Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (15)
Raspunsuri - Pagina 5
strumfi2004 spune:
Tooot cu branza! O s-o incerc si cu mere, dar cand se va plictisi trupa de varianta cu branza Eu o sa ma apuc ceva mai tarziu de ea, deocamdata profit ca doarme piticotul si-mi calc perdelele.
Adi, wow, esti fantastica, mai! Parca sunt adevarate toate legumele si verdeturile de acolo! Stii ca suntem cuminti, doar tu ne-ai laudat la inceput, spor la treaba si asteptam finalul cel grozav!
Poate ne dezvalui si noua din secretele tale in manuirea fondantului, de-ti ies asa minuni ;)
Hehe, si eu am vazut in prajitura asta cu branza inlocuirea pascai.
Gratiela, mamica strumfilor Maria si Stefan
Balbina spune:
Adriana, ce frumoooooosssss! Incredibil, cita rabdare si talent ai, arata foarte adevarate legumele alea, bravo!!! Abia astept sa vad rezultatul final. Cumnatul tau o sa fie in transa, parca vad!
Gratiela, aluatul de prajitura mi-a iesit tare, cu curgea deloc chiar. O fi lingurile mele mai mici, nu stiu... oricum, am mai turnat repede niste lapte si l-am adus la conditie. Am bagat acum in cuptor jumatate pentru 10 minute.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Alynutza spune:
Adriana am ramas cu gura cascata. Felicitari, esti o adevarata maestra!
Roxana Claudia spune:
Daca voi va aratati si demonstrati indemanarea de fiecare data, iaca-ma si eu care am nu mai esecuri. Nu-s cum se face dar azi am facut si eu tortul de mere Adeline...si cand l-am rasturnat am ramas masca la merele alea care se vad asa dezbracate.O sa incerc sa invelesc totul in frisca insa-s tare dezamagita. A mai incercat cineva tortul cu pricina??
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
Roxana Claudia spune:
Natalia - daca bat niste smantana La Dorna rosu crezi ca pot inveli nenorocirea?? Cam cat imi ajunge oare? O cutie??
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
strumfi2004 spune:
Roxana, parerea mea e ca e mult o cutie, doar pt ornat, cred ca 300-400 g iti ajung.
Balbina spune:
Roxana, daca nu vrei sa faci multe zorzoane, ajunge si o cutiuta de 200 ml.
Am facut prajitura turnata cu brinza, a iesit foarte buna, dar cam prea dulce dupa gustul meu. Data viitoare am sa injumatatesc cantitatea de zahar.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
mariussimiuc spune:
Ehehehe Natalia...Inseamna ca e numai buna pentru gustul meu. E wek-end ...deci a inceput sezonul prajiturilor in casa mea.
Miha si Robert
Balbina spune:
Miha, daca stateai prin apropiere, scapam si eu de jumate de prajitura, dar asa, o sa ne sacrificam.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
strumfi2004 spune:
Eu m-am gandit la cutia mare de 1 l, nici nu mi-am amintit ca exista si de 200 ml, dar la cat sunt de dusa zilele astea, e de inteles
Miha, si cu jumatate de la mine, te faceai cu una intreaga