PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
anasia spune:
consi,
, multumim!
muhh, exact, ce mai faci? esti plecata?
tweety, cum se simte mama ta?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
mami-mami spune:
Sanatate tuturor piersicutzelor bolnave!
sa va faceti bine, ca taaare rau e.
Noi am fost raciti, inca mai suntem dar sper ca de data asta sa scapam fara antibiotic.
Inca suntem infundati la nas, si tusim un pic, dar nu mai avem febra si parca am inceput sa mai si mancam (laptic cu cerale si cam atat)
Am incercat sa pun link cu poze la semnatura dar cred ca sunt usor
handicapata. Poate cineva sa-mi spuna ce nu fac bine?
mami-mami de Alexandru
[uri="http://www.flickr.com/photos/7537578@N02/?saved=1"]poze[/uri]
lucians spune:
Emilia,Consi 
pt fiecare.![]()
Emilia,n-am cautat nu stiu ce firma,eram in plimbare cu sotzul si-mi povestea despre performantele si nazbatiile unui bebelac,cu 2 luni mai mare ca Daria,baiatul colegului sau de sv.Cum de trage de una,de alta,cum deschide sertare,ce mai... activ frate... si-a mea puturoasa nene.Si-am zis...gata...da-mi militaria jos din pod,tb sa facem ceva s-o atatam la cata mai multa miscare.Si uite asa,am intrat la Miniblue(care era chiar in fata noastra) si hotarati,am ales unul care sa nu fie nici prea scump si nici prea ieftin,desi-jurasem ca nu-i mai iau nimik.Stau cu ele,de le sterg de praf...A costat doar un bulion,caci era la reducere.
Chicco sunt muuuult mai scumpe,si chiar pt 1,2 luni,io zic ca nu se merita.
pupici si sanatate multa bolnaviorilor!
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
lucians spune:
mami-mami,trebuie sa schimbi uri in url,cu l de la lalea.
pupici
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
SARILLA spune:
Fetelor, ce credeti ca s-a intamplat azi?
Eu stateam pe marginea patului si ma uitam la televizor,si il tineam pe Razvi de manute(el statea in picioare), se juca cu o punga.La un moment dat, vrand sa il iau de acolo,i-am dat drumul la maini, in ideea ca o sa "cada" in bratele mele...si..ce credeti???A STAT IN PICIOARE SINGUR!!! ...bine, cateva secunde,nu a ramas o vesnicie,dar cateva secunde bune...mi se taiasera picioarele,nu-mi venea sa cred...am tremurat un sfert de ora de emotie...l-am sunat pe taica-su,pe sor-mea..nu mai puteam de fericire...si dupa aia l-am mai pus...si la fel,sta cateva secunde...nu imi vine sa cred...cred ca intr-o luna,doua o sa mearga...am fost asa emotionata...bebelasul meu s-a facut mare...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
POZE 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME 
SARILLA spune:
Si ca tot va zisei de televizor,chiar daca sunt off topic...vreau sa va zic ce ma tine ocupata de cateva zile..non stop(am si uitat sa ii dau sa pape lu Razv o data)
: ma uit la Prison Break..poate stiti despre ce e vorba,din punctul meu de vedere cel mai tare serial ever...
...offf...am vazut amandoua seriile in cateva zile.adica 22+20 de episoade a cate 40 de minute...daca aveti ocazia,dati-i o sansa!
POZE 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME 
lucians spune:
quote:
Originally posted by SARILLA
A STAT IN PICIOARE SINGUR!!! ...bine, cateva secunde,nu a ramas o vesnicie,dar cateva secunde bune...mi se taiasera picioarele,nu-mi venea sa cred...am tremurat un sfert de ora de emotie...l-am sunat pe taica-su,pe sor-mea..nu mai puteam de fericire...si dupa aia l-am mai pus...si la fel,sta cateva secunde...nu imi vine sa cred...
Aceeasi minune am avut si noi azi,mai pe seara,cand o tineam pe Daria pe masuta de calc,in picioruse si ea dadea din manute,super incantata de noul loc.Dintr-o data,am vrut sa vad daca paseste(dupa ce-a stat putinel in premergator,caci acolo asa pare) si ,vrand s-o iau de manute(caci o tineam mai mult de lateralele de subrat),ea ramasese tot in picioruse,fara sa i se-nmoaie genunchii.Si la fel,am mai incercat ca sa vada si ta'su ,si...ce mai...ne-a minunat pe toti...

Maine,poimaine ii vedem in picioare si atunci...tata...sa ne vezi
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 7-8 luni
intalniri de bebici
lucians spune:
In schimb,n-o duce capu'sa se ridice singura in patut.Sta ce sta,daca sta,iar apoi se maraie(adica,pe limba ei,ma roaga frumos)s-o iau de-acolo.Nu prea-i place patutul...zic io.Nici popoul nu-l ridica ,si nici de tarat macar.Ea se rasuceste-n toate felurile ca sa ajunga la tinta.

Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
intalniri de bebici
larissa_79 spune:
lucians, tare dragutaaaa Daria. Uite un pupic de la Alexia pentru ea!
Eu nu ii mai i-au premergator la a mea ca nu cred ca sta. Si asa sta toata ziua in picioare tinandu-se de ce apuca. Merge in jurul patului si uneori sta si putin singura.. sertarele sunt ale ei..mi-a scos tot de prin mobila ( ce e la nivelul ei)...nu se mai poate..e foarte sotioasa. Partea proasta e ca in parc nu vrea deloc sa paseasca daca o tin...se aseaza in fundulet. Eu chiar nu inteleg....merge in patut ture...ture, in casa..la fel se ridica si paseste tinandu-se dar in parc nik....cum se vede in picioare se aseaza in fundulet. Cu vorbitul insa...mie mi se pare ca e cam in urma...adica doar pa-pa si ba-ba...a zis ea de cateva ori ta-ta dar a uitat intre timp. A si mai striga ava...nu stiu cine o fi!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)