Bucurii de sept-oct 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 13
festina spune:
Mamicilor, voi dati la bebei si pireu de fructe si suc de fructe? Cum facem cu sucul de morcov? Il putem adauga la pireul de fructe?
CristinaGoji spune:
Gabitzica - felicitari pentru iepurica!
Festina - eu inca nu-i dau fructe lui Vladic, dar ii dau pireu de legume, si ii facc si suc de morcov ca sa nu se constipe de la pireut.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
matahut spune:
Neata, neata!
Gety, nu am dormit nemaipomenit, adica acelasi program cu papa la 2 ore si suzi la o ora
In fine, m-am obisnuit, daca se culca apoi imediat parca nu mai e chiar asa de obositor. Nasol e cand nu mai are chef de somn in mijlocul noptii orice i-as da. Dar se intampla rar, asa ca ma consider...fericita![]()
Cu orarul de somn nu am observat vreo modificare, ea se culca pe la 10, 10 jumate noaptea si se trezeste de tot pe la 9 (cateodata ii sare somnul de la 7 si nu mai reusesc sa o readorm, dar mai am si noroc si in 15 minute o aduc pe calea cea buna...si imi mai doarme vreo 2 ore).
Gety, diversificarea o sa o incep dupa vaccin. Vaccinul va fi pe 29, adica joi, si nu vreau sa stresez copilul cu suculete. Oricum, joi vine si asistenta sa ii faca vaccinul si o sa mai discut depsre asta concret. Probabil in we incepem! Am emotii...desi dupa ce am diversificat-o pe Ana (care nu vroia sa deschida gura la NIMIC in afara de tzitzi), am zis ca nimic nu va mai fi imposibil
Sa vedem!
Mai, Eloise, chiar ca ma iau de ganduri. Ce e cu vooooooooooooooooooooooi?
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
festina spune:
quote:
Originally posted by floricel79
Multumesc pt raspunsuri fetelor!
Ce biscuiti se dau la bebei?
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
Nu putem inlocui biscuitii cu cereale potrivite pentru varsta bebelusului? Eu asa m-am gandit ... sa vedem ce spun si alte mamici cu experienta.
GETY spune:
Festina, din cate mi-aduc eu aminte, asa au procedat unele mamici. Si bebeilor le-a placut.
Cucuoancea, a mea se culca tot la 20,30. Azi noapte s-a trezit prima oara pe la 00,oo iar a doua oara pe la 2 si pe la 5. Dar nu mai trage de tzitzi asa tare. Mai mult doarme. Trebuie sa-i mai dau eu cate un "ghiont" sa se trezeasca.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Festina, eu am sa-i dau acum dimineata, dupa ce se trezeste, piure de ananas, un pic de banana si mar ras, iar in bibe am sa-i pun suc de minole si suc de morcov, amestecate. Ma gandesc in piureul de fructe, sa-i amestec si branza calcica, facuta numai din 250 ml. lapte.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
eloise spune:
Dragele mele, imi pare rau ca am lipsit fara sa va anunt si v-ati ingrijorat in privinta noastra... Noi suntem bine, foarte bine chiar. Am avut tot felul de kestii marunte care m-au retinut zilele astea, n-am mai intrat pe forum deloc, n-am citit nimic, am profitat oarecum de alte preocupari pentru a ma elibera putin de dependenta de forum si net
si pentru a petrece mai mult timp cu Vladut si taxu
. Sper totusi sa reusesc sa mai intru macar o data pe zi, sa vorbesc cu voi.
Vesti despre noi: de 3 zile am inceput diversificarea, asta insemnand 1, 2 respectiv 3 linguritze de Orez Nestle in ultimele 3 zile. Prilej de mutricele si strambaturi si gesturi caraghioase... Dar totusi, dupa ce trece de socul primelor molecule de cereale pe limbutza, le da de gust si papa linguritele intregi (adica atat cat mi-am propus sa ii dau). Azi incerc sa ii servesc 20ml, sa vad daca accepta. Mi-am propus sa ajung la inlocuirea unei singure mese din zi cu cereale, si apoi, dupa ce implineste 6 luni, sa trecem si la legume, fructe...
Poate revin mai tarziu cu poze recente...
Multumesc pentru grija voastra...eu n-am citit din urma dar mi-a soptit cineva ca ati intrebat de noi...Am vazut doar intrebarea Marinei de pe pagina curenta...
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by GETY
MamiLili, pe terasa la Mc'D e ok, numai sa nu bata vantul si sa fie caldutz. Si toate astea pana pleci.
Neeeeee. Pe terasa la Mc ne vedem cand o sa mai vin la IS si-o sa fie mai caldut. O sa anunt din timp.[/b]
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

ramomar spune:
Cristina sar'mana pentru cafea
, dar mai ales pentru formula. Tare gustoasa e![]()
festina, eu ii dau si suculet de fructe, dar nu prea il bea, cu bibe sub nici o forma, cu lingurita inghite ceva, dar eu vreau sa o obijnuiesc cu bibe si nu am succes. Biscuitii ii poti inlocui cu cereale. Eu am folosit pentru fructe din acelea fara laptic si cat mai simple, chiar si numai fulgi de orez, dar acum am inceput sa-i mai dau si cu biscuite, alternativ, o zi da una ba.
gabitzica, felicitari pentru iepuras!
Alina
, ce mult ma bucur ca mai am si eu o bihoreanca printre mamicile de bucurii si ca nu sunt singura, chiar daca tu locuiesti la Arad
lilina sa folositi sanatosi scaunelul! si eu comand un carucior de la ei, ca tare mult imi plac. By the way, caruciorul vostru e Trip sau Espresso?
Vauva, tu ce mai faci? cum ein Romania? nu ne mai spui nimic. Asteptam vesti depre voi si scumpetea de Bianca....
va pupic, sunt pe fuga, azi am multa treaba si imediat trebuie sa si iesim
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
alexutza_26 spune:
Floricel- eu ii dau si pure de fructe si suc de fructe combinat cu suculet de morcov...
Eloise- oauuu, bine ai revenit!!!, si bravooo Vladut pt primele lingurite de faina de orez....
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!