LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

PE PRO CINEMA E "VERONICA" ....

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

SFINTELE SARBATORI DE PASTI SA VA LUMINEZE SUFLETUL, CASA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURIE SI SANATATE
HRISTOS A-NVIAT!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

UN PASTE FERICIT si plin de lumina si oua rosii!
LA MULTI ANI tuturor bebelusilor care au mai implinit 1 ANISOR!

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

UN PASTE FERICIT, PLIN DE LUMINA, LINISTE SI CALDURA! SARBATORI FERICITE, DRAGELE MELE!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Dragele mele,

Va doresc zile senine,pline de lumina si caldura,de sinceritate si dragoste,liniste si pace,zambete de copii si vise implinite!
sa va auca ceea ce va doriti!

Adar,care dusmani,ai asa ceva?

Am facut(ca niciodata)doar 4 cozonaci,mi-au iesit super,miroase in toata casa a sarbatoare dar...cam atat.Nu am mai apucat sa pregatesc mare lucru,nici nu facem ceva special ci doar o masa linistita(sper!) in familie.Luni voi lucra asa ca...pt. lipsa odihnei dar ma multumesc cu faptul ca suntem sanatosi.Ceea ce va doresc si voua(adica sanatate!).

Magnus Tiberius!sa fii sanatos si voios!Cristina,mai da si tu un semn,macar sa ne povestesti ce a ales magnus de pe tavita...

Pupam toate mamicile si ghioceii si ghiocicile!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Dragele mele,

Va doresc un Paste fericit,linistit,alaturi de cei dragi voua!
Suntem la Suceava,toata casa miroase a cozonacei si a fripturica...Acum asteptam sa mergem la biserica.
Va imbratisez cu drag si sa petreceti in pace!

Monica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

DRAGELE MELE MAMICI DE GHIOCEI,
CU OCAZIA SFINTELOR SARBATORI DE PASTE LUMINA INVIERII DOMNULUI SA VA ADUCA IN SUFLET FERICIRE,LINISTE SI SPERANTA.
SA AVETI PARTE DE UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI,O VIATA MAI FRUMOASA SI SA VA BUCURATI DE PUII VOSTRI. PASTE FERICIT !

LA MULTI ANI tuturor bebelusilor care au mai implinit 1 ANISOR!

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Va dorim
cu mult mult drag
Sarbatori fericite de Paste
alaturi de iepurasii vostri dragi!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Am vopsit si noi "oo" de toate culorile, a fost o incantare pt Alicia sa puna si ea manutza pe ele...

Mariana, stiu ca e cu intarziere, dar vreau sa-ti urez si eu un sincer La multi ani, sa fii mereu fericita si iubita!
Claudia_d, misto, deci Vlad e bb bio cu mot de indian! Vad ca si voi ati picurat ceara pe mot si banut, am aflat si eu ca se foloseste lumanarea de la botez care apoi se duce la biserica sa arda, tu stiai?
Dananita, nu stiu de unde vine numele de Alecu berbecu, Alexandru e un super finut (in poze cel putin, plus ca doarme si el atat de bine noptile), si seamana mult cu tine.
Ciuf, mi-a placut faza cu iarba, Luca e un copil adevarat, un happy kid si e bine sa ramana asa copilaros cat de mult poate, are el vreme de ganduri serioase.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Fete dragi,va doresc sa aveti un Paste asa cum se cuvine, si o inima fericita si impacata.Fie ca sarbatoarea aceasta sa aduca langa traditia cozonacului si a oului rosu, si partea aceea ce Dumnnezeire care a dat viata sarbatorii.

Paste fericit!

Stefanna si Bianca-Nicola( 22 martie 2006)

Mergi la inceput