*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (46)
Raspunsuri - Pagina 15
dideip spune:
Alynuta sa le stapanesti bijuteriile sanatoasasi sa te bucuri de ele.
Am o prietena care a nascut acum 3 saptamani si ea defel este mai coconoasa, dar de cand a nascut o fetita scumpa foc, a zis ca arata ca o zombie dar este fericita si nici nu o mai intereseaza de ea si de toate durerile pe care le-a avut in perioada sarcinii si la nastere numai cand se uita la fetita ei ii trec toate gandurile negre, asa o fi si cu noi?????
Paula34+
poze
poze bebe
ancamari spune:
Ajuta-ti-ma si pe mine ca sunt batuta in cap! Care e adresa noastra comuna de mail? ca tot nu imi merge. Parola o stiu. Pt ca vreau sa-i gasesc nr tel al lui ManuC1010, s-o ajut cu programarea la ecografie!
Anca, 32s+ Andrei Cristian
burtica
chris27 spune:
iar am pierdut mesajul!De data asta inexplicabil,in timp ce scriam...despre acest atac de panica...ca mai e putin pana in 16...O sa fiti alaturi de mine,nu-i asa?Nu mi-e frica,abia astept,dar ma simt ciudat...ca o sa fiu prima...azi suntem in 27...si pregatesc cuibul,inca de azi dimineata...Sunt fericita,teama e o parte din Marea Fericire...
diana spune:
Buna fetelor
Va citesc in fiecare zi dar va scriu rar deoarece imi este greu fiindca trebuie sa stau in pat si e greu de scris in pozitia culcat. Eu numar zilele...imi este tare greu...Miine fac si eu 30 sapt.
Mi-a parut bine ca ati vorbit de Babyexpo...ca e prima data cand lipsesc de la infiintarea lui...Asa ca de data asta l-a "vazut" prin ochii vostri.
Eu am zile cand ma simt bine si zile cand nu...am contractii, o presiune pe col, dureri de spate si burtica...
Florina, prima sarcina a fost urmarita de dr. Badea...E un adevarat profesionist...dar nu prea vine noaptea la nasteri... Eu il recomand din tot sufletul fiindca a fost omul care mi-a salvat copilul...sau care l-a ajutat sa nu aiba nicio problema specifica prematuritatii...
Daca mai vrei amanunte da-mi un PM.
Voi incepe si eu cumparaturile dupa 34 sapt cand o sa-mi mai permit sa ma dau jos din pat. Eu am multe lucruri de la Alin...patut, carut, balansoare, scaun de masina, tarc, premergator, ...etc. plus lucrusoare...asa ca o sa mai cumpar doar citeva lucruri.
Vad ca s-a schimbat politica in Municipal. Acum 5 ani ...nu aveam voie cu lucrusoare pt bebe...si camasa de noapte am avut tot de la ei in primele zile...
Va pup
Diana 29+
Madi spune:
quote:
Originally posted by andradap
Madi... am citit ca ai mai luat 1 kg... si initial m-am socat crezand can doar atat ai luat Stii ce fata am facut??? Era sa ma inec cu ciocolata mea calda!!!
Hai ca esti tare Andrada! Bine ca nu te-ai inecat, te mai aveam si pe constiinta
Madi +
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
gabiu spune:
buna dragi gravidute,
va invidiez ca ati intrat in concediu, eu inca merg la munca dar mai am putin si intru in concediu de odihna. Contrar a ceea ce sustineam la inceput vad ca-mi dau toate cele 24 zile lucratoare de CO. Nu-mi pare rau, mai ales ca prelungesc lunile de salariu mai mare ( stiu ca in medical nu se plateste CAS). Oricum, conform contractului colectiv de munca am citit ca intreprinderea e obligata sa-mi dea diferenta pana la 100% pana la salariul integral in cazul concediului prenatal+CIC, asa ca sper sa fie bine din punctul asta de vedere.
Eu n-am cumparat nimic pt bb inca, si noi suntem superstitiosi, mi-am luat doar o camasa de noapte, draguta. Numele lui bb nu l-am ales desi am o listuta in gand.
Vreau sa va intreb daca v-au aparut la sub brat riduri negre. Ma simt de parca as fi murdara.
Apropos de masuratori raportez 103 cm in "talie" si 13 kg suplus. Nu-i bai, ne revenim noi, nu?
Poate peste 2 saptamani am sa fiu si eu mai activa, ca doar intru in concediu!
Va pup si va doresc numai bine ( ma duc sa ma epilez ca am uitat duminica sa o fac si nu vreau sa-mi creasca prea mult par). Chiar, nu am renuntat la epilator, voi?
gabi
32+
vas spune:
Madi, se pare ca ne mentinem cam la fel in ceea ce priveste kg. Si eu am pus cam 11 - 12kg, iar in talie am cam 92cm. Se pare ca e doar bebe acolo si nimic mai mult. Cred ca kg sunt puse prin alte parti.
Joi cand merg la eco sunt chiar curioasa cat are gandacica mea greutate.
Gata eu va spun noapte buna ca trebuie sa cedez calculcatorul sotului.
O sa fiu si eu mamica
Androix spune:
quote:
Originally posted by andradap
Nici eu nu vreau sa imi cocolosesc copilul... Ba chiar am de gand sa nu-i pun deloc caciulita si sigur NU SUNT NEBUNA!!!
Fii atenta aici ca la iarna o sa-ti aduc aminte ce ai zis
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
florina spune:
Laura, multumesc pentru informatii. Caruciorul Larei e foarte frumos!
Aici Chicco si Peg Pergo sunt cele mai scumpe si mai cautate...Mi-a
placut ideea de Pliko P3 pentru ca are totul (si landou, si carucior sport
si scaun de masina in care poti hrani copilul si cu care il poti
deplasa...dintr-o camera in alta, de ex, cand tu ai treaba si vrei sa-l ai sub priviri)
Dar la pretul de la noi cred ca poti sa le cumperi si separat si
sa iesi mai ieftin...Inca sunt in cautari.
Andrada, eu nici nu mi-am pus problema ca poate lipsi ceva din
"pachet"...Credeam ca P3 vine de la cele 3 componente...Am citit descrierea
caruciorului pentru care ai gasit acel link si nu m-am lamurit, am sa rog
pe cineva care cunoaste limba mai bine sa ma lamureasca si iti spun.
Oricum, pretul e enervant de mic fata de ce e la noi. Nu stiu cat ar
putea fi taxele, ma indoiesc ca expediaza catre Romania...Cel mai sigur e
sa il comande cineva de acolo si sa il trimita cu vaporul :) Ajunge in
2-3 luni dar e mult mai ieftin.
Sobi, cand l-am nascut pe Tudor erau la moda saltelele din iarba de mare, noi asta i-am luat si suntem multumiti. S-a cam lasat dar o tot intoarcem...Si miroase inca, dupa 5 ani, a plante. Acum 5 ani nu erau saltelele din cocos - cel putin eu nu am auzit de ele...Cine stie ca va fi peste 5 ani?:)
Elteka, nu-ti trebuie bavetica pt bb cand alaptezi, dar sunt indispensabile lavetele. Imi amintesc ca dupa alaptat stateam cu el pe umar si jumatate de ora pana eructa...:) Pe la 2-3 noaptea era cel mai distractiv :) Noroc ca se mai trezea si sotul si il plimba si el...
Diana, cred ca avem copii de aceeasi varsta si suntem amandoua insarcinate acum :) iti dau PM pentru cateva nelamuriri...
Eu am luat 9kg in 26 de saptamani...La prima sarcina am luat 16 kg si n-am scapat in 5 ani decat de 13...Sper sa nu mai adaug alte 3...
Legat de vitamine prenatale... Mai e cineva care nu ia? :)Dr a insistat si la prima, si la a doua sarcina sa nu iau deloc. Am luat totusi Elevit 2 saptamani dar m-am constipat cumplit si aveam stari de greata groaznice...si am renuntat.
Florina, 26+ Teodora si Tudor (5 ani)