Bucurii de sept-oct 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns festina spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26

offfffff si al meu 'functioneaza' dupa ora veche si se trezeste dimineata cu o ora mai devreme decat de obicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Ignatica mersi de raspuns.

Beatrix ne bucuram de vestile bune si sa o tineti tot asa.Sanatate multa

Venim si noi cu vesti bune, de azi stam si noi in fundulet, la 6 luni si 9 zile, asa ca Mirabela te rog completeaza si la noi pe site. Nu poti face cumva sa intram noi si sa completam acolo in tabel???? ca ar fi mai usor pentru tine ma gandesc. Dovada ca stam in fundulet aici si aici

Floricel eram datoare cu un raspuns. Sa stii ca noi am fost la Milano cu Alexia cand avea 7 luni si n-am avut nici o treaba. A fost foarte cuminte, nu mai alaptam atunci si chiar n-am avut nici o problema. Am stat la un motel si ne-am deplasat ziua cu caruciorul, Alexia a fost foarte incantata, a dormit cand i-a fost somn..i-am dat de mancare pe unde am mers, asa ca puteti merge si voi linistiti ca nu e deloc greu...era vara si cald asa ca laptele l-am pregatit cu apa plata din sticla, oricand la dispozitia ta..a mai mancat cereale, mancare din borcanele luata din Milano ....asa ca daca vrei sa mergi e simplu, nu trebuie sa va faceti griji. Pupici

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by Cecilia C

Venim si noi cu vesti bune, de azi stam si noi in fundulet, la 6 luni si 9 zile, asa ca Mirabela te rog completeaza si la noi pe site. Nu poti face cumva sa intram noi si sa completam acolo in tabel???? ca ar fi mai usor pentru tine ma gandesc.

Din pacate nu se poate asta, iti trebuie ceva cunostinte de HTML ca sa te descurci, e destul de complicat... insa nu e problema, trebuie doar sa-mi spuneti si eu execut, imi face mare placere.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26

Am uitat ...sa va intreb...cum va descurcati cu ora asta noua...ma refer mai ales la adormit bebeii...adorm dupa ora veche sau noua...ca al meu vad ca inca functioneaza dupa veche ora..

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Si noi ne-am dereglat cu orele astea insa se culca mai tarziu si se trezeste mai devreme, deci dereglarea e totala.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

'Neatza si de la noi. Poftiti la . Cine vrea lapte sa anunte, ca-i dau cu o masura de formula Ramomar - tu stiu ca asa te-ai obisnuit
Vladut nu s-a dereglat la somn. Se culca si se trezeste la aceeasi ora, dupa ora veche.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

CeciliaC - felicitari pentru fundic!
La multe luni si ani pentru Radu si Sofia Ana!
Alexutza - da Eu mi-s Capricorn!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

quote:
Originally posted by GETY
Eu am facut mamaliguta azi si am reusit sa-mi aplic pe fata o bucatica. Sper sa nu va speriati cand o sa ma vedeti poimaine.

He, he, Gety, si eu mi-am aplicat azi o portie de ulei incins pe mana. M-am dat cu Oximed. O sa fim amandoua "bucataresele batute cu propriile arme".

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Cu Oximed m-am dat si eu. A adus maica-mea asta vara cand a fost la matusa-mea in Brasov.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicole2005

quote:
Originally posted by GETY
frunza de marar + patrunjel.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Gety le fierbi cu legumele sau crude?

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

piscotel

Nu, le-am pus aproape de sfarsit, cand sa dau olita deoparte. Sa stii ca a aromat un pic crema de legume.[/b]

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

'Neata mamici. Frigutz la Iasi, dar promite sa se faca frumos. Ca avem drumuri de facut azi: La E-on, la Orange si la dr. dupa trimitere la dr. oftalmolog.
Beatrix, sa vii numai cu vesti bune. Sper si eu sa vin cu vesti bune dupa ziua de joi.
MamiLili, pe terasa la Mc'D e ok, numai sa nu bata vantul si sa fie caldutz. Si toate astea pana pleci.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! SOFIA ANA si RADU. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
Maria mea are vreo 3 zile de cand tipa mai mult decat lalaie. Si nu tipa de suparare, tipa si pedaleaza.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput