Bucurii de sept-oct 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Mai fetelor, voi mi-ati cerut retetele, eu am pus doar poze cu tortul lui fi-miu, de ce ma faceti sadica??? relelor

Pufy vazut Nicolas grasunel, are niste ochi superbi.

Alexutza nici la noi nu face urat in prima zi de vaccin, de a doua zi incepe sa se vaite.

Lili te cred ca trebuie sa-ti fie greu cu plecarea asta, insa o sa-ti fie mai bine si tie si lui Mathias.

Floricel si David e grasut si nu prea a mai luat in greutate luna asta, dr a vazut cuta in plus si mi-a dat trimitere. Acum dupa vaccin, de vreo 3 zile nu mai vrea nici piticu' meu legumele, fructele le papa f. bine, nu stiu de ce, inainte le papa cu mare pofta.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, multumim! Deja am asezat-o pe Maria in scaunel cand si-a papat portia de legume.
Pufymic, mi-au placut pozicile, dar mi-a placut si mocheta din camera baietilor. Incerc sa ma inspir pentru cand ii voi amenaja camera Mariei.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Roxanae, eu ce sa-ti zic? Ia-ti un blender si o sacosica cu legume.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Marea diversificare merge din ce in ce mai bine. Ieri si azi i-am facut supa (n-am mai prajit-o ca prima data) si chiar i-a placut. Azi a mancat aproape un borcanel din ala de la Hipp, plin cu supica...deci presupun c-a papat cam 70-80 ml. Ma declar multumita. Chiar nu-mi venea a crede ca deshidea singur gurita. I-am blenduit un pic legumele, dar nu-i plac. Numai supa e yam yam.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

MamiLili, ai sa vezi ca, in timp, o sa pape si piureutul.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Mira, faci un Diplomat pentru miercuri?

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GETY

MamiLili, ai sa vezi ca, in timp, o sa pape si piureutul.

Sigur c-o sa pape. Deocamdata-i "supivor".

Mergi la inceput

Am trei steluteeeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

buna seara si de la noi1
Multumim fetelor pt sustinere si suport, speram sa trecem cu bine peste noapte!!!multi ici de la grasan!!!

Pufy - admirat 2 pufysori scumpei foc, iar Nicholas are niste falcute de-ti vine sa le pupi tot timpul...asa rosu in obrajori....aahhh, de ce n-am si eu fata, ca deja as fi pus ochii pe Nicholas!!!

Mirabela - sar'na pt reteta...eeeh, asta chiar mi se pare cam complicata

Floricel- ce legume i-ai dat, ia-le una cate una si vezi care merge din prima...dupa care se da in vant...

Cristina - mai dar ce flacau mare ai..deja sa se puna el singur in fundic!!!!bravoooo!!!!

Eloise- nu ne mai zici nimic despre Vladut???

Cat despre mancarea congelata - iese ca si cum ar fi taiata eu am mai bagat-o o data la mixer, dar parca nici gustu nu mai e la fel..si am observat ca il constipa..nu stiu sa zic care fenomenul, dar am testat de vreo 4 ori pana acum.... si clar se constipa!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

MamiLili - felicitari pt stelute!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput