Mamici de iulie-august 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 13
liadorian spune:
quote:
Originally posted by alina.a
lia cand te internezi?
alina23+ cu bb Elisa
Tocmai ma pregateam de plecare. Am vrut sa-mi beau cafeaua acasa!
Lia
S22
X-ray spune:
lia tinem pumnii de vesti bune si de o sedere cat mai scurta si mai putin neplacuta in "dubaiul" de acolo.
alina
23+ cu bb Elisa
edit:m-am incurcat in exprimare si nestiintza
.azi iar am o zi proasta....
Simo78 spune:
Ati patit sa va curga sange din nas (cand suflati nasul)...Eu cred ca de la Elevit mi se trage, pentru ca o perioada nu am luat si nu mai curgea....Dar fara ma simt foarte slabita.
maine...
....
...
Simona
21+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
X-ray spune:
simo e normal pe sarcina si eu mai patesc.chestia cu elevitul depinde de fiecare medic daca il da pe toata sarcina sau merge pe mana gravidei ca se alimenteaza corect.medicii unguri il dau pe toata perioada sarcinii,eu il iau de la inceput si ma simt bine.deja eu am fluturi in stomac cand ma gandesc ca pleci,ce frumos va fi,ce de poze ne arati dupa...sa te disatrezi si pt mine mai ales,eu sarcina asta am stat numai in casa aproape
.si numai vesti bune sa auzim de la tine!
alina
23+ cu bb Elisa
Simo78 spune:
Alina, stiu ca suna sec, apropo de statul in casa (eu am stat in pat cam o luna jumate dar din cauza ca mi-a fost foarte rau, greturile mele de dimineata au tinut non-stop)...dar ai sa iesi cu frumoasa Elisa la plimbare 
Din Emirate vreau in primul rand sa ma intorc relaxata, ca dupa ce apare "monstruletul" cine stie cand mai apuc...O sa ma las alintata si rasfatata de toti, o sa-mi faca soacra`mea papa buuun, o sa ma plimb, si daca e nu e f cald o sa merg la plaja.....Cam asta-i planul de vacanta.
maine...
....
...
Simona
21+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
X-ray spune:
de merita,no comment!
atunci ce sa mai zic drum bun si adu-ne macar o fiola cu esenta de soacra cumsecade,poate daca o imprastiem pe aici se ia si la noi
.
alina
23+ cu bb Elisa
otim spune:
Buna diminieata si de la noi , ma duc sa citest din urma si apoi revin , OK ??
pe burtici si la bebici
21 saptamani
Laurentiu
otim spune:
Mai fetelor , ce m-as face eu fara voi ?? Nu stiu ... Dar ce o sa ma fac ca nu pot tine minte tot si cand va fi momentul de nastere cand nu o sa am calculatorul cu mine ... nu stiu . Eu ( pentru ca folosesc Mozilla ) si pot pune semne de carte , le tot adun dar ... voi vorbiti de lucruri vitale care ma intreb oare cei din spitalele noastre "iubite" le stiu ??? Asa ca v-as ruga sa o luati mai incetut si chiar ar fi bine pe etape si am sa incep sa-mi notez , sa-mi fac o lista cu ce vaccine cu ce tratamente trebuiesc facute si am sa-i disper pe toti de acolo . Ce sa fac nu am experienta , iar mama nu m-a adus pe lume cu toate aceste cunostiinte , incerc sa le invat pas cu pas , dar se pare ca totii (asistente , medici , etc. ) au pretentia ca tu sa le stii ... Este prima mea sarcina si chiar m-am gandit ca voi vorbiti ca este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei , dar .... la mine ... m-am saturat de atatea intrebari fara raspuns , de atatea griji ,...si atunci unde e partea frumoasa a lucrurilor ( in cazul meu ) , nu stiu ...
Imi cer scuze daca v-am plictisit , dar asta e NU STIU .....

21 saptamani
Laurentiu
arhdy spune:
karligutza nu am ce sa le fac. Am facut la Sanador in Decebal si i-am sunat sa-i intreb. Mi-au spus ca aparatul nu inregistreaza filmulete, ci numai poze. Acum asta este. Am vazut acolo tot filmuletul, si am niste poze 3D foarte explicite. Am platit 300 pentru ecografie si 21.1 pentru inregistrare. Asta este. Nu ma mai gandesc.
Diana 22+ si
Alexandra Maria
lorinaoo1 spune:
Neatza fete cucuiete!
Simo vacanta frumoasa iti spun de pe acum, ca sa nu uit
Cred ca ar trebui sa o supui pe soacra ta la un adevarat chin, ca sa colectezi "cumsecadenie". Cel putin pt soacra-mea sigur nu ajunge o singura fiola, cred ca e incurabil la ea ![]()
Ieri m-a intrebat daca am mancare pt fiu-su, ca eu nu mai contez, de ce-ar interesa-o pe ea daca eu si bebelina mancam ceva sau nu
Mi-au revenit fixurile
Gata, promit ca nu mai vorbesc de socrosenia mea ![]()
Si cum spunea si Karligutza sa nu-ti faci griji, ca deja l-am coborat pe Sf Niculae din cui
(ca la Creanga
), ca sa nu se urce pe masa dupa plecarea ta ![]()

Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 24+