LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

La multi ani Alina!
Sa ai parte numai de fericire si zambetele calde ale celor care te iubesc!

La multi ani Eduard Gabriel !
La multi ani Krisztian !
La multi ani Eliza-Maria !
La multi ani Darius Mihai !
Sa va faceti mari si sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!

Sunt de-acord cu intalnirea,dar sper ca pana vineri sa nu mai avem probleme.Vlad a terminat cu antibioticul duminica,dar inca mai tuseste si ii mai curge nasul.Am fost la control ieri si doctorita i-a dat un sirop de tuse si i-a recomndat sa nu iasa cateva zile din casa.Sper ca pana vineri sa fie OK,atat el cat si eu.
O s-o sun pe Cat,dupa ce se scoala Vlad.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

am mai pus si noi poze de aici... sa vedeti cum impinge Oana cutia si poza "oficiala" de un an. Noi n-am facut cine stie ce party, da' tortul a fost buuun!

Cristina 30, la multi ani lui Magnus, sorry de intarziere... hai scrie mai des.....

CAMELIADA, si mie mi-a placut poezia, e super haioasa, buna idee cu invatatul!!!

NOE, pe bune, hai sa nu zic tzapa (desi a cam fost..), da' curat ghinion, domle!!!!

PISPI, nu ca zic, da vreau sa spun ca ai promis ca scrii!!!!!!!!!!!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI,AALINA!VIATA LUNGA SI FRUMOASA,PLINA DE TOT CEEA CE-TI DORESTE SUFLETELUL DE...MAMICA FERICITA!

Catrinel,am vazut o Onuta dementiala care pare muuuult mai maricica decat surata ei,Bubu Sfarlezescu.Am o apasare...pacuceii ei sunt rosi in varf?

So,VINERI,PE LA PRANZ(14,DE EXEMPLU)NE PUTEM VEDEA SA PAPAM LINISTITE SI SA BARFIM NITEL,LA UN RESTAURANT SITUAT PE LANGA BISERICA ARMENEASCA,DESCOPERIT DE CURAND SI BUUUUUN,DELOC SCUMP.TREBUIE SA STIU PANA JOI LA PRANZ NR. DE FETE,PT. A FACE REZERVAREA.CAT MAI MULTE,NU-I ASA?iNCLUSIV MP,CA TOT SUFEREA CA NE VEDEM CAT ESTE EA IN TARI STRAINE.
AU CONFIRMAT PANA ACUM:NOE,CATRINUTA,MARI SI...EU.Nr. meu este in lista,asa ca astept sms sau mesaj aici.Pup!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Andreea,eu semnez de venire,dar vineri nu pot sta decat pana la ora 16,pt.ca trebuie sa ajung la doctor la 16:30 in zona Obor.Cum se numeste localul?Venim fara copii?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ANDREEA, da, sunt rosi!!! de unde erau noi in noiembrie... de tare ce i-a...tarat prin casa!

AALINA! e ziua lui AALINA? Laaa multi aaaani!!!!!!! Numai bucurii si noroc! si sanatate!

mai, ce-as veni si io la intalneala...

ce ziceti, Oana doarme de o ora jumate, eu am stat pe net, am pus pozele in album, mi-am reorganizat 2 dulapuri in bucatarie... pleznesc de mandrie!

am uitat, MICAALSA, am vazut-o pe Zuzulina mica cu bot de pisica!!! dulce foc si ce mai merge ea!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Hristos a Inviat!

La multi ani sarbatoritlor pe care nu am apucat sa ii felicit! Ii rog sa ma ierte si le doresc din suflet numai bine,iubire si fericire imensa!

Ne-am intors in Bucuresti,cu durere in suflet dupa bunicii si strabunicii batrani pe care i-am lasat singuri atat de departe. Sper ca ati petrecut frumos si in liniste sfintele Pasti.Pentru noi a fost frumos,prilej de revedere,de intalnire dupa atata amar de timp.

Andreea,din pacate nu voi putea ajunge la 14 vineri intrucat nu am cu cine lasa copiii(sotul lucreaza),iar sa vin singurea cu ei pana acolo...sare din schema.Mi-ar face capul calendar. Nu-i nimic,vor mai exista si alte ocazii,asta e. Sper sa fie frumos la intalnire!

Catrinel,am vazut pozele cu Oana! asa-i de scumpa!!! Si Matei impingea prin casa o cutie de la Pampers. Ati terminat de amenajat noua casuta?

Pispi,Perluta mica iese cu un bunic la plimbare?Ca daca da,tare am senzatia ca ne-am intersectat azi...Era cu un carut Graco si era dulce foc si avea niste floricele in manuta.S-a uitat la mine si ne-am zambit reciproc. Ea era?Hai da si tu un semn micut!!

Ema,m-am uitat si pe pozele voastre.Tare scump Mario si ce mult a crescut! Si ce de baloane frumoase! Se uita mititelul de parca nu ii venea sa isi creada ochisorilor.Nasol cu "team buildingurile" astea taman in weekend.Pe mine ma enerveaza de mor practicile astea importate.Dar asta e alta poveste.Sa mergi la intalnire daca poti!

Claudia,unde pot sa iti scriu si sa iti las un nr de telefon?Sper sa fie in forma micul Vlad pentru marea intalneala! Sanatate multa!

Cam atat deocamdata.Daca ma lasa juniorii,mai scriu mai tarziu.
Numai bine tuturor!

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Claudia,daca lumea este de acord,putem sa ne vedem si pe la 13.C A S A se numeste si este pe str. Intr. Spatarului nr 4.

Chiar daca ar fi super sa fie si ghioceii de fata(ca doar datorita lor ne stim...),nu prea ne-ar tihni nimic si,in plus,avem nevoie si noi de cateva clipe.Iata motiv de evadare!

MP,tare bine ar fi fost sa vii!!!!!Poate gasesti un...bun samaritean pana vineri,ca de asta am anuntat din timp.

Catrinel,tu???Fa o nebunie si vino.Si Aida,Ciuf,Serj,Tina,Nshiro!!!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Andreea,nu vreau sa faceti programul in functie mine.E adevarat ca sunt numai doua ore,dar pt.mine important e sa ne intalnim.
MP,adresa mea de mail este claudia_dob@yahoo.com
Haide vino si tu!Copii n-o sa ne faca capul calendar,doar suntem imune.Iti dai seama cate baby-sittere vor avea?

POZE

Mergi la inceput

KIM,obiceiul cu banul de argint si cu motu' l-am aflat in dimineata cu pricina si am inceput sa ma isterizez ca n-are ban de argint baiatu'.L-am trimis pe sot la tigani sa cumpere,dar n-a avut incredere si a cautat saracu' disperat la case de amanet,dar in final a renuntat nasu' la un ban de argint din colectia proprie.Lumanarea n-am dus-o sa arda la biserica ca n-am stiut.
Problema e ca nasu in exces de zel i-a taiat stramb paru' si am rugat-o pe mama sa continue opera de arta,dar in final a iesit un dezastru.A iesit cu un breton asimetric,incadrandu-se in tendinte.
Ciuf,mi-au placut pozele cu Luca extrem de elegant(asa il vad si eu pe Vlad peste un an,doi) si cu o Eva zburdalnica.Cand am vazut pozele cu Eva si cu Oana faraOana,mi-am luat baiatu' de manute si i-am zis "Hai puturosule,ca ti-au luat-o fetele inainte".
Felicitari pt. tort!Da-mi si mie un pic de talent!!!!Ofer recunostinta vesnica!
Catrinel,Oana e dulce foc impingand cutia.Am inceput sa caut si eu prin casa o cutie ,poate,poate...
Micalasa,Iulia e numai un zambet!
Cristina30,faza cu tava e pt.distractia parintilor.N-are nicio conotatie religioasa

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

AALINA ... LA MULTI ANI FERICITI SI PLINI DE FERICIRE!!!

ANDREEA - Veau si eu cu voi ........... Dar lasa ca va sun ! Din 5 in 5 minute :)) ca sa nu puteti manca!

NOE - ce faci mama, tu te duci cu sarmalele-n traista si puiu-n protap ??? Nu de alta, dar sa te recunoasca fetele :))))))))

BIUTA - mamaaaaaaaaaa, cum ai comis-o tu asa rau .... ??? Ce facusi bre? Sa nu te duci si nici sa nu spui nimic (ca ma duceam io sa halesc sarmale) In orice caz .... pacat de sarmale ;)

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput