PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
maryion spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri si incurajari.
Miti chiar nu stiam ca sucul de morcov proaspat este laxativ.
Sarilla felicitari pt Razvanel.
Am sunat pediatra si ne-a dat metoclopramid pt greata.
A mai facut kk moale, de mancat nu prea a mancat decat formula speciala Milupa HN25. A baut mult ceai si acum este mai bine.
Speram sa fie bine.
si revenim mai tarziu.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
Ioana81 spune:
Exista vreun bbu care ia pastilute vigantoletten? Al meu nu mai mananca asa de bine. Si ma gandesc ca e de la ele.
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
katik spune:
ioana, s-ar putea sa fie de la ele. a mai patit asa o prietena.
pai, pofta buna va dorim!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
MADYN spune:
Si noi luam Vigantoletten dar nu ne-a afectat pofta de mincare. Mincam de rupem, tot ce prindem
.
Ce intilneala planuiti? E si pentru mamici care lucreaza deja
?
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Ramoon spune:
'neata mamici si bebici!
noi suntem mai bine de aseara, nu mai avem febra dar inca doare piciorul...asta ma cam ingrijoreaza k nu o doare la masaj, o doare cand il indoaie...sta cu el numai intins, eu tot incerc sa o fac sa si-l miste dar plange rau si mi-e mila dea...
med de fam. mi-a dat o trimitere k a zis s-o vada un ortoped...nu se vede nimic dar sa nu fie probleme, dar pediatra la care merg eu in particular a zis k nu e cazul, dar o sa ma duc macar sa stau linistita...
i-am dat iaurtel natural de la zuzu si a fost f buuun...
laptic tot asa rau adica dimineata a baut 90 ml
dar bag la greu branza si iaurt...
ieri i-am facut spanac cu ou si nu i-a placut, de fpat am observat k daca pireul e mai gros nu-i place si face asa parca se inneaca...
Felicitari pt performantele piersicutelor! noi inca nu plecam, ii place s=o tin in picioare dar o lasa genunchii, deci nu o pot tine prea mult....de vorbit tot cu me-me, he-he, eee si mai noi face ploaie ii zic eu, adica zice un fel de bu si stropeste
e haioasa...
LuciansDaria e o scumpica, ce vorbareata e ea
, cred ca va distrati de numa'...
ieri nu am iesit k a mai avut temp. dar azi nu mai are asa k iesim k e super vremea.
va 
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Consi spune:

9 luni
DELIA
7 luni
DAVID

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
anasia spune:

Delia Amalia 

David 

lucians, e tare haioasa daria! va fi un sofer buna
Alessia a urmarit-o, da n-a vrut sa-i raspunda, aspteapta s-o vada fata in fata;
larissa, sunteti fete mari deja!
dandana, fetele dau iaurt zuzu, napolact; noi inca n-am incept; sa te uiti sa aiba termen de valabilitate mic;
noi am papat azi mar fiert cu banana si branzica, a fost un deliciu;
ramoon, ma bucur ca sunteti bine, mergi s-o vada un dr daca zici ca o doare piciorusul;
sarilla, lucians, felicitari pt performante!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
Consi spune:
Ah, da, era sa uit!
Felicitari DARIEI si lui RAZVANEL pentru notabilele performante!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Ramoon spune:
Delia Amalia

David
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
emiliapop spune:
Felicitari bebeilor ptr. noile performante!!!
Noi tot rau
, azinoapte de vreo trei ori i-am tras nasul cu batista bebelushului ca nu putea sa respire si abia spre dimineata a dormit mai mult un pic.
De papat, papa asa cat de cat si a acceptat si cu lingurita dar acum la 11 n-am reusit sa ii dau nurofenul si eurespalul ca obosise si se maraia, le-am pus in suc, a baut un pic dar tot a ramas asa ca o sa ii dau cand se scoala poate ii este sete si le bea.
Avem si mai multe secretii acum cu care ne inecam si nu stiu daca e spre bine ca se rup de acolo sau spre rau?
Chiar acum doarme si sunt langa el sa il pazesc si tuseste si face stanga-drepta ca sa inghita chestiile alea si sa poata respira.
Temperatura nu facem ca luam nurofen dar doctora a zis ca se pot face complicatii si fara temperatura.![]()
Bulinuta sau cine a mai avut copilul bolnav asa cam in cat timp trece chestia asta ca sa stiu daca ma ingrijorez mai mult?
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
greutate