oricum daca mai gasesti ceva tine-ma la curent. La fel toate fetele daca mai auziti ceva tratgeti-ma de maneca va rog.
Carla felicitari pentru dr, ce n-as mai da sa mai fiu si eu la prima sarcina sa imi stiu bine optiunile, mai ales aici unde se tine seama de ele. Din pacate mi s-a spus clar ca ma voi rupe pentru ca am o taietura la activ.
Va pup noapte buna!
Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
amameda spune:
Vreau sa anunt moldovencele ca pe 19-20-21 aprilie la Iasi va fi Targul cu produse pt.bb (cel care a fost la Expo la Bucuresti).Inca nu cunosc locatia dar va anunt cand voi afla.
MEDA si 23+
Cam mananc litere....Scuze.
Simo78 spune:
Luna mai intereseaza-te cu taietura...Mama mea la mine a fost taiata, iar la fratele meu (adica a doua sarcina), nu. Asa ca pistoneaza-i la cap...Bafta multa cu asta.
Eu nu-mi fac idei, sigur am sa ma rup in toate directiile daca nu ma taie, pentru ca ma rup si la un contact mai "sport". Scuze ca nu am cum sa spun asta mai cu perdea.
maine..........
Simona 21+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
andutzy spune:
meda, saru mana pt promptitudinea raspunsurilor! Nu stiu sigur de candidoza, dar acum o luna la analiza imi iesise o vaginita pt care abia acum am inceput tratamentul cu Betadine ovule. Insa putin inainte de a incepe acest tratament(nu am pus decat un ovul) m-am trezit cu mancarimi destul de puternice,secretii abundente dar imediat ce ies la exterior se usuca si pielea sub ele este rosie si parca uscata si ea, ca atunci cand intind sa vad ce ce pe acolo ma trezesc ca se crapa usor. Scuzati pt descrierea amanuntita, dar ma gandesc ca poate a mai patit cineva asa si imi spune ce a facut pt asta. Ziceai de bicarbonat, cat sa pun si la ce cantitate de apa? Gelul intim Nivea inca nu l-am deschis, pana acum foloseam unul Avon(dar pe care nu scrie cat exact are ph-ul). Il voi dechide si il voi alterna cum ai spus cu bicarbonatul. Pana ati scris voi de galbenele eu deja m-am clatit cu ceai si mi-a mai calmat mancarimile. Voi incerca si musetel. O sa iasa copilul meu pasionat de ceaiuri la ce arome ii servesc pe "portita spre el"
AndraSapt22 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
karligutza spune:
Luna superba 'discutia' dintre gemenii din burtica! ; emotionanta, hazlie si in acelasi timp un alt fel de 'lectie'... [cool
hai repede cu o fetita de lunita! asteptam vesti de la tine, cum de ai rabdat atat si nu ai mers la privat mai devreme? sa inteleg ca secretomania asta referitor la sexul bebelusului se practica doar in sistemul public de sanatate? aia sunt mai cu mot sau ce? de ce teoria asta? ai idee? au si un raspuns la intrebarea de ce nu spun nimic pana la nastere mai ales daca gravida sau/si sotul acesteia intreaba?
karligutza, sapt.26 si printesa din burtica
andutzy spune:
Simo, maine pleci? Aoleu, poate nu mai apucam sa iti urez concediu placut, sa vii de acolo cu impresii minunate si cu multe cadouri pt bebe! ne va fi dor de tine! Cand revii?
AndraSapt22 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Nu am deschis pc-ul azi, mi-a fost rau ieri si azi-noapte de credeam ca iar ajung la spital. Tot gaze, dureri de burta, diaree, naspa. Din fericire pe la 6 dimineata dupa ultima excursie la toaleta m-am linistit. Iar azi am mancat mai de regim si nu am mai avut gaze.
Va multumesc tuturor din suflet pt felicitari.
Am mult de citit din urma, somn usor,
Anto 25 siVictor (8 octombrie 2005)