Bucurii de sept-oct 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna searaaa!!! Multumim mult vde tot pentru uraru la toata lumea. Sa dea Domnul ca toti copilasi nostri sa fie sanatosi si voinici(voinice)
pentru toata lumea
LA MULTI ANI pentru OVIDIU, MATEI MARIA TUDOR SI PENTRU PUIUTUL MEU ANTONIO. sa cresteti mari iar viata sa va fie toata plina numai de fericire.

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

mamililifelicitari pt steluta
mirabelapt reteta am s salvat reteta ca nu cumva sa o pierd
eloise[/red]????????ce faci ,ce face vladut
[red]sandra,beatrixvoi ce faceti nu ati mai dat nici un semn de viata sper ca bbicii sunt bine

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Elenia - am vazut poze cu Darius. Am v azut si castronelul cu pireut, dar si acelasi castronel fara pireut. Mananca toata cantitatea de pireut la o masa?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Elenia - am vazut poze cu Darius. Am v azut si castronelul cu pireut, dar si acelasi castronel fara pireut. Mananca toata cantitatea de pireut la o masa?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

cristina cum se spune la noi in moldova e un mancau
da acelasi castronel gol s era cel de legume nu cel de fructe
eu am inceput cu piureul de fructe diversificarea de frica c nu o sal primeasca pe cel de legume dandui intai fructele care sunt mai bune la gust s daca ar mai fi ar mai papa da mii frica sai dau mai mult

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Nu uitati, miercuri ora 13:30 pranz la KFC - Moldova Mall, etaj 5.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Floricel 79, reteta din "mar ras cu biscuti" eu am scos biscuitul. Asta din cauza de frica de E-uri.
Eu am facut mamaliguta azi si am reusit sa-mi aplic pe fata o bucatica. Sper sa nu va speriati cand o sa ma vedeti poimaine. Nu m-a batut barbatul, ca de felul lui e om pasnic.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Cucuoancea, cum mai stai cu somnul? Tu incepi diversificarea pe 29, nu? Abia astept, sa vad ce mai gatesti si tu. Ma mai inspir de la tine.
Eu azi blender-uit ananas cu minola, suc de minola separat, si un piure de legume cu clasicele de acum: morcov, patrunjel, pastarnac, cartof, 1/2 galbenus de ou si frunza de marar + patrunjel.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Alexutza, eu voiam sa-i spun patutz din fash. Am vazut si eu azi vreo doua, ochioase si frumusele, dar saltea nu stiu daca aveau, era numai un rand mai subtire de burete. Am vazut unul cu saltelutza, dar era mic si nu cred ca se facea tarc.
Mirabelac, o a doua parere cred ca e necesara, mai ales daca il deranjeaza si plange.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Tasia, spor la facut surpriza sotului, avem soti berbeci, dupa cum se vede. La multi ani! Al meu e pe 30 martie.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

MamiLili, mie imi place mai mult Mc'Donalds si mi-e ciuda ca nu au deschis si la Moldova sau la Iulius Mall.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput