LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)
Raspunsuri - Pagina 24
Cat spune:
Christos a inviat! Paste fericit cu lumina in case si in suflete!
Petrecere frumoasa alaturi de ghiocei si de toti cei dragi!
Am fugit la ciocnit oo!
mari78 spune:
Hristos a inviat! Va dorim un Paste fericit alaturi de cei dragi, cu lumina in casa si in suflet! Va pupam si ne e dor de voi!
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
catrinutza spune:
Buna dragelor....
Aveti grija sa lasati usa deschisa ca l-am trimis pe Rila Iepurila la voi si la ghiocei sa va aduca multe, multe cadouri, dar mai ales sanatate si iubire, pace si lumina...sa aveti o zi senina si frumoasa, asa ca voi....

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
simona_toma spune:
Lumina Invierii sa va aduca pace, bucurie si speranta in suflet alaturi de cei dragi!Paste fericit!!
Feteloooor, poimaine face Edutu 1 an!!!!!Sunt super emotionata!Cum a trecut timpul!!
Va pup
Serj spune:
Dragele mele, sper ca ati petrecut frumos si ati avut un Paste Fericit, plin de lumina si multa caldura alaturi de cei dragi 
va doresc in continuare sarbatori fericite si daca se poate .... odihna!
o imbratisare pentru toate 
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
dea0277 spune:
hristos a-nviat! Paste fericit!
Desi nu am mai scris de cam multa vreme, v-am tot citit. Noi suntem bine, tot la stadiul de 4 dintisori care ma cam ingrijoreaza, avem 10.5 kg si cam 75 cm, facem numai prostii, numai cucuie si julituri pe nas, facem ordine in casa, adica scoatem tot de pe la locul lor, de dormit, dormim si noi toata noaptea de pe la 9-10 pana dimineata la 7-8 si apoi dupa amiaza pe la 1-2 inca 2 ore de somn.
acum va pup si ma duc sa pregatesc masa incet incet ca mia nu ma lasa altfel, ca avem mosafiri.
multa sanatate si bucurie in case.
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/
cristina30 spune:
Hristos a inviat! Paste fericit!!!
nu am mai scris de mult ca nu prea am timp dar din cand in cand va mai citesc...
Si printul nostru a facut un an, pe 7, si e mare si frumos, zice cioara... are 10,3 kg si 78 cm si 4 dintisori.. de ers inca nu merge dar mai sta din cand in caz putin pom, in rest toata casa e a lui.
Eu am scris ca ma apuc de o cura de slabire, am dat pana acum o saptamana aproape 10 kg din care 5kg numai grasime de care sunt foarte mandra... dar mai trebuie sa mai dau jos.. de o saptamana insa au venit ai mei si am cam mancat... fara sa tin pauzele de masa bine... dar de miine o iau de la capat iar.
Lui Magnus nu i-am dat sa aleaga de pe tava ca nu prea tinem noi la asa ceva, si m-a enervat soacra mea putin... si-am lasat-o balta.
incerc sa pun acu cateva fotografii in album si va trimit link-ul.
Cristina & Magnus Tiberius 7.04.2006
aici am fotografii noi
http://community.webshots.com/user/Cristina3073
www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby
ciuf spune:
Adevarat a inviat!
Cristina, sa iti traiasca cavalerul si sa fie un baiat exact cum vi-l doriti voi!
DanaR, la multi ani pentru al tau baietel, cat si de ziua ta! Va doresc sanatate, bucurii si multa fericire!
La multi ani, Anna!
Noi am petrecut fain de tot de Pasti. Am fost invitati la niste prieteni. Eram (aproape-aproape sa nu mai ajungem ca al meu sot s-a simtit cam rau dupa operatia de la nas. Ia niste pastile, analgezice, de il si calmeaza dar si enerveaza
. Ii sare tandara din orice, e irascibil, trebuie sa umblu cu el precum cu un ou sa nu il sparg. De-abia astept sa se faca bine mai repede si sa reuseasca sa aiba rabdare.
In fine, de Inviere nu am mai ajuns la biserica ca am lucrat aproape trei ore sa imbrac un tort in marzipan ( vedere de departe ). Nu mi-as fi imaginat ca va fi atat de greu sa fac martzipanul ala atat de subtire cat o foaie. Data viitoare mi-as dori sa fac foaia un pic mai groasa si sa nu mai folosesc coloranti alimentari (nu am folosit decat cate doua picaturi de culoare, dar stiu ca sunt foarte nesanatoase), sa las culoarea naturala.
Sper sa imi reuseasca mai bine, ca acum stiu ce greseli am facut si cum ar fi trebuit procedat.
Eva de sambata a inceput sa faca primii pasi, reusind sa se sprijine de o masinuta (din aia de se tine in pumn).
Iepurasul i-a adus un mijloc de transport de care a fost tare incantata. Numai ca vremea nu a prea fost de partea noastra ca sa il folosim afara. Insa a avut grija sa ii analizeze fiecare detaliu. Ieri am avut parte de un Paste alb, cu pomii plini de zapada, promoroaca. Dar ce era interesant ca pe jos, pe iarba, era uscat, dar vedeai grupulete de pomisori albi pe o intindere verde. Parca ar fi rasarit din pamant smocuri albe de plantute.
Asteptam sa vina vremea frumoasa sa iesim iar cu bicicletele, iar copilasii cu trasurica.
Pregatiri am avut din cele traditionale (am sarit anul asta vanatoarea de oua din curte pe motiv de vreme). Luca a rezistat nemaipomenit, se pare ca nu l-a deranjat ca a trecut d.a. fara somnel, a avut ce sa faca, a jucat biliard cu niste baieti mai mari.
Eva a reusit sa ne adoarma in masina si am lasat-o sa doarma acolo vreo ora jumate, dupa care a revenit micuta in forta, aratand ce stie (si anume sa paseasca) si sa incante spectatorii (1).
Cam atat despre noi. Asteptam sa citim cum ati petrecut si voi.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
ANDREEA GEORGIANA spune:
Scurt de tot:NE VEDEM VINERI?????????????????????????????????
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Qamar spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA
Scurt de tot:NE VEDEM VINERI?????????????????????????????????
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
si mai scurt: da
Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi