Bucurii de sept-oct 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Floricel - la Sala Sporturilor. Concertul incepe la 18.00, dar cu ceva formatie no name. Zdob si Zdub cred ca o sa fie in jur de 19.00, sper, ca la 20.30 tre' sa facem baitza la bebe

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

floricel, of saracutza....o pupam sa-i treaca

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ce s-a animat forumul!

Gety, decolare cu succes la spital...dar nu uita sa aterizezi la KFC.

Nu uitati, maine ora 13:30 pranz la KFC - Moldova Mall, etaj 5.

Andra, ti-am admirat Vladutul, ti-am zis ca abia astept sa pui poze cu el, de fiecare data le vizionez cu placere si ma amuz de comentarii.

Da, da, bine ca ne-a ramas George Clooney. [emoticon care rasufla usurat]

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Mirabela, ma bucur ptr vestile bune de la oftalmolog. In ce parc ai fost azi? Eu am stat de straja la Palat.

Floricel, pupam fetita curajoasa si vaccinata!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lili la mine in zona merg zilnic, e f. aproape si mare parcul, in Alexandru daca stii, Gety stie ca a fost cu mine.

Eu vin maine, aduc cu mine si o gravidutza, in caz ca vii dor... oare o fi cald la KFC, nu stiu cum sa-l imbrac pe David, e cam rau de caldura. Oricum o sa-i dau ceva subtire pe dedesubt.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Mira, eu o sa-l imbrac subtire pe M si-l acopar cu paturica, mi se pare mai simplu asa. Daca adoarme pe drum, n-o sa fiu nevoita sa-l trezesc cand ajung, pentru a-l dezbraca,ci o sa-i scot doar paturica si va fi ok. In Moldova e cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Hello!!!
Noi am facut vacinul si suntem tare tristi si plangaciosi...am plans mult...ca niciodata :((((
Avem 8 kilograme si 69 de cm la 6 luni si 18 zile..
Cel mai aiurea e ca eu spuneam ca Stefan s-a bronzat dar el are carotenodermie e galben de la prea mult morcov...ii dau jumatate de morcov sub forma de suc de apx 2 luni..nu e grav trebuie doar sa nu ii mai dam morcov o perioada....eu citisem de carotenodermie da nu credeam ca de la juma de morcov putem face...
Acum suntem mai bine ca ne-am consolat cu tzitzi si am mai uitat..si mi-a descoperit cerceii si se joaca cu ei...
Roxanae si eu zic sa incerci mai mult borcanase de la diverse firme...Stefan nu a mancat Nestle dar a apapt un sfert de borcanas de la Hipp..la legume ma refer..si cele de la Nutriben sunt bune...mie personal nu imi plac Nestle desi eram fan..eu stiam ca-s elvetiene..cerealele mi-au facut cocoloase iar legumele mi s-au parut gretoase..imi plac in schimb produsele Milupa si Nutriben..
Floricel nici Stefan nu mananca legume de nici un fel..nu stiu care e solutia daca o gasesti sa imi zici si mie..am incercat tot felul de variante..nu ii plac si pace..poti incerca cu o lingurita de fruct care ii place una de legume poate o pacalesti...noi nu am reusit dar il las in pace..bine ca mananca fructe...iar carnea sau galbenusul din care ar trebuie sa isi ia aportul de proteine i le pun in fructe..
La multi ani bucurii de 27!!!!!!!!!!!!!!

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Acusica e ziua lui tati si i-am facut si eu un filmuletz, l-am pus deja pe www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">site dar el nu stie inca, e surpriza.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara mamici si bucurii!

Noi iarasi nu am avut net de joi seara...off...

Gety, multumim ca ai intrebat de noi. Tinem pumnii maine si poimaine, sa veniti cu ochisori frumosi.

Eloise, 1000 pt scumpete mica de baiat !

Pufy, 2 flacai superbi, FARA CUVINTE!!!

Mamilili, pot sa vin si eu maine la KFC, ca mor de pofta ?!

Cri19, frumusel foc Andreiutzu'

Lilina, si eu am luat scaunel de masina...si l-am plimbat aproape zilnic . Va uram si voua cat mai multe plimbari cu el !

bucurii de 23,24,25,26 si 27 (cat am lipsit)!!!

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Mira, e super filmuletul!

Lullabay, chiar ieri citisem despre carotenodermie in indicatiile dr mele. Cat morcov papa Stefanel? Finuta mea s-a facut portocalie de la (biiiiip **^*?%#%*@##**) ala de Tedi.

Mergi la inceput