Bucurii de sept-oct 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Eloise - Doamne ce scumpel e...si cate acrobatii face...de-acu sa te tii.....si parca a mai crescut oleaca,nu?de cand nu ni l-ai mai aratat!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mamicilor,pe unde sunteti? Noi am fost la o plimbare, am stat pe o terasa si diseara mergem la concert la Zdob si Zdub cu tot cu Vlad, sa vedem ce surprize ne rezerva copilu'
Eloise - vazut Vladut scumpel tare.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eloise, ne bucuram ca sunteti bine

ramomar, al nostru este espresso
am vrut inital sa luam tot Trip dar asta mi s-a parut mai bun
e mai greu doar cu 1 kg si are in plus bara detasabila la picioare,
husa pt.timp rece si husa pt.ploaie si se trage palasolarul in fata
ca sa nu-i intre soarele in ochi
eu sunt super multumita de el, mai ales ca am avut timp sa-l si testez

nu stiu de ce ma tot felicitati pt.scaunelul auto
asa sunteti voi super-dragute....
abia maine ma duc sa-l iau...itzy deja il are

cristina, bravo...mamica model, super-curajoasa...distractie placuta

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Unde-s fetele?

Cristina, ce fain ca mergi la concert! E in aer liber? Am vrut si eu sa merg cu Mathias la "Holograf", cand el avea doar o luna. Dar se tinea "indoors" si m-am gandit ca-s prea puternice sunetul si vibratiile pentru un pui asa de mic. Macar ne-am ales cu autografe pe CD-ul nou.

M-as duce la George Michael, dar ce fac cu copilu? Oricum, George Michael mi se pare unul din cei mai frumosi barbati, pacat ca-i gay, mare pierdere pentru noi, femeile.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu vreau sa merg la faithless si chemical brothers

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Da, e in aer liber. Daca era in ceva sala nu mergeam nici noi. Intradevar pacat de George Michael. Dar bine ca a ramas macar George Clooney (oare asa s-o fi scriind?).
Lilina -multzam Sa vedem daca bebe apreciaza mamica model
Da chiar, Sephora pe unde o fi?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eloise mortal Vladutz in poze, am retinut geaca uda de la balutze si pantalonashii aia haiosi tare.

Noi am fost la al 2-lea oftalmolog, David nu are nimic, s-a uitat cum trebuie la el, e ok dar tot se freaca la ochishori, speram sa treaca.

Stam si noi cate 5 ore afara, iesim zilnic la 12 si venim la 5 acasa, odata cu tati. Sa va spun ce am facut de azi, i-am luat supica intr-un bibe la plimbare (ceai tot luam de fiecare data si nu are succes deloc) si i-am dat sa pape din ambii sani (in parc), apoi maraia si i-am dat si bibele, l-a baut tot, nu a facut nazuri deloc. Pana acum n-a primit niciodata supica nici cu linguritza nici cu bibe. O sa repet figura de acum: supica "a' la' parc".

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Suntem si noi pe-aici...
Am fost la vaccin azi. A plans din momentul in care am intrat pe usa cabinetului si pana cand am iesit. Pana acum nu a plans deloc la vaccin dar azi a fost foarte obosita si plus ca a si auzit alti copii plangand si uite-asa a plans si ea!

Azi i-am facut vreo 5 combinatii de legume dar nici nu vrea sa la vada. A inghitit ceva totusi ca am insistat eu dar a vomat tot. Nu stiu, sa fac pauza 2 zile sau sa incerc maine din nou. Am incecat morcov, cartof, devlecel, pastarnac si combinatiile lor. A acceptat cat de cat supa dar pireu nu.
La urmatorul copil o sa incep cu legumele, clar, desi fiecare copil e diferit si poate nu ar face nazuri la legume.
DAR avem rabdare si persevaram si tot vom reusi noi sa papam legume.

Cecilia merci de raspuns. Chiar am emotii cum va fi cu Roxi in concediu dar trebe sa ne obisnuim de-acum in trei. Noi prin august vom merge cand ea va avea 11 luni, sper ca pana atunci sa se obisnuiasca sa pape legume!!!

CristinaG unde mergeti voi la concert si de la ce ora??

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, gay, gay, dar ce voce are George Michael. Un alt gay celebru este Freddie Mercury, a carui muzic o ador, pur si simplu.
Mamaaaa, Mirabelac, cat reusesti sa stai! Eu stau maxim 2-3 ore. Rar stau 4 ore, dar atunci sunt plecata sa rezolv treburi. Bine ca nu are David nimic la ochisori. Maine noi decolam la spital.
Eloise, bine ai revenit cu vesti bune. "Quality time" va sa zica. A crescut Vladutz. poate ne vedem maine.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput