Comori de nov-dec 2004 (145)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Try,vom avea succes la public cu noul film oare?

Apoi tu ce crezi? E un-am vazut film cu James Bond fara subces (vorba lu' piticu' ala mic care facea emisiunea aia cu "De ce credeti asta?"

Sa stii ca legat de cat de prevazator e Robert, e in sange. Si alex e prevazator pe teren nou (adica oriune nu e acasa la el), il mosteneste pe sot: precaut.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cecilia C
Try vad ca te bagai in lupta pentru mine , apreciez apreciez asa ca daca vreodata am nevoie te solicit, ha ha
Ai grija de floricelele tale ca se anunta vreme rea, chiar ninsoare in unele zile. Abia astept sa-ti vedem gradinuta cu baieteii in randul florilor Ti-am spus ca de joi avem un dintisor???? si cred ca il asteptam si pe al 2-lea....tu cum stai cu diversificarea???? Ada mea mananca orice ii dau, n-am probleme cu ea cum am avut cu Alexia...ca de Alexia trebuia sa ma rog sa manance si manca numai putin...i-am dat si spanac cu ou la Ada si a mancat super. Va pupam si mai vrem poze cu baietii

Mai cuscrita de doua ori! Iar ne potrivim? Pai si lui adrienutzu i-a dat de vineri un dintisor. Vineri il vedeam doar ca a spart gingia, dar nu il simteam la deget. dar de ieri il simt la tzitzi . Sper sa nu fie asta inceputul intarcarii. La alex i-a dat primul dintisor la 7 luni si 3 zile si la 7 luni jumate deja am observat ca nu mai suge cum trebuie si pana la 9 luni adios lapte. Tot la 7 luni mi-a venit si ciclul cu alex, la 7 luni jumate ne-am mutat la casuta si a fost si stres, deci s-au cumulat mai multe pt care cred ca alex s-a intarcat atunci. Sa vedem ce si cum la adrian.
Cu diversificarea stam bine. Nu papam deocamdata decat cereale si legume. Dar de sapt. viitoare intra si fructele. Sincer, ca sa nu ma chinui eu cu legumele prin casa sa fac cate-o cescuta de legume, i-am luat borcanele din alea organice. Sunt de 3 ori mai castigata: sunt organice, nu au nici un fel de alt adaos decat leguma respectiva si apa, nu ma mai chinui sa fac eu nimic acasa, totu-i la botul calului. Plus ca sunt fin blenduite si le papa mai usor cupilu'. Am observat ca lui adrian nu-i place sa-i dau prea gros amestecul. Isi securizeaza buzitele cand e prea gros si nu mai vrea. Dar daca ii dau mai "terci curgator" papa tot. Si e tare pofticios, sa stii. Cand ne vede ca basculam cu lingurita intoarce capul dupa lingurita oriunde se duce si ea. Am concluzionat ca deja face legatura intre dusul la gura si papa, stie ce inseamna acum. Ii dadeam intr-o zi iaurt cu fructe lui alex. Si se tot uita mititelul la lingurita de mi s-a facut mila de el si i-am dat si lui un varf sa guste. Atata mi-a fost. A inceput sa urle cand a vazut ca nu-i mai dau. A trebuit sa-i dau inca vreo 3-4 varfuri si-apoi i-am dat vreo 2 lingurite de iaurt simplu (ca e prea devreme pt. iaurt cu fructe, lui alex i-am dat dupa 1,5 ani iaurt cu fructe). Ii mai dau uneori frimituri de paine, doar de gust si le papa nevoie mare. A, si mai papa si biscuitei de-aia la greu. Dar papa cot la cot cu alex care vrea si el mereu biscuiti de bebe mic.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danette
Am pus cateva poze cu primavara in Ardeal:
http://home-and-garden.webshots.com/album/553771734lIqKjd

Ptii ce poze frumoase, nu mai zis de Irsi care-i ca un manechin, nu ma refer de data asta la frumusete (nu ca n-ar fi frumoasa in pozele astea, dar deja e banalitate sa mai spun ca Iris e fermecatoare), ci la originalitatea pozelor. Atat de bine-s prinse (asta-i compliment si pentru pozar).

Mergi la inceput

Ochi Verzi, tare faza cu ai baut mult laptic cand erai mica

Andrea, bafta la interviu, tinem pumnii de reusita. Off, oare mi-oi clinti si eu simturile sa aplic pentru un job nou pana in august cand ar trebui sa ma intorc la servici?
Insanatosire grabnica.

Roserbina, sa stii ca alex a mai slabit in ultiemel 2 luni ca nu ma mai tin asa bine cu programul de masa si uneori ii dau mai ce apuc. Dar si el era burtos, insa ciolanos n-a fost de felul lui. totusi tind sa cred ca are constructia lui taica-su, dar vedem noi mai tarziu cu cine-o semana. La mine-n familie toti sunt slabi, relativ inalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Acum m-am uitat in spate si am vazut pozele cu baietii Andrei si fetele lui Cici.

Dragelor sa va traiasca si sa-n floreasca, sunt niste scumpi!
Alex o sa fie un mare cuceritor, are asa o alura sportiva... ii prevad un viitor in care fetele vor roii in jurul lui... Adrian a crescut, e voinicel deja si seamana cu tati bine de tot.
Alexia e o frumusica zambitoare si vesela, Cici, pe bune ca deja iti seamana binisor. Ii sta foarte bine cu pletele lasate si prinse agrafe doar in fata.
Ada e mortala cu guritza mazgalita de spanac si cu privirea intrebatoare. Foarte faina si pozele cu ele doua in patutz

Ochi verzi, Iris accepta fara probleme oricfe modalitate de coafare a parului. De cand a inceput sa-i creasca parul i-am prins mereu agrafe si elastice. Pentru ea sunt ceva firesc. Ma vede si pe mine ce-i drept ca mereu am agrafe si elastice si clame in par.

Andra, multumesc de complimente.
Eu am fost pozarul, fotografiile sunt un alt hobby de-al meu. Noroc ca si aparatul ma ajuta... si erau si peisajele super, ceva ma atragea sa le imortalizez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Dana sunt foarte faine pozele, ce bine ca la voi a venit primavara. Iris e o frumoasa ca de obicei si imi place cum ii sta cu codite.
La Alexia nu stiu exact cum sa-i fac parul, ca nu-i place sa-i vina in ochi si mereu imi spune sa-i fac codita. Cu agrafe nu prea sta si cred ca ultima solutie e sa-i tai breton desi mi-ar place fara.
Dana, voi stati in Baia Mare si casa de vacanta e doar langa Baia Mare? Noi avem niste prieteni care sunt din Baia Mare si se intorc acum acasa definitiv dupa 4 ani de Canada si si-au ridicat o casuta la Dumbravita, langa Baia Mare..abia asteapta sa se intoarca acasa. Casuta voastra unde e? cum se numeste localitatea???? pai 17km nu e asa departe, ca si Gilaul de Cluj si cu masina ajungi foarte repede in Baia Mare. Ce mai face Corina???? nu vine bebe? Pupici la frumoase

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Cici, stiu unde e Dumbravita, si noi avem cunostinte care si-au facut acolo casa de vacantza, tot aproape de oras e si e super frumos si-acolo, dar in directie opusa de locul unde avem noi casutza. A noastra e in zona Chioarului mai precis localitatea se numeste Remetea Chioarului. Pe langa casa noastra este iesirea din cheile raului Lapus, cel mai lung rau din Maramures.
Da, e relativ aproape, in 20-30 minute suntem acolo.

Apropos ca zici de Gilau... Corina si-a luat o casutza afara din Cluj, in Floresti, intr-un cartier de case construit de o firma italiana si sunt tare dragutze casutzele...nu e chiar in sat, au acolo chiar si un club de echitatie... iar Somesul e la 5 minute de ei.
Corina n-a fost chiar bine in ultima vreme, ea are probleme cu un ulcer duodenal de mai multa vreme si in iarna asta a fost nasol, a ajuns la 42 kg de rau ce i-a fost. Si implicit la perfuzii si internare. Acum si-a mai revenit, nu mai lucreaza momentan, a fost chiar la ski in Austria in martie si acum cateva zile vorbeam cu mama ei care mi-a spus ca in sfarsit s-au hotarat ca e timpul pentru un BB. Cosmin de mult vroia... ea insa amana mereu momentul.
Asa ca... speram sa auzim vesti bune cat mai curand!
Sora ei urmeaza sa nasca a 2-a fetitza in mai...

Hai sa-ti zic cum sa faci cu Alexia daca nu-i tzin agrafele parul (presupun ca aluneca)... prinde cu elastice micutze, ca alea stau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am admirat peisajul de primavara si pe Iris cu codite, frumusica foc, asa cum o stiam!
MIHAELA multumesc , sper sa nu te dezamagesc!
M-am gandit eu mai bine si mi-a venit o superidee...cand ma duc la Moreni , o sa urc in pod sa-mi caut cursurile Metodicii Limbii Romane, sigur le mai am, si acolo im amintesc ca aveam si ceva exemple, plus definitii care or sa ma ajute sa inteleg mai bine termenii si lectiile.

Sunt terminata de obosita, am fost la Paul sa il iau de la cresa [e jos, am zis sa fac miscare si eu si cand colo, m-am trezit pe drum cu o durere de urechi/cap/ochi de am zis ca lesin pe strada! e clar ca am probleme cu urechile, banuiesc o otita mai veche netratata. acum ma ustura si pe gat si am racaie, asta imi trebuia!
Dupa ce l-am luat pe Lica de la cresa, am stat cu el in parcul de langa cresa o ora pana a venit tati si ne-a luat cu masina, apoi ne-am dus sa cumparam pantofiori lui Paul si sunt multumita de ce i-am luat. Pe el chiar l-am innoit, eu nu imi iau acum nimik de imbracat, astetp sa mai slabesc ...l-am rugat in schimb pe tati sa imi ia o oglinda mare , sa ma pot vedea cat sunt de mare, poate ma vad cu alti "ochi" si imi gasesc motivatia in a da kilogramele in plus, jos!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Dana nasol de Corina ca a slabit atat si ca a ajuns la spital, sper sa-si revina si poate daca vine bb se schimba situatia, poate o sa-i faca bebe pofta de mancare. Stiu ca ea era slaba dintotdeauna dar nu mi-o inchipui la 42 de kg. Sa-i transmiti salutari de la noi si poate la vara vii o data la Corina cat suntem si noi la Cluj si ne vedem....si mergem si noi sa vedem clubul de echitatie. O sa incerc sa-i prind la Alexia parul cu elastice mici sa vedem cum e. Pupici

Onitzaai grija de tine si lasa ca slabesti tu dupa Paste, la fel vreau sa fac si eu ca nu mai merge desi eu cu postul am mai dat jos ceva Kg, dar pana sa ajung macar la 52 kg mai am cale lungaaaaa.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Ioana,"greu" la prima vedere.Este cea mai simpla dintre toate. Sa vezi tu Metodica aritmeticii cu toate tipurile de pb. sau cae a muzicii, desenului,... Am vrut sa vb. pe mes, dar ai iesit, pe cand am fost eu gata cu tot. Cateva lucruri sunt baza: scris-c-tit, lectura explicativa, creativitatea- compunerile, evaluarea, Din acest motiv ti-am recomandat metodica lui Craciun.Toate sunt prezentate f bine si pe intelesul celor care n-au facut inca "cunostinta cu catedra".Las' ca vezi tu ca o sa fie bine.
Vei slabi tu cand intri in febra examenelor!!! DAa esti grasa rau!!!
Vorbim maine pe mes!!!

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Mergi la inceput