LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)
Raspunsuri - Pagina 25
dananita spune:
Ciuf & Kim multumim de aprecieri! Printesele voastre sunt minunate, le-a vazut si Alecu...berbecu(pt ca e tare incapatanat, face NUMAI ce vrea el).
Andreea, cand si unde e intalnirea? Daca pot sa vin va anunt din timp, adica maine.
somn usor!
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
micaalsa spune:
Hristos a inviat!
Cred ca m-ati dat disparuta
... am fost prin zona cu cititul dar cam cu atat. E drept, inainte de sarbatori am scris un mesaj kilometric, pentru fiecare din voi si cand sa-l trimit, goanga mi-a inchis calculatorul
. Va dati seama, vorba lui Noe cred ... fuguta in baie, apa rece pe fata, moment de reculegere ... ca sa-mi revin
. Si altul chiar n-am mai putut sa scriu atunci.
Noi am petrecut frumos de sarbatori, in familie. A fost pentru prima data cand stam acasa de sarbatori, inainte eram tot musafiri pe la altii. Ce mai, alte vremuri ... se mai strange omul si pe la casa lui.
Andreea, eu la intalnire mare lucru sa pot ajunge, deocamdata duc munca de lamurire cu al meu. Nu cred sa reuseasca sa se rupa de la servici ... noi de-abia duminica il vedem pe-acasa. Cred ca va trebui sa ma multumesc cu pozele voastre de la intalnire ![]()
Va pun cateva poze cu noi de AICI. Nu mai pot sta, o aud pe goanga in baby phone. Trezirea noastra se da la ora 6.30 - 7 ... asta in cazul in care adoarme la 11 seara. In rest, somnul e mai bine, adica are doar 2-3 treziri pe noapte.
Va pupacim, mai revenim noi cu vesti
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Irina71 spune:
LA MULTI ANI, aalina2003 ! 

SA FII SANATOASA SI FERICITA, ALATURI DE FAMILIA TA ! 

Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
Irina71 spune:
LA MULTI ANI, SI MULTA IUBIRE, GHIOCEILOR :
Eduard (Iedutzu' nostru nazdravan mai ales noaptea
) - mai las-o si pe mami (Simona Toma) sa doarma, da, puiule ? Si daca inveti tu sa faci asta, poate-l inveti si pe Andrei al meu, care iar s-a trezit azi-noapte de 5 ori ...

Darius al lui roxivan 

- mai las-o si pe mami sa respire, sa mai scrie si ea un mesaj pe DC, ca nu a mai scris demultisor 
Felicitari Eva si Iulia pentru primii pasi !!
Am vazut pozele, foarte frumoase. 
Andreea, eu as veni la intalnire, dar sotul imi este plecat cateva zile cu masina, parintii sunt la mine, cu piciorul inca nu m-am recuperat bine ... 
Aoleu sa apuc sa trimit mesajul asta (caci l-am mai scris o data si nu s-a dus 
), daca si acuma se sterge, a treia oara nu-l mai scriu !
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
Catrinel_17 spune:
LA PASTI
de George Toparceanu
Astazi in sufragerie
Dormitau pe-o farfurie,
Necajite si minjite,
Zece oua inrosite.
Un ou alb, abia ouat,
Cu mirare le-antrebat:
- Ce va este, fratioare,
Ce va doare?
Nu va ninge, nu va ploua,
Stati gatite-n haina noua,
Parca, Dumnezeu ma ierte,
N-ati fi oua...
- Suntem fierte !!!
Zice-un ou rotund si fraise
Linga pasca cu orez.
Si schimbindu-si brusc alura,
Toate-au inceput cu gura:
- Pin' la urma tot nu scap!
- Ne gateste de parada.
- Ne ciocneste cap in cap
Si ne zvirle coaja-n strada...
- Ce rusine!
- Ce dezastru!
- Preferam sa fiu omlet!
- Eu, de m-ar fi dat la closca,
As fi scos un pui albastru...
- Si eu, unul violet...
- Eu, mai bine-ar fi sa tac:
Asa galben sunt, ca-mi vine
Sa-mi inchipui ca pe mine
M-a ouat un cozonac!...
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
Hop si eu!!
Fetele, sper c-ati petrecut frumos! La noi a fost liniste, fara bunici, care au fost la München. A fost tare misto, noi trei, atatea zile. Oana s-a jucat o gramada la nisip, in parc, am mai fost odata la o padure, fain.
Vreau sa zic ca e o mica apucata, in parc, daca indrazneste careva sa puna mana pe lopatica ei zbiara intr-un hal, de se aude din Timisoara, cred. Mai este o casutza de lemn colorata la nisip, daca careva puna un deget pe ea cand Oana e inauntru, e un scandal major… Trebuie tot timpul sa-i explic ca au si altii voie, ca si ea trebuie sa dea la altii lopatica, sio ea ia de la alti copii. Stiu ca sunt egoisti si nu stiu sa imparta pana la 2-3 ani…Bei, dar tzipa asa de tare ca-i sperie pe ceilalti micuti
de fapt nu glumesc!
In alta ordine de idei, a inceput sa paseasca biped dar numai impingand o cutie de carton prin casa, si e asa da mandra de ea, ca dupa ce da cateva ture, se pune jos langa cutie si se aplauda singura ![]()
Ma lasa acuma s-o plimb tinand-o de manutze, dar numai cativa pasi…
CIUF; pe bune?? Zapada?? Wow, ce surpriza… A white easter
super Eva in 2 picioare, ce fericita este!!! Ai tai mai stau la voi? Cum mai merge cu serviciul?
IRINA, am citit cum te-ai sculat de tz-spe ori pe noapte, nasol!!! Oana vreo 3 nopti se trezea la 2 si plangea si am fost rupta numai dupa o tura de trezire, dar tu… I-am schimbat laptele, ca noaptea cand mergeam la ea tragea partzuletze cand o luam in bratze si m-am gandit ca e poate de la lapte (ii cumparasem unul nou… cica BIO). I-am dat lapte normal si de 2 nopti a fost OK.
ANDREEA, NOE, v-ati vazut?
La multi ani IEDUTZU!!!!!!!! Multa fericire si noroc!!
Krisztian, Eliza si Darius, la multi ani si numai bucurii!!!!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
cameliada spune:
Christos a Inviat!
salutare fetelor,
iaca am aparut si noi, puiul doarme si imi era dor sa mai scriu cate ceva despre noi.
Am petrecut Sarbatorile in sanul familiei, in prima zi, de dimineata la parintii mei, dupa-amiaza am mancat din bucatele pregatite de mine- drob, ciorba de miel si friptura la cuptor, iar luni la nasi toata dupa-amiaza. Tudor a fost de milioane, singurul impediment a fost insa un guturai rebel care ne-a dat batai de cap de vineri- bietul pui abia putea sa respire din cauza mucisorilor-si ne tratam cu succes cu panadol, nurofen si ser fiziologic la greu pentru ca folosim aspiratorul nazal, fara de care nu stiu ce am fi facut.
Mie mi-a trecut amigdalita, cu toate ca si acum simt gatul tensionat, dar a luat-o sotul de coada si acum se trateaza cu antibiotice si albastru de metil. Tare naspa fiindca trebuie sa-l feresc pe tudor de tati, care era un partener de joaca foarte util cand aveam eu treaba.
In rest suntem bine, ne plimbarim fiindca este frumos afara si.....aaaaa, sa nu uit, ne-a iesit al 7-lea dintisor, jos.

Ciuf, felicitari pentru micuta Eva plimbareata! Ai doi copilasi fericiti, mi-au placut pozele.

AndreeaGeorgiana, nasoala faza cu bona, dar cred ca trebuie sa cauti pe altcineva, la banii pe care ii dai poti gasi pe cineva care sa fie cu curata si sa o iubeasca pe Thea. E asa scumpica si iubibila Bubu ca nu cred ca vei avea probleme sa gasesti o bona k lumea.
Tinutza, hai mai scrie-ne ceva despre voi! m-am bucurat sa gasesc la inceputul capitolului un mesaj de la tine! 
Catrinel17, mi-a placut poezia la nebunie, mai scrie daca mai gasesti ceva. Pe asta am sa o invat, ca lui Tudor ii place sa asculte poezii, pana acum se delecta la masa cu "O furnica duce-n spate...", "Luceafarul" - primele 4 strofe si "refrenul" si "Romantza meschina" de Minulescu-reminiscente din [perioada mea romantica

!!!
pozele noastre sunt aici!
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/album/576460762390863603
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
Qamar spune:
Catrinel, sper sa ma vad cu Andreea si cu alte fete din RO vineri!
dar...era cat pe ce sa ma vad cu Biuta si Anthony azi..de ce zic "cat pe ce?" -pai ei fiind in RO, vorbiram noi pe mess ca azi vin in Buc sa ia avionul si ca au multe ore de stat in Buc; asa ca am oferit cazarea, masa si somnul -pentru Anthnoy
...Cum Dr nu prea poate pleca in timpul zilei de la trebi, ramasese sa mearga Traian de CAtrinutza sa ii preia de la gara si sa ii aduca la mine, ofcors, cu Mariuca si Catrinutza cu tot...Iti dai seama ce party iesea?
Buuun, ieri seara ajungem noi de la Rm Valcea, oboseala mare pe Bia, o las cu Dr si ma apuc de curatenii (ca eram plecati de acasa de multisor
)...
In paralel mai vorbeam cu Traian si Catrinutza promitandu-le munti de beutura si mancare (adusa de la ai mei
), explicatii cu adresa, etc etc...deci punem tara la cale
Traian isi luase liber special, din cate am inteles eu..
azi dimineata imi trezesc hazbandul sa mearga la shopping, ca , deh, frigideru'gol, cand te intorci din calatorii, -mai termin ce era de curatat, ii pregatesc patutul lui Anthony, pun puiu' la dezghetat sa hranim copiii, etccc
pe la 10 sun pe nr Biutei sa ii intreb exact la cat ajung si imi raspunde un domn-sotul-, cred, ca Bia e la banca...dar ca ma suna ea in 10 minute..
peste juma de ora, nesunata
, intru pe net..Biuta online, intreb ce aveam de intrebat, dar nu era ea ci cumnata
o vad pe Catrinutza online si o intreb pe ea ce si cum- la care Traian(pt cine nu stie, tatic de Atomica) imi spune ca au vbit mai devreme cu Bia si ca nu vor sta decat 4 ore! in Bucuresti, in gara- unde cica voi aparea si eu by taxi....
????
Din fericire, nici el nu prea mai intelegea mare lucru, ca altfel m-as fi suspectat pe mine de vreo rotita defecta![]()
din pacate NU am cum sa ajung la gara la ora respectiva...cu Bia dupa mine..
asa ca acum stau si imi savurez curatenia facuta cu mana proprie (ca azi tb sa vina fata la curatenie dar i-am zis sa nu vina, ca am mosafiri), de baut bautura nu poci singura, ca e multa
...si cu mancarea sper sa ma descurc in cateva zile...
revin, ca am de facut puiul pentru Bia![]()

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
adar spune:

MOAMAAAAAAAA, CE TZEAPA TI-AI LUAT .....................
Hai ca ma strofoc cumva si vin eu la mancat si beut
Ca Maia a zis ca de la Pasti se lasa de bautura ![]()
![]()
![]()
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
ema.72 spune:
HRISTOS A INVIAT!
Speram ca ati petrecut frumos sfintele sarbatori si ca sunteti bine sanatosi cu totii.
Noi am fost la tara si Mario a fost incantat sa vada atatea animale, sa fie inconjurat si rasfatat de atata lume. Acum incercam sa revenim la program ca am ramas iar singurei toata ziua si mami mai are si treaba de facut iar pe copil asta il deranjeaza foarte tare.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI CARE AU IMPLINIT UN ANISOR: 
Eduard Gabriel ( Simona Toma)
Krisztian (Otilica )
Eliza-Maria (Guguluff )
Darius Mihai (roxivan)
Va dorim sa fiti sanatosi si ascultatori, sa va bucurati familiile cu tot ce faceti.
LA MULTI ANI! AALINA2003
. Sa fii sanatoasa si sa ai parte de mult noroc alaturi de familie.
Pupici la toata lumea si asteptam si noi cu interes locatia intalnirii ca vineri tati pleaca la Poiana Bv in team building asa ca nu avem sofer. Speram sa ne putem descurca cu taxi.
Ema si Mario(9 martie 2006)