PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
dandana spune:
buna mamici de piersicute!
eu tot cu ale mele 
ce fel de iaurt folositi voi pt pacalirea bebeilor mofturosi?
uf, din ce or fi facuti copii care mananca de rup? stiu niste exemple de ma crucesc
eu am hotarat sa nu-i mai dau nimic decat lapte cu ceve cereale ascunse cateva zile, macar pana terminam furazolidonul
sanatate la piersicutele bolnave!
dandana mamica de bebelusa
iubita 17.07
lucians spune:
Larisa,poate nu se simte-n siguranta cand se vede pe asfalt,stiu io ce sa zic...si,oricum,acasa isi cunoaste "terenul"...![]()
Azi i-am mai facut un www.dropshots.com/day.php?userid=192635&cdate=20070328&ctime=145002" target="_blank">filmulet Dariei,inainte de a merge la bili-bili.Sper sa va placa!
pupici.ne auzim tot azi,dar mai tarziu ![]()
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by lucians
In schimb,n-o duce capu'sa se ridice singura in patut.Sta ce sta,daca sta,iar apoi se maraie(adica,pe limba ei,ma roaga frumos)s-o iau de-acolo.Nu prea-i place patutul...zic io.Nici popoul nu-l ridica ,si nici de tarat macar.Ea se rasuceste-n toate felurile ca sa ajunga la tinta.
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
vorbesti despre Alex al meu cumva ?
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by lucians
Larisa,poate nu se simte-n siguranta cand se vede pe asfalt,stiu io ce sa zic...si,oricum,acasa isi cunoaste "terenul"...
Azi i-am mai facut un www.dropshots.com/day.php?userid=192635&cdate=20070328&ctime=145002" target="_blank">filmulet Dariei,inainte de a merge la bili-bili.Sper sa va placa!
pupici.ne auzim tot azi,dar mai tarziu
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
intalniri de bebici
Zici ca isi face singura teatru de papusi cu manuta ! ce dragalasa e ! ...ce e aia bili-bili ?
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
miti2004 spune:
Sarilla BRAVO pt stat singurei in picioruse ! numai maine nu-i poimaine si o sa alergati peste tot !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
crys3000 spune:
7 lunisoare 
DAVID - baietelul lui A.C.

9 lunisoare 
DELIA AMALIA - fetita lui Rolendana

crys3000 spune:
quote:Bravo Razvanel pentru progrese.Abia astept sa mearga si al meu,deocamdata merge de-abusilea sau cu premergatorul.Ahhh,sta si in picioare sprijinit de spatarul canapelei.
Originally posted by SARILLA
Si ca tot va zisei de televizor,chiar daca sunt off topic...vreau sa va zic ce ma tine ocupata de cateva zile..non stop(am si uitat sa ii dau sa pape lu Razv o data): ma uit la Prison Break..poate stiti despre ce e vorba,din punctul meu de vedere cel mai tare serial ever...
...offf...am vazut amandoua seriile in cateva zile.adica 22+20 de episoade a cate 40 de minute...daca aveti ocazia,dati-i o sansa!
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME
Si eu cu barbatul meu ne uitam la Prison Break,suntem pe finalul sez.1.Super tare serialul,mai tare si ca Lost.
katik spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!!!!
sarilla, felicitari!!! ai baiat mare d acum! sa vezi de-acu incolo sport pe capul tau!
dar e asa frumos cind vezi in fiecare zi ceva progres nou!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
maryion spune:

9 lunisoare
Delia Amalia, fetita lui A.C.
7 lunisoare
David, baietelul lui Rolendana

VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
Ioana81 spune:
quote:
Originally posted by mishi
Buna fetelor!
imi pare rau sa aud ca bb-i sunt bolnaviori. sa speram ca se fac repede bine.
trebuie sa va mai aduc ceva informatii despre mihnea, ca am ramas cam in urma.
la 8luni si 2 saptamani are 9700g si 74cm. spunem TATA cu asa hotarare ca aproape sunt geloasa pe sotul meu. la inceput zicea "tatatatata" de cate ori se bucura, descoperise el cuvantul asta si cred ca-i placea cum suna. acum stie exact ca "tata" e tata si zice numai cand il vede. se topeste al meu sot cand il aude.
avem, in sfarsit, si un dintisor. m-a tinut cam 4 nopti nedormite de durere. a fost mai rau decat in tipmul colicilor.
e un nazdravan, merge cu premergatorul prin toata casa si face dezastru!!!!
in rest, suntem bine, sanatosi si pusi pe concursuri. daca-l vedeati cum a dormit ieri, dupa filmare, mureati de ras. nu-i ardea nici de mancare, dormea ca betivu-n gara. cred ca vineri, la finala ii dau un redbull la biberon.
am urmarit mamicile de azi. cam tare concurenta!!! stau si ma intreb unde avem loc cel putin 7 mamici cu 8 copii(ca azi s-a calificat o mamica de 2) si suntem deja 6?
ma tenteaza sa-i iau premergatorul lui mihnea cu mine in emisiune, sa le strice tot decorul, ca s-asa...l-au facut praf copiii mai mari.
bulinuta si celelalte mamici care mai cunoasteti zona, pizzeria e vis-a-vis de policlinica titan, langa tapiterie si centru de plata IDEB, cum te uiti la complex, pe stanga (nu confundati cu cofetaria vio si ce mai e pe acolo, ca alea sunt pe dreapata). daca vreti va dau telef. meu pe PM si ma sunati sa ne vedem. hai ca sunt nerabdatoare sa ne vedem!!!
va pup si ne-auzim!!
Hehe! Eu stiu unde este! Doar acolo platesc lumina! Ma bag si eu la o intalneala, daca va fi.
Si bafta a concurs. Eu nu am apucat sa ma uit, dar maine promit ca ma voi uita!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)nunta Vladimir Botez

...offf...am vazut amandoua seriile in cateva zile.adica 22+20 de episoade a cate 40 de minute...daca aveti ocazia,dati-i o sansa!

.