Bucurii de sept-oct 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 12
alexutza_26 spune:
Buna dimineata !
Cristina - mai e cafeluta???
- eram aproape sigura ca tu esti cu cornu'...![]()
Mirabela- asa si la noi cu ora asta...se culca foarte tarziu..si se scoala devreme...asa ca simt ca innebunesc, pana acum stiam programu' destul de bine, dar acum cred ca trebuie sa ma readaptez.....
Gety- nu se zice ca tipa...se zice ca chiuie
...poate fata vrea sa joace o sarba o hora si tu nu te prinzi....
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
GETY spune:
Mai, Alexutza, tu razi de mine. Nu, ca eu ma bucur, ca face chestii noi.
Mamici, unde sunteti? Mai zic odata: BUNA DIMINEATA!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
Gety- nu rad tu...ca asa face si al meu grasan...si drept urmare i-am pus muzica populara de vreo sapt...si sa vezi ce-i mai place...rade si chiuie....![]()
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
GETY spune:
Eu i-am inscriptionat CD-uri cu muzica pentru copii, dar nu chiuie cand le asculta. Acuma, am zis eu cu nu ma grabesc sa-i iasa dintucii, dar parca as vrea sa vad un mugurel iesind din gingie. Si mai ales, astept sa-i cada parisorul cu care s-a nascut si sa-i creasca altul nou. Macar sa vad daca-l are ondulat, ca taica-su'. Ca ochii albastri, se pare ca nu i-a mostenit

.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Merg sa-i clatesc vreo 2 lucrusoare, ca de cand cu diversificarea, avem bavetici si hainutze murdare intr-o veselie. Am baut si cafelutza. Sper sa am energie azi.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
Si la noi hainute si bavetici murdare..patate...eu simt ca innebunesc cand le vad asa....ma dispera sucu de morcov...pateaza intr-o veselie...
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
gabitzica spune:
Buna dimineata mamici de bucurii!
Nu am mai intrat de cateva zile bune, mi-am reinstalat sistemul, dar tot nu merge ceva bine.
Despre noi ce sa vazic. Buna vestire ne-a adus al treilea dintzuc, un incisiv superior lateral. Asadar avem un mic vampiras.
Poze
GETY spune:
Vai, Alexutza, mi-ai adus aminte. Nu i-am facut suculetz de morcov cam de mult timp. I-l amestec cu sucul de minole azi. Ma enerveaza, ca se face cam greu sucul de morcov. La blender e mai usor sa prepar mancarea.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Gabitzica, felicitari! Sunt sigura ca esti tare mandra de asta.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mi-am lipit o bucatica de pansament steril imbibata cu Oximed pe "friptura" de pe fatza. Nu ma ustura. Mai urat e ca mai am o basicutza plina cu lichid de marimea unei unghii. Si cu fond de ten nu o pot acoperi. Cine ma vede azi, o sa se sperie. Asta e.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA