*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Salutare!
Azi am schimbat si eu saptamana! Pur si simplu nu-mi vine sa cred ca am intrat in 36! O sa ma adun si eu zilele astea si-mi voi face bagajul!Eu spre deosebire de Andrada imi imaginez ca mai am destul timp....
Legat de spalatul hainutelor ... eu voi folosi la iceput detergent special pt bebe si .... masina de spalat .Nu vad de ce-ar fi o problema?!
Va sarut si va doresc o saptamana excelenta!

cristina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Fetelor, stiati ca trebuie sa folosim pt noi un gel de dus, sapun etc cu Ph?Adik nu creme de corp parfumate sau geluri normale ca sunt cu diferite mirosuri si mai ales in zona sanilor tb sa fol ceva cu Ph !Sau fara?nu mai stiu exact!Adik eu de ex folosesc acum Saforelle, gel intim care e fara arome speciale!
V-am auzit de crema de corp si nu cred sa fie recomandate!

Alyna 33+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Cristinamaria, felicitari pt noua saptamana!Mai ai un pic!Spor la facut bagajelul!

Referitor la dopul gelatinos, sunt niste scurgeri usoare de sange sa zic asa....si apoi curge lichidul insa nu imediat!Eu asa stiu!

Alyna 33+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Please nu mai puneti linkuri asa de lungi in mesaje pentru ca se lateste pagina si ne chinuim ingrozitor apoi sa citim.

Mica 32+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele !
am fost la echo, bebe are 1,9 kg, dezvoltat bine, sint f fericita ca este grasunel.
am terminat si trat pt infectia mea cu proteus, a fost destul de nasol ca toate cele 14 injectii le-am facut intravenos...arat ca un drogat pe miini...bleah, nu o sa inteleg niciodata de ce tinerii si oamenii astia isi fac rau cu mina si banii lor ...este ingrozitoare treaba.
in rest binisor, raportez si eu dureri de spate in special noaptea, fara nici o legatura cu ce se intimpla ziua(adica daca merg, stau).
cit am fost la maternitate am vazut o tipa de 22 de ani, aflata la a 3 a nastere, dar de data asta are triplete. micute, nascute la 34 sapt, cu greutati intre 800- 1 kg. si primii 2 copii tot fete. era terminata....ce sa mai spun....dumnezeu sa fie cu ea si cu micutele..o sa va tin la curent cu evolutia lor.
cam atit deocamdata, am reinceput plimbarile dupa vizionat carucioare si patuturi si...scaunele auto.
mai avem atit de putin...
IULIA

29+ cu bebe FLORIN MARIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

Salutare Cristinamaria!
Eu am pregatit in mare bagajul inca de la intrarea in 7 luni. Am zis ca e posibil sa se intample orice si sa nu dau din colt in colt atunci... Si achizitiile pentru acasa le-am cam facut tot de pe atunci (cu mici exceptii, dar sper sa terminam curand).
Eu m-am miscat tot mai greu cu cat a trecut timpul. Hernia de disc a fost tot mai nesuferita si mi-a fost teama de o nastere prematura. Iata ca am ajuns in saptamana 35 si mai avem putintel. Doamne ajuta sa mergem cat mai aproape de 40! Oricum, la cum ma misc acum, mi-ar fi extrem de greu sa ma mai ocup de cumparaturi.
Sper sa termini si tu bagajul curand, ca sa stai linistita in ultimele zile inainte de marele eveniment.
Te pup si sanatate!

Carmen 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

aa, la mine sa notati sigur cezariana, sapt 38 sau 39 fct de dezvoltarea lui bebe si asta daca nu doreste sa se grabeasca, vorba Andradei. eu sper sa nu si sa stea cit mai mult la caldurica sa se "coaca" termen des auzit prin maternitate.
deci mai am fara sapt asta, 8 sau 9 sapt. vaiiii...mai sint atitea de facut!
IULIA

29+ cu bebe FLORIN MARIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Hai sa zic si eu.
De bagajul de spital o sa ma ocup dupa Paste cand mai am si cateva de cumparat.
Nu am cumparat nimic de la targ, doar ne-am uitat. Hainute in mare cam am, ar trebui sa mai cumpar: o pereche de manusi (am una da mi se pare ca e cam mica - acum ca am auzit ca bebe e o grasana ), 3 scutece de finet si parca as mai lua 2-3 camasute si 2-3 pantalonasi.
Carucioare - lista s-a redus la 3 din care o sa il alegem pe cel final. Inlgesina - zippy sistem, Peg Perego - Pliko P3 completo si Chicoo - Easy ride. Nu am cumparat insa pentru ca tati saptamana asta e la Roma si am vrut sa vedem si preturile acolo. Poate il luam mai ieftin (Pitica spunea ca a dat pe Inglesina 400 fata de 620 aici). Daca nu gaseste nimic acolo cred ca il vom lua pe cel de la Chicoo.
Patut am vazut unul la happy baby de pe 13 sept din lemn la 4,2 mil, dragut, cu un sertar jos si comoda de la brevi cu masa de infasat si cadita 5,3 mil. + covor si storuri la geam.

Mica 32+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

asa e bebeta, cu cat ne apropiem de termen, cu atat de miscam mai greu; mi-aduc aminte, de Craciun am plecat cu sotul in Italia la cumparaturi pentru mine si bebe; am colindat cate 8-10 ore pe zi, cu pauza doar sa mancam sau sa bem ceva; am zis ca o sa iasa maratonist la cat am mers si eram in 5 luni ; acuma mi-ar fi foarte greu sa mai ies la cumparaturi ; abia m-am invrednicit sa ies la BabyExpo si putin la Ikea, am stat in fiecare loc maxim 1 ora, ca atata duc; chiar si asa, la Ikea am "probat" toate paturile din showroom, simteam nevoia sa ma asez cat de des, simteam ca-mi "curge" burta;

ella +33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Iuliabraila, felicitari pentru bebe grasunel!

Felicitari CristinaMaria pentru noua saptamana! Wow!

Bebeta, eu o sa nasc tot la Municipal. Am 2 colegi care, vorba vine, "au nascut" (de fapt nevestele lor) la Municipal si mi-au zis -
hainute pentru bebe se dau in prima zi, si dupa aia iti recomanda sa le folosesti pe ale tale. Daca nu ai, iti mai dau ei
hainute pentru mamica - iti recomanda sa le folosesti pe ale lor daca sunt disponibile. Exista perioade in care nu au, deci trebuie sa fi pregatit.

Sper sa nu mai uit sa il intreb si eu pe doctor la urmatorul control. O sa fiu tocmai in saptamana 35, ar trebui sa am bagajul aproape gata :)

Anca 31+

poze
bebelusa

Mergi la inceput