Bucurii de sept-oct 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 8
GETY spune:
MamiLili, felicitari pentru stelutze! Pleci la Suceava cu toate trei? Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. Fructe papa Mathias?
Mirabelac, o incepatoare ca mine ar putea sa faca un tort diplomat? De fapt, lui ii place mai mult cu ciocolata.
Sandra ce mai faci?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Cu Eloise cred ca ne intalnim miercuri si o sa vedem atunci ce mai face Vladutz si celalalt iepuras, Sebicu.
Noi ne gandim sa schimbam patutul din lemn cu unul care se face si tarc. Cum va impacati cu astfel de patuturi?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
Gety- noi avem patut din asta...cum ii zic eu din plastic..si e super fain, are o salteluta in dotare, dar iarna i-am pus eu o paturica sa-i fie mai cald...e destul de rezistent (pana acum
), si cred ca peste vreo 2 luni o sa tot fac mutarea - scot primu nvel...il las la joaca, pun iar primu nivel cand ii vine chefu de somn, asta pana voi obosi cu siguranta si il voi lasa de tot jos, la ultimul nivel!!!
Bine- voi va intalniti miercuri cu Eloise - dar noi cand si cum mai aflam cate ceva despre Vladut????...ca seara ce fain era cand ma delectam cu sotu' in fata pozelor lui!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by GETY
Mirabelac, o incepatoare ca mine ar putea sa faca un tort diplomat? De fapt, lui ii place mai mult cu ciocolata.
Sandra ce mai faci?
Iti iese, pare greu dar nu e chiar asa, mie mi-a iesit din prima, e super bun si cat de cat natural.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
Mirabelac spune:
Am fost azi la oftalmolog, dr zice ca nu are nik, e doar o reactie alergica, daca nu curge nik si nu e rosu e ok. Nu prea is multumita de asta, as mai merge la un dr particular maine sa vad totusi ce are, se freaca in continuare la ochi si plange.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
tasia spune:
Buna fetelor....
apelez ca intotdeauna la voi pt ca sunteti colacul meu de salvare in orice situatie
Maine e ziua lui tati si eu fiind foarte ocupata cu facultatea nu am reusit sa-i iau nimic inca. Am o rugaminte mare mare de tot,sa-mi spuneti unde gasesc si eu sa-i fac lu' tati un filmuletz din ala cu muzica si poze de-le noasrte? Poate reusesc sa-l fac pana maine si cand vin de la scoala trec si pe la magazin sa-i cumpar ceva.
pupici
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
eleņia spune:
avem s noi ceva poze noi s filmulete(pofticioasele avem s noi tort)
va pupam

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
MamiLili spune:
Tasia, pe onetruemedia.com poti face filmulete.
Gety, plec cu tot cu stelute. ![]()
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

matahut spune:
Floricel, nu stiu daca e obligatorie pompita. La mine s-a reglat lactatia dupa diversificarea Anei la cateva zile, timp in care la ora la care ar fi trebuit sa pape tzitzi imi plesneau sanii efectiv. aca nu scoteam laptele curgea oricum el singur siroaie pe mine
. Abia in cateva zile s-a reglat. Apoi la introducerea celei de a doua mese...la fel. Daca sanul e plin plin iti va curge bine cu pompita. Doar daca o folosesti dupa ce papa bebe e posibil sa fie foarte putin si atunci sa te chinui.
Cat despre anestezie, nu cred ca trebuie sa iti faci probleme. Eu mi-am facut o operatie la ochi cand o alaptam pe Ana si faptul ca am avut anestezie (xilina) nu a afectat alaptatul. Vezi pe Femina Intim intrebe mai demult o mamica despre asta si stiu ca primise raspunsuri clare. Frunzareste si tu subiectul sau intreaba din nou. Nu are rost sa te incurci cu lapte praf. Parerea mea.!
Mira,
pentru reteta. Abia astept sa o incerc ![]()
Andra, spune si tu ceva in apararea ta
Unde esti, ce faci, ce face Vladut, ati inceput diversificarea????????????
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
floricel79 spune:
Multumesc pt raspunsuri fetelor!
Ce biscuiti se dau la bebei?
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)