Comori de nov-dec 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 26
carmen spune:
Buna dimineata,
Macar sa va salut daca nu am timp de alte postari. Citesc si ma uit la poze cu regularitate si ma bucur de fiecare reusita a copiilor (olita, vorbe etc).
Cecilia nu mi-am dat seama ca e pacaleala dar ceva nu imi dadea ghes sa cred ce ai scris tu. Nu te vedeam pe tine sa te certi sau sa intri in polemici.
Sa aveti o zi frumoasa.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
roserb spune:
La multi ani Aime!
La multi ani, Iris !
Cu intarziere va doresc sa fiti sanatoase si fericite, ca frumoase sunteti!
Cecilicoo, ce ne-ai facut-o mama draga!Recunosc ca si eu am inceput sa caut la alte subiecte sa vad cum si cu cine te-ai putut certa in halul asta! Am vazut si pozele,ai doua fete frumoase-frumoase si nu te mai plange atat ca iti seamana amandoua, au cate ceva din tine. Sa-i lasi plete Alexiei, ca tare bine ii sta!
Try, mi-au placut la nebunie pozele voastre, si eu o remarcasem pe cea in care ii baga Alex degetul in ureche lui Adrian! Sunt niste draguti amandoi, si imi place ca Alex are o constitutie foarte frumoasa, e longilin, (Mihnea al meu e burtos
si cam copanos!)
Am vazut poze peste poze, toti sunteti niste frumosi, Paxelina la plimbare cu toata familia
, Pe James Bond in devenire,pe Albastrele Bobitei una mai frumoasa decat cealalta,pe Diana de Ochi verzi, pe Paulici-tunsulici, pe Iris in Mijocul naturii, o frumoasa, pe Alexander(ce mare a crescut!- si a inceput sa semene un pic si cu tine la expresia fetei
!)
Mihnea inca mai tuseste destul, si Bianca mai trage cate tuse mica, dar am dus-o la gradinita,ca ea cand o apuca o chestie de genul asta tuseste cateva saptamani
.
Altfel, noutati nu prea avem , in week-end-ul asta am fost tot in vizita si pe afara, s-au distrat copiii pe cinste si noi am fost lati de oboseala!We viitor sper sa fim in mijlocul naturii si sa-si consume toata energia, daca avem si vreme buna!.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
carmen spune:
danette ce marime sunt pantofiorii pe care i-ai luat Irisinei de la Melania? Ai retinut cumva ce program au acolo? Plecam si noi de Paste la Oradea dar ma tem ca vineri nu vor avea deschis si vreau sa o rog pe cumnata mea sa mearga sa ne cumpere zilele astea.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
danette spune:
Carmen, eu i-am luat marimea 25 la pantofiori, ii sunt o idee mari... cam cu 1/2 de nr. as zice. Am zis ca-i mai bine asa, un pic mai maricei. Cred ca vineri au program ca si in celelalte zile adica pana pe la 16-17... nu mai retin exact, zic asta fiindca in mod normal si sambata au program al magazinul fabricii, pana la ora 13.
Acum fiind Pasti... nu stiu cum lucreaza.
Sper sa reusesti, ca merita!
flori76 spune:
Try,Dana,Felis
,multumesc pentru urari.
Felis,ce m-ai speriat cu pozele.Am patit-o si noi si partea proasta e ca a fost pe bune,chiar am pierdut pozele. Vreo 1000 s-au dus pe apa sambetei
.De atunci,ne-a fost invatatura de minte si periodic punem pozele si pe CD.
Dana se vede clar ca ii prieste Irisinei in natura
Offf si ce dor mi-ai facut de tarisoara noastra,sunt superbe pozele.
Andreap multa sanatate 
Onitza
tie si lui Paul tunsulici.
O zi superba va doresc 
Flori
Noi
andreap spune:
Danette,cu cine o sa stea Iris cand pleci la munca?
Fetelor eu azi am ultimul interviu pentru job-ul acela de care v-am povestit acum 1-2 saptamani,job la vcare am dat cam 3-4 interviuri...offff,sper sa fie bine,sa-mi tineti pumnii in seara asta!
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
onitza spune:
ANDREAP
bafta multa la interviu!!! din cate tin minte, nu erai foarte hotarata sa schimbi jobul, te duceai la interviuri sa mai schimbi ceva in viata profesionala, pai, daca iei interviul, iti schimbi locul de munca??? daca da, eu iti doresc sa te duci la "mai bine", sa ai colegi de treaba, munca mai putina
si bani mai multi .

Am hotarat de Paste o sa fim la Moreni, la bunici, mai schimbam si noi "aerul" io m-am pus iar pe invatat, a trecut wee si odata cu el si distractiile
, Paul e la cresa, am avut spor de dimineata tot invat si mi-a dat o stare de bine.
MIHAELA eu astazi am pus mana pe metodica si ma cam uit ca matza-n calendar!
nu ma asptetam sa fie asa de greu
oare o sa reusesc sa elucidez misterele metodicii????
m-am gandit daca e ok si pentru tine, sa iti trimit cate un mail, cand si cand, cu ce nelamuriri am, ca sa ma "luminezi" si pe mine; si raspunzi cand poti si ai chef, nu imediat!
pupici Dianei; cum a fost azi la scoala? 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
danette spune:
Tin pumnii Andreea! Sa fie bine!
Inca nu stiu foarte exact cum ramane cu Iris
...dupa ce incep serviciul. Am vorbit cu o doamna din vecini care mai are in grija un copilas de 2,7 ani ... tot asa, cam 4-5 ore/zi. Azi sau maine imi da raspunsul daca se invoieste si cealalta familie sa se suprapuna cateva ore cei 2 copii.
Eu am practic nevoie de cineva care s-o scoata la plimbare inainte de masa, sau sa se joace cu ea in casa in zilele ploioase. Asta ar fi cam intre orele 10-13... dimineatza e cu mama si la amiaza ii da tot mama de mancare si o culca. La ora 15 sunt eu acasa deja.
Oricum si daca familia cealalta nu e de acord, vecina asta o poate lua integral pe Iris din luna august, si atunci pana in august Iris o sa stea cu mama...
Alta varianta ar mai fi o doamna care se ocupa de copii la ea acasa... are gradina si patuturi, dar inca nu am intalnit-o si sincer nu tare imi convine ideea... dar Mircea insista...asa ca am acceptat sa o intalnesc sa vad cum e si cum arata spatiul.
Sunt vreo 2-3 day-care-uri private si aici, o ia cu pampers dar costa f. mult... vreo 6oo RON/luna.
Si eu nu vreau s-o duc in comunitate inca. Astept sa mai creasca un pic pentru a face fata cat mai bine bolilor inerente.
Copii intalneste zilnic in parc (pentru socializare), iar dupa ce va incepe gradinita an de an o sa aiba parte de activitati tematice organizate... nu ma grabesc s-o "inrolez".![]()
ochi_verzi spune:
Fetelor,ati fost tare harnicute de cand n-am intrat!
danette, e superba Iris! Cum ai reusit sa o faci sa stea cu codite. Eu am tot tunso pa Diana-principalul motiv, servicil si are parul destul de des.Dar cand am mers luna trecuta la coafor,desi vb. de acasa(nu era prima ei vizita la coafor) cand am ajuns acolo, era o doamna cu casca pt suvite si mi-a spus ca nu mai vrea, ca vrea codite ca la "ghita"(adica cleopatra Stratan). Problema este ca nu vrea bentita, nu sta cu el prins si parca-i o momarlanca(asa se numesc tzaranii de la noi-bastinasii).Astept sugestii!!!
Azi iar i-am spus ca o duc la tuns si ea "NU SI NU!"
Ioana,draga mea stai linistita ca te ajut.Ti-am spus si-ti repet- CAND MA BAG INTR-O HORA, JOC PANA LA CAPAT!Asa ca pana nu te vad titulara nu te las.La scoala a fost OK, pana la urma am rezolvat-o.Am stat de vb cu fetita, care a mintit pana in acel moment si a inceput sa planga saracuta si sa-mi spuna ca i-a fost frica ca mami o bate rau.N-o bate rau ca am vb si cu matusa,dar i teama.Saracuta!Intr-un final m-a sunat si mama ei si mi-a spus ca in sfarsit ma crede.
Bobita, ai doua frumusele!Sa-ti traiasca!
Andreap, sanatate multa si mergi odata la medic, ca de nu 
Felis,nu stiam ce-i cu tine m-am gandit ca ai plecat pe undeva.
lui Mihaita.
mariussimiuc,noroc cu tine c-o "muscam" si eu ieri.Am tot cautat pe forum "disputa" si cand m-am intors sa scriu ca n-am gasit nimic, am vazut ce-ai scris tu. SE VEDE CA AI BAUT MULT LAPTIC CAND AI FOST MICA!
Daca am uitat pe cineva, revin cu completari!
http://community.webshots.com/user/tincadiana
ochi_verzi spune:
Cu siguranta trebie sa-mi iau LECITINA!
Am bagat tava-n cuptor, cu cartofi si pulpe, dar n-am pus ulei(am uitat). Acuma cand m-am dus sa dau folia jos,am constatat ca
Dar nu s-au ars.In schimb s-au rumenit super.
Imi miroase a vacanta si odihna.Pana acuma, de cand a inceput anul scolar am fost in activitate chiar si-n vacante. Cam mult dupa doi ani de stat acasa, fara un program batut in cuie.
http://community.webshots.com/user/tincadiana