*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (46)
Raspunsuri - Pagina 14
andradap spune:
Lilky, eu claaaar am oroare de injectii...asa ca de o mie de ori mai bune pastilutele
Apropos de BABY COMFORT. Am gasit www.babycomfort.ro/index.php?cmd=product_catalog&id=11" target="_blank">AICI mai multe tipuri de saltelute... Pt. PATUTUL: TIP MARGOT (pt. care ma-m decis si eu .. .si deci l-am trecut deja pe listutza) care salteluta o recomanzi??? CA vad ca sunt multe variante si eu deja mi-am prins urechile rau de tot!!! Nu inteleg cum adik STANDARD si SANDWICH???
Andrada 33+ cu Antonio
Madi spune:
Buna burtici!
Dideip si eu am luat mereu Elevitul compensat, inclusiv luna asta desi au tot existat discutii cum ca nu se mai da etc.
Am vazut ca vorbiti de kilograme in plus...eu am mai luat un kilogram...deci, pana acum, am 12 peste Si mananc normal, nu in exces. Va invidiez pe cele care nu au ajuns nici macar la 10. Macar de ar fi bebelina mea maricica.
Madi +
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ancamari spune:
Andrada, am gresit perioada, daca ma lasa memoria... Scuze! KIDEX - in perioada 27 – 29 aprilie, in Pavilioanele 16, 17 si 17 bis din cadrul Complexul Expozitional ROMEXPO.
Anca, 32s+ Andrei Cristian
burtica
andradap spune:
Ancamari, nu era problema asa mare cateva zile Oricum pana atunci... mai vorbeam pe forum... Voi ce credeti??? O sa merg acolo 2 in 1???
Madi... am citit ca ai mai luat 1 kg... si initial m-am socat crezand can doar atat ai luat Stii ce fata am facut??? Era sa ma inec cu ciocolata mea calda!!!
Lilky, sa nu ma uiti cu link-ul legat de saltelute... nu de alta dar mi-e ca se pierde mesajul... si nu-l mai vezi
Andrada 33+ cu Antonio
ancamari spune:
Andrada, vezi ca salteluta standard are un strat lat din cocos, iar salteluta sandwich are 2 straturi mai mici separate de un strat de ceva sintetic.
La KIDEX, pe 27-29 apr o sa fiu la sfarsitul sapt 37, si daca ma mai pot misca atunci, o sa ma duc si eu pe 27 (vineri), macar 1 ora sa vad si eu cate ceva.
burtica
andradap spune:
Ancamari... din descrierea de pe site, pare mai buna salteluta standard...dar sa vedem ce zice si LILKY...
Eu pe 29 aprilie IMPLINESC 38 de sapt. deci as intra in sapt. 39 de-aia intrebam ce crezi... apuc acest targ 2 in 1???
Andrada 33+ cu Antonio
poohy spune:
Buna din nou :)
DidiAlex, cu mine cred ca vorbeai :) Ma bucur ca iti place comoda Patutul nu l-am montat - ca nu am eliberat camera. Pe la sfarsitul lui aprilie a acceptat al meu barbat sa ii scot biroul si calculatorul de acolo.
Legat de mesaje date si pierdute - dupa ce scrieti ceva - si se pierde mesajul (nu sunteti logate etc), dati back. O sa puteti recupera - si de acolo faceti copy-paste. Am incercat si eu de cateva ori :)
Anca 31+
poze
bebelusa
lilky spune:
AndradapSunt diferente dpdv al continutului saltelutei, a grosimii dar si a grautatii suportate de saltea.
1.Cea sandwich este pt.greutati mici, asadar o poti folosi doar un timp si contine:
http://www.babycomfort.ro /index.php?cmd=show_product&id=165, apasa pe imaginea saltelei din dreapta sus si o sa vezi exact ce are la interior.
2.3 Eu oscilez intre cea Standard(grosime 6 cm) si cea Biokokos(10 cm).Diferenta intre ele este la grosime, dar si la interior unde prima contine strat antialergic din fibra poliesterica, iar Biokokos contine:strat antialergic din lana merinos.Uite-te si tu la detalii si o sa vezi.Eu am pus mana pe amandoua, sunt la fel de tari, insa in timp nu stii cum se manifesta.Eu o alesesem pe cea Biokokos, dar vad ca nu prea merge la patut, eu avand 2 nivele ale lui, la cea de sus cred ca aparatoarea laterala de la lenjerie va iesi in afara.Acuma nu stiu ce sa fac, sa vorbesc deseara cu Florin, sa vedem ce spune si el, pt. ca totusi asta de 10 cm zic eu ca-i mai buna.
Oricum garantia e de 6 luni la saltelute.Sper ca n-am uitat ceva...
Pupici!
Liliana 34+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele
Alyna24 spune:
Liviana, imi pare rau sa aud ca Matei nu s-a facut bine!Sanatate multa si incredere ca totul va fi bine!
Andrada, pai as vrea cat mai repede!Poate ajung sapt asta pana vineri cu sora mea ca asa reusesc mai mult sa ma uit la toate cele si ea se si pricepe ce ii trebuie pitikului!Cu puyu poate merg in wk!
Mari_lou, eu sunt cu mancarimile pe tot corpul!N-am sunat dr insa sora mea mi-a zis sa ma dau cu pudra mentolata ca mai estompeaza mancarimile si chiar azi ma duc sa-mi iau!Nu face rau la bebe!
Cu kg-ele pot spune ca oscilez intre 12-14 kg luate!Adik in ultimele 2 zile am ajuns sa slabesc chiar 1 kg!Adik acum am luate 13 kg!Si abia mananc!
Si sa ma laud si eu:am primit de la sora mea scumpa un set din aur alb+galben-cercei si inel asa....ca petnru o viitoare mamica!
Alyna 33+cu
ancamari spune:
ManuC1010, am o informatie super referitoare la programarea ta la ecografie! Da un semn cand intri pe DC!
burtica