LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura83 spune:

PASTE FERICIT TUTUROR SI LUMINA INVIERII SA NE INTRE IN SUFLETE SI SA NE FACA MAI BUNI, MAI FERICITI SI SANATOSI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

quote:
Originally posted by kim

quote:
Originally posted by alinaalex

Irina, pai nu cred ca exista vreun ghiocel care sa doarma toata noaptea cap-coada!

Nu vreau sa supar nici un ghiocel, dar ghiocica mea doarme noaptea intreaga de la 7 saptamani! E o dulce dimneata cand se trezeste, ca sa nu ma deranjeze, sta si se joaca cuminte in patut, trangand mereu cu ochiul la mine, cateodata mai trage un pui de somn.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

wow, asta-i chiar lux!!!

si Marc se trezeste la fel dimineata, se mai joaca in patutz cumintel, pana mai motai eu putin...

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

AlecuBerbecu' de la o luna si jumatate (imediat dupa botez) doarme noaptea de la 22.00 la 8,9,10 (asta cu 10 e mai nou). Sunt pe mess daca vrea careva sa vb.

PUP

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Serj, ne-am bucura sa faceti un ocol, sa ne faceti o vizita!

Tania, nu a mai ramas nimic din tortuletz, dar comandam altul!!!

poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dananita

AlecuBerbecu' de la o luna si jumatate (imediat dupa botez) doarme noaptea de la 22.00 la 8,9,10 (asta cu 10 e mai nou). Sunt pe mess daca vrea careva sa vb.

PUP

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

ah, si ma laudam eu...
si nu se trezeste deloc??? oau!

poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Cata harnicie pe mine! Am pus 70 de poze noi cu Alecuberbecu. Albumul se numeste 7-12luni (din oct pana in martie).
Alina, nu, nu se trezeste. Numai cand e bolnavior se mai trezeste sa bea apica.

iar va pup

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Dana, pai ce baiat frumos ai tu acolo si il tii asa ascuns. Na ca ma uitai la toate pozele. E scump rau. Iar in cele de la brad si din dus juri ca ai o fetita acolo, nicidecum una bucata baietel.
Alinaalex, fain locul unde l-ati sarbatorit pe Marc. Si ce mi-a placut cel mai mult ca au fost copii sa-l sarbatoreasca pe micut. Nu neaparat adulti.
Iar torturile super. Cel cu motzul e facut de tine? Ai glazat fructele? daca da, cum? Vreau sa stiu si eu.
Fetelor, aseara Iepurasul i-a cumparat Evei o masinuta cu care sa se plimbe pe strada. E cam ca un carucior. Pai fata asta nu are loc deloc sa se joace cu jucaria ca a monopolizat-o Luca. "Eva, impartim jucariile. Nu fi fetita rea!". Impartit cand ea nu vrea sa ii dea lui jucariile ei, ca atunci cand el nu ii da ei, nu se mai pune imparteala.
Eu azi am stat acasa. Am facut o varza calita super. Luca m-a cam zapacit de cap. Plin de energie, galagios. L-am mai "linistit" eu cu ceva pictat (apropos, ii zic ca pamantul e maron si ca pe el creste ceva verde. Ce e verde? Pe ce calca el cand iese afara? La care el imi raspunde "caca", nicidecum raspunsul ce il asteptam eu), plastilina.
Dar ce a fost fain ca am reusit sa ii culc pe amandoi in acelasi timp.
La fetele care nu au primit e-mail-ul meu de Paste ca doresc un paste cat mai fericit, luminos si plin de bunatati.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Un Paste FERICIT si plin de lumina in casele si-n sufletele tuturor si LA MULTI ANI tuturor bebelusilor care au implinit un anisor!

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

PASTE FERICIT TUTUROR GHIOCEILOR SI PARINTILOR LOR!!!

SA VA ADUCA IEPURASUL TOT CE VA DORITI!
LUMINA INVIERII SA VA INUNDE CASELE SI SUFLETELE!

poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

SARBATORI PLINE DE LUMINA SI FERICIRE!!!

Dragele mele,

va doresc din suflet un iepuras generos, copilasi sanatosi si multe, multe bucurii.
Tuturor prietenilor le doresc fericire, iubire si impliniri!
Iar dusmanilor, le doresc ... CE MI-AU DORIT SI EI :))) ... inzecit ;)

PASTE FERICIT!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput