LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)
Raspunsuri - Pagina 21
Serj spune:
Paste Fericit!!! va doresc la toate alaturi de cei dragi 
irina cu siguranta pana merge la scoala va dormi toata noaptea
. Ce-ti face piciorul?
si sa ai parte de odihna
aida
, si mie imi place poza aia. mai ales ca ea este atat de bucuroasa cand este si sergio pe langa ea ![]()
treaba cu drumul in scaunel, cred ca este universala, nici Ambra nu sta, si din cauza asta noi am plecat cu noaptea in cap, cas a prindem cat mai multa strada. cum se trezeste trebuie facute dese opriri, parca ar avea ace pe scaunel 
cu salteluta, daca nu este pe masura, poti incerca cu o plapumioara.
pupicei Alexutei!
buna idee cu ouale!![]()
kim frumoasa petrecere a avut si Alicia! si ce rochita de printesa!!!!
alinaalex cu draga inima am veni. daca timpul ne permite, poate facem un ocol...
cat, biuta 

de scris as mai scrie, dar.... timpul nu ma lasa (adica copiii vor afara ca este frumos!
)
va pup pe toate 

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
alinaalex spune:
Irina, pai nu cred ca exista vreun ghiocel care sa doarma toata noaptea cap-coada! Marc doarme de obicei de la 9 seara pana pe la 9 dim. , dar cu 1-2 treziri scurte de baut apa (mai nou). Io ma declar super multumita! Dar are si nopti in care se trezeste de tz ori, chiar si din ora in ora, treziri scurte ce-i drept, se culca repede la loc, dar e suficient sa obosesc sa ma tot ridic din pat, sa ma aplec in patutz, sa ma pun la loc. Nu stiu daca iti aduci aminte, povesteam acum vreo 2 saptamani ca bea f. mult ceai, in special noaptea (vreo 500-600 ml/noapte!) , iar la vaccinul de 1 an i-am spus doctoritei. A zis sa inlocuiesc cu apa, ca se trezeste de dragul ceaiului...ei bine, teoria asta a cazut, ii dau apa si o bea ca pe ceai, adica tot 500-600ml (2 sticlute pline), iti dai seama ca e tot un pishu dimineata. Acum ii dau ceai f. putin ziua, dar vad ca si apa ii place la fel de mult.
Kim, nasii au pus lucrurile pe tava, noi nu stiam ce sa punem . M-a distrat sotzul cand a zis ca nu-i bai daca va fi inginer fumator, poate chiar bugetar
, are grija tati lui sa munceasca pt. el si sa faca bani (asta pt. ca Marc n a ales banii de pe tava).
Ciuf, multa sanatate sotului tau! Sa stii ca si Marc si-a facut mai nou obicei sa tzipe cat il tin plamanii, asa ma sperie cateodata, de unde nu era deloc vorbaretz, acuma, pe langa tipete, a inceput sa mai zica una-alta (in afara de clasicul "cuc"): ba-ba, pa-pa, da-da, repetate obsesiv, dar nu si ma-ma sau ta-ta!
Aida, te primesc cu placere la un tort mare-mare cu multa-multa frisca!

Micaalsa, voi pe unde sunteti? pe afara? cred ca si la voi e vreme super!
Fetelor, noi n-avem ce lucra si ne-a venit ideea sa ne cumparam apart. mai mare! asta dupa ce ca anul trecut ne-am luat teren. Da' cum o casa nu se face peste noapte si nici nu prea este cine se ocupa, plus ar dura ani si ani de zile , am zis sa ne mutam totusi intr-un apart. mai mare, de 3 sau 4 cam. deocamdata pt. ca in asta abia mai incapem (avem 2 cam.)Asa ca l-am scos deja la vanzare. De fapt mi-a venit mie ideea asa netam-nesam, peste noapte. Am si gasit unul de 3 aici in zona, e fain , mare, dubla-orientare, acuma ideea e sa ne si astepte aia sa vindem noi apart. nostru. Vai, abia astept sa ma mut! Alta distractie!![]()
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
tania2 spune:
salutare,
Intru repede ca Bia face un somnic si am ramas restanta cu La multi ani ghiocei frumosi!
CARMENPIT77 Alyssa
STRUDEL Alexandru-Robert
Danielaneda Raluca Elena
Cosmina Harris Peter
Ameera Sara
Adriana Andrei Cristian
La multi ani si tie Mariana, sa fii sanatoasa sa ai tot ce-ti doresti!
Fetelor, eu is cam varza, ieri am avut asa o zi de chiar ca n-as mai vrea, Bia s-a trezit la 8.30 si pana seara nu a vrut sa mai doarma, de obosita ce era a cazut si s-a lovit la gurita, nu prea a vrut sa pape, afara nu am iesit ca batea vantul rau si ca sa fie treaba treaba cand am culcat-o am "scapat-o din pat", o usoara cazatura noroc ca este patul destul de jos.
Astazi a fost dr pentru "bilantul" de un an, are 10.6kg si 80.5cm, a zis ca este foarte bine, inca mai persista asimetria faciala drept pentru care se pare ca vom merge iar la masaj poate si la piscina depinde cum ma tin puterile.
A, si inca ceva, Bia pe 2 aprilie a facut primii pasi singurica! A fost asa fericita, eu si mai si, acum incearca tot timpul si vad ca-i iese din ce in ce mai bine.
Ciuf si Poli, sanatate multa sotilor si voua putere!
Vazut printesele Thea si Alicia cum au papat ele tortulet! Mai da copii frumosi sunt aici la ghiocei!
Mihaser, sper sa-ti placa la Viena, e super frumos, de spaima cu avionul ai trecut, da eu sunt in urma cu cititul. Mai da ce petrecere ati avut!
Alinaalex, a mai ramas ceva tortulet? Ca vrem si
noiiiiiii.....
Fetelor, vreau si eu adresa fabricii cu pantofiori, ca ce are Bia a zis dr ca nu-s prea buni (de, firme, adidas, pabloski, puma)si tre s-o tin tot timpul incaltata,Adresa mea este red_tania2003@yahoo.com.
Multumesc
va uram un Paste fericit, sa vina iepurasul cu ce va doriti!
hai pupici
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
dananita spune:
Sa va fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca Ziua Invierii! Hristos a Inviat!
Multumim fetelor Monica, Mihaser, Doina, Delia, Carmen, Ciuf, Biuta, Polixeni, Andreea, Mariana, Noe, Kim, Alinaalex, Serj, Ema, Aalina, Claudia, Cat, Micaalsa, Catrinel, Stefanna pentru urari, dar si celorlalte mamici care s-au gandit la noi si va pupam cu drag pe toate si pe toti puiutzii vostri.
Alecu e bine, s-a ingrasat, merge bine, alearga de-mi iese mie sufletul. Ieri l-am vaccinat ROR + ce se face la 1an si nu prea am dormit azi noapte, inca mai are putina temp dar sa speram ca o sa treaca repede.
Am terminat si eu cu dizertatia, mai am sa ma pregatesc pt o restanta pe care o am de cand s-a nascut Alecu si gata si masteru':)
Va dorim multa sanatate si va pupam cu drag,
AlecuBerbecu' si Dana
PS: nu mai promit ca scriu ca de cate ori o fac se intampla cate ceva
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
carmenpit77 spune:
Buna fetelor va urez un paste fericit si numai bine atat voua cat si familiilor voastre.
La multi ani Andrei Crisian sa cresti mare si frumos
Catrinelam promis ca revin in forta, dar se pare ca nu prea reusesc. De cand a implinit 1 an Ali cred ca si-a propus sa nu se mai trezeasca din ora in ora ci din juma'juma de ora. Pus ca saptamanile acestea 2 am facut curatenie generala cu viteza melcului pt ca nu vrea sa mai stea nici in permergator dar nici singura nu pot sa o las sa mearga pt ca mai cade. Asta este. Principal ca este sanatoasa restul ma descurc eu.
kim spune:
quote:
Originally posted by alinaalex
Irina, pai nu cred ca exista vreun ghiocel care sa doarma toata noaptea cap-coada!
Nu vreau sa supar nici un ghiocel, dar ghiocica mea doarme noaptea intreaga de la 7 saptamani! E o dulce dimneata cand se trezeste, ca sa nu ma deranjeze, sta si se joaca cuminte in patut, trangand mereu cu ochiul la mine, cateodata mai trage un pui de somn.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
kim spune:
Ghioceilor si parintilor lor le dorim
Paste fericit! lumina in casa si in suflete!
La multi ani sarbatoritilor ce implinesc azi 1 anisor
(iasima) Catinca Maria
(Cristina30) Magnus Tiberius
(DanaR) Sebastian Florentin
Multumim mamicilor care ne-au vazut pozele.
pt rabdare
Cineva lauda ce frumos a papat Alicia din tort. Inca n-am pus poze de la momentul tortului pt ca n-a facut nimeni cu aparatul meu si astept poze de la invitati. De fapt Alicia se tinea de pacaleli, nu vroia sa pape din tort ci sa stinga lumanarea cu manuta, si sa prinda pestisorii (Nemo).
Aida, Ciuf, ne-am duce noi in concedii in locul vostru, Alicia adora plimbarile cu masina, sa iasa, sa calatoreasca in general, eu tot duc munca de lamurire cu tati sa organizam o vacanta adevarata in 3. Dar nici vremea nu tine de partea mea, acum iar a dat ninsoarea si inghetul (ultima rabufnire). Iar in Cuba, Mexic, Dominicana etc. inca mi-e frica, e prea micuta, tb vaccinata etc.
Alinaalex, e o idee buna sa va mutati la ceva mai mare, de cele mai multe ori o schimbare face f bine. Sa stii ca si tati de Alicia zicea ceva de genul: nu tb sa aleaga fata banii, pt ca o sa aiba grija tati sa nu-i lipseasca nimic, sa aleaga o meserie sau o carte.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
claudia_d spune:
Sambata trecuta i-am luat motu' lui Vlad.
Am pus cateva poze http://good-times.webshots.com/photo/2816839060098821913rlqhQS
A refuzat banii,cheile de la masina,aurul,in schimb a ales"peria de par,mingea,foarfecele.Am repetat si a ales aceleasi lucruri.Stilist sau frizer pt.fotbalisti o sa devina!!!!
Am avut ghinionul ca baiatul unei prietene,care a fost pe la noi cu cateva zile inainte de mot, sa fi fost bolnav in stare incipienta.Mamica lui n-a stiut,ca altfel nu venea.Asa ca urmatoarea zi dupa mot a facut Vlad o viroza de toata frumusetea,cu temperatura de 39.2,de am crezut ca o sa ajungem iar in spital.Am fost cu el la Cristescu la Medlife si l-a monitorizat in fiecare zi pana l-a pus pe picioare.Partea proasta e ca ia antibiotic si dupa rotavirusul pe care l-a avut nu avea voie antibiotic 3 luni de zile.
Sfat de la doctor:cand au copilasii vostri temperaturi mari nu le puneti sosete ude in picioare,pt.ca pot face convulsii febrile,iar impachetarile cu prosop cu apa rece se fac in asa fel incat prosopul sa nu acopere plamanii si talpile.Copilul infasurat in prosop nu se tine in brate ,pt.ca ii transferati caldura voastra.Se tine 2 minute in prosop,se scoate,se scutura usor si se reia procedeul pana cand temperatura scade la 38,2.Novocalminul face minuni la temperaturi peste 38,5.
Acum suntem bine,dar ne luptam cu mancarea.
Am apucat sa citesc pe sarite.
Cat,MP,nu mi-am instalat messu'.Unde pot posta telefonul meu?
Cu scuzele de rigoare urez LA MULTI ANI MARIANA! Sa fi la fel de frumoasa,de energica si tonica cum te stim!
LA MULTI ANI!
CARMENPIT77 Alyssa
STRUDEL Alexandru-Robert
Danielaneda Raluca Elena
Cosmina Harris Peter
Ameera Sara
Adriana Andrei Cristian
POZE
Biuta spune:
PASTE FERICIT SI LUMINOS VA DORIM CU MULT DRAG!!!!!!
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0