LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetelor
si La multi ani pt ghioceii nostrii:
4 aprilie

Adriana =Andrei Cristian
7 aprilie

iasima =Catinca Maria
Cristina30 =Magnus Tiberius
DanaR =Sebastian Florentin
8 aprilie

Marilena12= Anna Maria Angela
10 aprilie

Simona Toma =Eduard Gabriel
Otilica =Krisztian
Guguluff= Eliza-Maria
roxivan= Darius Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Sper ca a fost un paste reusit pt toata lumea cum a fost si pt noi.
Duminica dim am fost la tara si am luat masa de pasti in familie, dupa care la 13 cand s-a culcat Ali am plecat cu tati la gratar cu prietenii si pe ea am lasat-o acolo pana luni.. Este a doua oara cand ma despart de ea peste noapte si asta pt ca nu mai suge tzi tzi. Si cum va spuneam ne-am detrabalat la gratar si pe seara cand tr sa mergem acasa, bineinteles ca nu am ajuns ci ne-am oprit la o prietena sa continuam chefu. Dar din cauza oboselii am venit acasa pe la 23, de se acumulase oboseala. Luni dim in loc sa ma trezesc si eu mai tarziu ca eram fara gaza m-am trezit la 8 si abia asteptam sa ma duc sa o iau ca ma topeam de dorul ei.

Kim am reusit sa citesc din urma si am vazut ca printesa ta doarme toata noaptea si nu pot decat sa ma bucur pt tine.

Alina La multi ani sa fi sanatoasa si iubita.

Am vazut ca vineri se intalnesc mamicile de ghiocei la Buc. Sa aveti parte de clipe minunate cele care reusiti sa ajungeti si sa va ganditi si la noi celelalte. Asteptam sa ne spuneti impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Fetele dragele, multumesc pentru urari. De ziua mea nimic special, doar acasa, in liniste.Aaa..ba m-am dus la sensiblu sa-mi iau cadoul din oferta lor si sa profit de reducerea pe care mi-o dau de 20%, asa ca mi-am luat ceva creme ca sa fiu bella la intalnire. Desi nu promit ferm, Andreea, pune-ma si pe mine pe lista.O rezervare in plus n-are cum sa strice.De Pasti am fost undeva langa oras in prima zi, unde am petrecut cu totii, mari si mici, iar a doua zi am mers la o manastire, tot pe undeva aproape de Tulcea, de data asta fara petrecre, doar la biserica.
Noe, chiar ca tzeapa..., macar te-ai ales cu casa curata si frigiderul plin...
Catrinel, brava la oana pentru primii pasi, fie si cu cutia in brate..
Deocamdata atat, poate ma mai intorc in seara asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ZILELE ACESTEA!!!

LA MULTI ANI, ALINA!!!!

haideti, fetili, sa ne vedem vineri cat mai multeeeee!!!!!! abia astept!!!

am pus aici cateva poze de la Paste (Rm Valcea)

si aici cateva poze de la intalnirea de azi cu Thea & Co - fetele s-au inteles super, au baut o bere, si-au facut draga-draga si mai-mai, au papat biscuiti si au alergat dupa baietiNoi am reusit, printre picaturi, tufisuri si catelusi, sa mai povestim una alta...si am ajuns la concluzia ca tb sa facem asta mai des

De Paste am fost la RM Valcea la casa socrilor (ei sunt tot in Elvetia, dar au stat ai mei cu noi), relaxare maxima pentru mine si Dr, distractie pentru Bia, excursii la Manastirea dintr-un lemn, mancare multa si buna, sommmmn, mult somn, intreceri de masini noaptea prin centrul orasului, all in all, ne-am simtit f bine si abia astept sa isi termine Dr proiectele , sa putem sa ne plimbam mai mult...

MULTUMESC pentru mesajele de Pasti! (Catrinel, iar cred ca s-au pierdut ceva sms-uri pe drum, desi ti-am trimis de pe noul nr de telOricum , pupa Oana din partea mea, ca asta scriam in sms)

maine mergem la primul interviu cu o bona, la agentie...desi nu vrem sa o luam pe asta, dar asa, sa vedem cum e....

revin, ca pic de foame (de la berea din parc)

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Hello!
Uite ca a trecut si Pastele si inca f. repede...
Noi am petrecut frumos, duminica am fost in Baile Felix, am profitat de vremea super, soare , cald. Ieri am fost la cumnati la gratarel pana sera tarziu, iar azi am facut o mini-excursie la munte, la tzara, la niste prieteni care au 2 copii (cel mic de-o varsta cu Marc- cateva zile intre ei). A fost frumos si de maine reintram in programul normal.

Ce fain de voi c-o sa va intalniti...io n-am cum sa vin, suntem prea departe..., da' vorba lui Adar, o sa va sun din 5 in 5 min.

Ciuf , n-am facut eu tortul, l-am cumparat. Asa ca nu stiu ce sa-ti spun, doar ca peste fructe era gelatina.

Ma apuc sa citesc din urma mai detailat, ca n-am citit decat fugitiv, sa vad si poze si poate revin daca nu e prea tarliu.

Am pus si niste poze noi in albumul 1 anisor!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani puiutilor care implinesc un anisor azi si Alinei! Numai bucurii sa va dea Dzeu!
Ieri am fost iar la ORL-ist pentru consultul de la o luna de la terminarea antibioticului. Eva a urlat ca din gura de sarpe (atunci am reusit sa vad si eu ce are fata mea in gura, daca mai vine un dinte in curand ori ba), nu putea medicul sa se uite in urechile ei ca ea se invartea ca un sfredelus pe masa de consultatie.
Eu am tinut-o pe mica sa nu se mai agite, iar sotul s-a uitat pe monitor sa vada ce are fata in ureche. De parca si stia sa interpreteze, dar ma rog. Curiozitate mare.
In fine, ce e bine ca fata inca nu are nici o infectie. Sa speram ca vremea buna ne ajuta sa ne facem bine.
Sambata avem botezul finutului nostru. Dupa oficierea lui va avea loc petrecere la casa parintilor. Lume multa, toata comunitatea. Eu m-am oferit sa fac salata de fructe (asa ca fetelor care aveti retete bune, sariti aici si ajutati-ma, v-as fi tare recunoscatoare), doua torturi si o salata de tuna.
O sa am niste emotii cat casa de mari ca micutul ala nu ma place deloc. Dar deloc. Urla rau de tot cand ma apropii de el. Asa face si cu sotul. Deci prevad un circ misto de tot in biserica. O sa avem fun. Cu siguranta nu ma voi plictisi.
Am cumparat toate ce trebuiau luate pentru botez, mai am sa ii fac lumanarica. M-am oferit tot eu ca o fac, nu o vreau cumparata. Dupa cum vedeti sunt de tot bagata in miezul problemei. Ieri mi-am luat si o toaleta. Din partea alor mei, de ziua mea.
Eu mi-as fi dorit ceva din matase, cu o fustita scurta si volanase, bulinute, cu voal pe sub volanase, stiti voi ca o scolarita I*mi-ar mai lipsi coditele). Insa ca de obicei cand caut ceva pentru un eveniment atunci nu gasesc. Dar mai tarziu da. Bani sa am.
Hai ca ma duc la treaba mea ca nu ma simt capabila azi nici macar sa scriu un mesaj mai inteligent.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Intru scurt sa confirm participarea la intalnealaAbia astept sa va cunosc!
Monica, daca esti de acord il putem lasa pe Vladutu cu Daria si tati al nostru iar pe Matei il luam cu noi, doar suntem atatea mamici "cu atestat" , putem merge impreuna si ii iei si carutul. Haai te roooooog, spune DA!
In alta ordine de idei m-am vazut cu BIA luni dupa-amiaza la Craiova(ravin cu detalii, ma bucur mult ca i-am cunoscut), si ieri i-am gasit in gara cand ne-am intors in Bucuresti, Anthony era saracutul terminat de oboseala, suparat si ca iese un canin. Ma rog sa fi ajuns cu bine la Baia Mare!
Am fugit la fete ca sunt suparate ca le-am lasat singurele o zi jumatate cat am fugit cu tati la Craiova!

La multi ani, Aalina!Sanatate, fericire si impliniri in toate!

Pupam gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, GHIOCEILOR SARBATORITI AZI :

TINA WELSH David Nicholas

Ioana22 Filip Andrei

SA FITI SANATOSI, FERICITI SI NOROCOSI, PUI DRAGI !

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

La multi ani Aalina! Sa fii fericita si iubita si sa iti daruiasca viata tot ce iti doresti!

La multi ani David !!! Dumnezeu sa iti vegheze drumul vietii si sa te apere de tot ce e rau! Sa fii fericit si sanatos! Pupici, Tina ,si o floare pentru ca ai adus pe lume asa minunatie de ghiocel.

Fetelor,nu voi putea veni,din pacate.Chiar ar fi aiurea sa apar eu singura cu copii si sa va stric toata intalnirea.Plus ca bietul meu cap ar fi calendar...Vor mai fi ocazii.La intalniri in parc,cu copii,sot,catel si purcel voi putea veni mai usor. Pana atunci,dixtractie placuta! Si sa faceti poze.
Cat,esti o scumpa! Multumesc! Sper sa ne putem vedea in formula completa zilele astea,pana pleaca Liviu.

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Salutare fetele,

David, La Multi Ani, voinicule!

Alina, La Multi Ani! Toata fericirea din lume ti-o doresc, sanatate si iubire! scuse me de intarziere

Pentru fetele care se intalnesc, ce bine de voi, distractie placuta si va trimit un gand bun sa va relaxati si sa va priasca intalnirea.....da' sa ne povestiti si noua ce ati vorbit, da?

Ciuf, draga nasica, ai sa fii super tare si ai sa vezi ca dupa botez, finutzul o sa te soarba din ochi, cel putin asa a fost la mine. Chiar avem o poza- pacat ca nu e digitala-in care ghemotocul din scutece ma fixeaza si eu pe el, la mare arta.
Ai grija sa pregatesti mierea si petalele de flori pentru scaldatoarea de a doua zi! Abia astept pozicile!

Noe, succes la interviul cu bona! poate ai mai mult noroc ca Andreea

pozele noastre sunt aici!
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/album/576460762390863603

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput