*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (46)
Raspunsuri - Pagina 5
bebeta spune:
CRedeti ca ar fi de folos lista mea de cumparaturi pentru acasa? Daca doreste cineva, o trimit. Eu incep sa ma pregatesc sa plec de la birou si, daca nu e nevoie de o astfel de lista, inchid fisierul...
Deci, ce spuneti, s-o trimit sau nu e cazul???
Carmen 34+
byu spune:
Salutare fetelor...
Am schimbat si noi saptamana, intram in 30.Parca nu-mi vine sa cred ce putin mai am, ca sa nu zic ca ma cuprinde spaima uneori , stiti am vazut atatea in ultima vreme incat am inceput sa ma gandesc -Doamne fereste , daca mi se intampla si mie...-cam aiurea, dar cred ca totul mi se trage de la vechea mea poveste cu sarcina trecuta.
Eu sunt foarte ocupata acum pana prin august din cauza scolii, dar am reusit totusi sa imi fac o parte din bagajel, pt bb nu am luat nimic pana acum pt spital...dar am timppe la inceputul lui aprilie luam patutul mult asteptat.
In rest e bine copilul este bine...la control mergem abia peste 2-3 saptamani...
Byu 29+ cu CASIAN
Poze
Mamibiutza spune:
Buna fetelor,
n-am mai apucat sa scriu de cateva zile, dar de citit v-am citit...
maine facem si noi 34 de saptamani si mergem la control...
am ajuns pana la urma si la babyexpo, duminica, dar n-am fost prea incantata... balamuc prea mare si preturi la fel... asa ca n-am luat decat cateva perechi de sosetute ca mi-am adus aminte ca de astea uitasem si o crema pt bb...
toate lucrusoarele pe care le-am luat pana acum pt printesica le-am spalat la masina cu persil sensitive... in general lucrurile pt bb sunt din bumbac asa ca puteti incerca o temperatura a apei ceva mai mare...
Lilly love, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare, nastere si mai usoara si un bb sanatos si cumintel!
Mamibiutza 33+ cu Maria Eleonora
bebeta spune:
Poohy asa am auzit si eu despre Municipal:ca sunt bucurosi sa ti le folosesti pe cele de acasa, sa scape de grija asta... De fapt, eu mi-am luat 3 camasi la mine, dar sper sa folosesc de la ei macar in prima zi. O prietena care a nascut la ei tot prin cezariana acum 3 saptamani spunea ca sunt curate si noute, deci se pot purta macar la inceput. Ei i-au imbracat bebelina, mai putin caciulita, care finnd prea mare, a trebuit s-o inlocuiasca cu una adusa de acasa.
Eu, deocamdata, am luat la mine doar un rand de haine pentru bebe, dar am lasat totul spalat si calcat acasa, in caz ca va fi nevoie sa plusam. Vom vedea.
Carmen 34+
lbelciug spune:
Buna fetele,
eu am lipsit din peisaj din motive neplacute. Miercuri m-am internat cu M la Sp Matei Bals deoarece era deshidratat si n-am vrut sa-l vad cazand din picioare. N-am stat decat 2zile+2 nopti, dar tot mi s-a parut ca au trecut secole. Este groaznic sa fii internat la un Sp de infectioase cu atatea cazuri grave in jur si sa traiesti cu frica ca te poti imbolnavi si tu si copilul, poate si cel nenascut. Slava Domnului ca dupa 2 zile de perfuzii si antibiotic M si-a revenit, n-a mai vomat si in a treia zi a avut primul scaun normal. Ne-am externat contrar avizului medical de teama de a nu ne imbolnavi de altele. A fost f obositor, din cauza galagiei nu te puteai odihni zi si noapte, iar M devenise irasbil din cauza asta. De mine nu mai zic, mi-a fost f greu cu burta si stresul deopotriva de mari. Nu doresc nimanui sa fie internat intr-un astfel de spital, e groaznic ce poti vedea si auzi acolo. Acum M ia antibiotic pe gura, debridat si desi nu mananca decat rontzaieli, sunt multumita de starea lui generala. Sper ca incet-incet sa pape si altceva. In apa ii dau si Prolyte si ma bucur sa vad ca-i accepta gustul. Am doar rezultate partiale de la scaun, a avut un microb de natura bacteriana, nu virala. Diseara aflu si restul rezultatelor.
Maine dimineata am eco 4D pt BB2 si sper sa fie ok. Tineti-mi pumnii caci la stresul prin care am trecut... sper sa nu-l fi afectat.
Probabil ca deja subiectul s-a discutat, dar eram curioasa sa stiu care a fost reactia majoritara referitoare la BB Expo. V-a placut, cum erau preturile, ce v-ati cumparat?
Ella_74, si eu nasc la CMU-Elias, cu dr Badiu. Tu cu cine? Cine ti-a zis de treaba cu camasile lor pt nastere? Tu ai fost la maternitatea asta? Am inteles ca trebuie sa memoram un anumit traseu pe care sa-l urmam la mom cand ne vine sorocul...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 29s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
Monytza spune:
bebeta,poohySi eu nasc tot la municipal:D...si vazand ca discutati despre asta..m`am gandit sa va intreb...voi ce fel de camasi v`ati cumparat?...eu am doua cu maneca lunca(care se deschid in fata)...dar tare ma tem ca imi va fi prea cald in ele..voi ce ma sfatuitzi sa fac?
editez...scuze pt greseli...dupa ce am postat mesajul le`am observat
raportez schimbarea saptamanii....ce putzin mai este!!!
Mone+32 Maria Antonia
mone after
mone before
poohy spune:
Liviana, chiar ma gandeam ce e cu tine Multa sanatate pentru Matei, bebelus si pentru tine O sa treceti si peste toate astea
Despre targ - m-am dus joi cand nu era asa aglomerat asa ca a fost ok. Sambata cand m-am intors sa mai iau cate ceva (caruciorul l-am comandat joi si a venit sambata) era o mare inghesuiala - daca nu stiam deja ce si unde e, probabil ca nu imi lasa o parere deloc buna targul. Erau si niste reduceri la ce ma interesa - am pus cu cateva si poze. Suficient de zis ca targ + mers pe la magazine saptamana trecuta (studiasem magazinele/ofertele de cateva saptamani) = aproape tot ce am nevoie pentru bebe.
Monytza, eu mi-am luat 2 "camasi de alaptat" din Carrefour. Au niste despicaturi unde trebuie - in parti. Numai ca le-am adaugat niste capse - sa nu stea desfacute. Au maneca scurta...
Si chiar ma uitam la ele daca nu sunt prea scurte - deasupra genunchiului. Or fi prea scurte?
Anca 31+
poze
bebelusa
Monytza spune:
Eu ink nu mi`am luat...mi`a cumparat mama..2 camasi..luuuunnggiiii...cu maneca lunga si de alea dantelate...nah...nu am ce zice...intentia conteaza!Ma gandeam sa il iau pe puiu` pe la cora sau carrefour si sa mai iau eu vreo 3 bucatzi...ca sa fiu linistita si impacata...si scapata de dantele
Mone+32 Maria Antonia
mone after
mone before
bebeta spune:
Monytza eu am 3 camasi cu maneca scurta, din bbc (gen panza), dintre care 2 sunt despicate pana sub sani, dar cu cele doua parti laterale suprapuse (sa nu se vada sanii, dar sa se poata scoate usor), iar una e cu 3 nasturasi in fata (deci, destul de usor de deschis pentru alaptat). Eu am luat cu maneca scurta pentru ca am auzit ca in Municipal e cald la sectia maternitate. Si capotelul pentru spital tot cu maneca scurta e.
Am, insa, acasa gata pregatite in caz de nevoie alte 3 camasi de bbc (gen tricou, destul de lungi) cu maneca lunga, cumparate de sora mea. Si astea sunt tot cu 3 nasturi in fata, pentru alaptat. Daca va fi cazul, le aduce sotiorul fuguta, dar nu cred...
Carmen 34+
andradap spune:
Lilly Love, bine-ai venit!!! Te asteptam mai des
Dianalaura... pentru NEPOTICA!!! Sa-ti traiasca!!!
Alyna24, si eu m-am hotarat sa spal tot la masina... tot cu detergent de bebe
Bebeta... multumim de listuta! S iapropos de hainute pt. BEBE, eu nasc la GIULESTI... voiam sa te intreb daca esti sigura ca au ei cu ce sa-mi imbrace puiul... maiales ca noi nu vrem sa cumparam nimik inainte...
Oooh fetelor... cand vad ca vorbiti atata de cumparaturi si lucrusoare de bebe... inebunesc de ciuda ca nu vine vremea o data sa luam si noi Chiar... sunt singura superstitioasa de pe-aici??? Nu-mi tine chiar nimeni de urat???
Cristinamaria... 36??? WOW!!!!!!!!!!! Iti dai seama ca eu fierb in suc propriu...nu? Eu am 3 sapt. in minus...
IULIABRAILA, felicitari pt. BEBE SANATOS si VOINIC!!!
Liviana, imi pare rau ca ati fost internati si sper sa se faca bine MATEI cat mai repede . Sa stii ca mie mi-a placut la BABY EXPO, dar recunosc ca nici nu am termen de comparatie si e posibil sa ma fi impresionat vederea atator lucruri. Preturile, categoric au fost mai mici ca la magazin in mod normal. BAFTA MUUULTA LA ECO... Eu sunt convinsa ca BB2 este bine mersi si cu siguranta nu a trait prea intens stresul vostru
Vad ca discutati de camasile de noapte.. ati putea sa postati poze cu cele care ziceti ca au despicaturi "unde trebuie" nu de alta dar... eu vreau sa iau material si sa mi le fac... ca sa fie cat mai lungi...pana-n pamant, sa nu mi se vada picioarele (deh am si eu stolul meu de pasarele )
Andrada 33+ cu Antonio