Comori de nov-dec 2004 (145)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Flori, la multi ani, Irisucu' si tie puiule iti urez multi ani!

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Hai mey fetelor ca v-am pacalit de data asta...desi nu a durat mult totul ca Miha s-a prins repede..da' v-am pacalit. Si Onitza cred ca la orice ora esti o prietena adevarata pentru oricare dintre noi.

Paxela vazut copii si parinti superbi, sunteti o familie fericita in ansamblu de 4, bebelusa e o dulce si-o frumoasa iar de Silviu ce te mai miri daca asa faceai si tu??? numai sa nu cada in apa ca tine, ca in rest are voie orice, pai nu????

Miki vazut baiat mare si frumos si sperat sa vad si o burtica frumoasa dar vad ca esti scumpa la vedere...poate data viitoare, ce zici???

Bobita pupam dulcineele...si ce ziceai??? ca te bagi la bb3??? poate poate o fi baiat???/ eu m-as baga la bb3 nu pentru ca vreau baiat..ca nu vreau neaparat baiat ci vreau si eu pe cineva sa semene cu mine, hha...dar mi se pare ca Alexia incepe sa mai semene cu mine...asa ca daca o tine tot asa s-a zis cu bb3...

Try vad ca te bagai in lupta pentru mine , apreciez apreciez asa ca daca vreodata am nevoie te solicit, ha ha
Ai grija de floricelele tale ca se anunta vreme rea, chiar ninsoare in unele zile. Abia astept sa-ti vedem gradinuta cu baieteii in randul florilor Ti-am spus ca de joi avem un dintisor???? si cred ca il asteptam si pe al 2-lea....tu cum stai cu diversificarea???? Ada mea mananca orice ii dau, n-am probleme cu ea cum am avut cu Alexia...ca de Alexia trebuia sa ma rog sa manance si manca numai putin...i-am dat si spanac cu ou la Ada si a mancat super. Va pupam si mai vrem poze cu baietii

Va doresc o Saptamana Mare Luminata, cu pace in suflete, multa liniste si sa intampinam sfanta Inviere a Domnului cu mare bucurie.
O saptamana usoara celor care lucreaza.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FLORI, da, tie mi te-am adresat! ma bucur ca te-ai simtit bine de ziua ta!

PAXELA am ras cu lacrimi de nazbatia ta cand erai mica, mey ai fost o curajoasa!!!! are cu cine semana Silviu! sincer, si Paul la fel se catzara si e atras numai de toboganele cele mai inalte , de locurile cele mai periculoasa, si sa indraznesc sa il iau de acolo ...in rest e cuminte foc! m-am bucurat sa o vad si pe Delia ce frumos isi facea siesta la soare!!! o dulcica si o cumintica foc!

MIKI ti-am admirat barbatelul, mi se pare mie sau s-a inaltat bine de tot? pai mai are un pic si ajunge sa se vada singur in oglinda!!!

DANA ce mai face Iris? ai inceput serviciul?

MIHAELA o zi buna la scoala azi!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Dragelor, multumim mult de urarile de Florii..in sfarsit avem si noi in familie o floricica, ca nu aveam pe cine serba pana sa fie Iris.
Flori, Aime (Ghiocel), la multi ani si voua cu intarziere, dar n-am fost zilele trecute pe-acasa si nu am avut net..
Cici, recunosc ca si pe mine m-ai prins cu pacaleala de 'Aprilis Bolundis' (prin Cluj se zice asa??)..
Eram si eu, ca si cateva din fete, super contrariata... cam tot in 3 sec. mi-au trecut prin cap intrebari ca si ale Andrei

Am vazut multe poze frumoase cu albastrelele Bobitzei (super draguzta camera lor si f. colorata), cu James Bond din Iasi, cu Silviu intre flori, calare pe curcan, cu gasca si printzesica Delia acoperita de fluturasi...Diana de Ochi-verzi in rochitza de zana..

Eu am tot calatorit de vreo 8 zile, in w-e asta am fost la casa de vacantza, a fost vreme frumoasa si destul de caldutz pentru inceput de aprilie. Iris e foarte incantata de viatza la tzara, a fost lumea ei: s-a jucat la greu, a mancat la greu si a dormit la greu Per ansamblu nu am avut treaba cu ea, a fost destul de cuminte si era asa de ocupata sa se joace si sa se tavaleasca in iarba incat nu a avut timp de prostii.
Uneori am gandesc ce bine ar fi sa ne mutam peste vara in casa de la tara, cata liniste si pace e acolo... doar ca ar fi f. dificil cu Iris, cu cine s-o lasam cand plecam la servici dimineatza. Ar trebui s-o trezesc cu noaptea in cap s-o aduc in oras. Desi e doar la 17 km de Baia Mare. Dar o sa fie bine si-n week-end-uri... cu job-ul asta al meu care se termina vineri la ora 13... ma tot urc cu Iris in masina si-o zbughim la rau.

Am pus cateva poze cu primavara in Ardeal:
http://home-and-garden.webshots.com/album/553771734lIqKjd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Onitzo, Iris e bine, dupa cum am scris mai sus... eu incep serviciul dupa Pasti......am asa o stare ca as vrea sa mai raman acasa, dar intr-un fel vreu sa ma si rup un pic de rutina asta zilnica...sa mai am contact si cu alti oameni decat cu prietenele mele si prietenii de familie.
Imi trebuie mai multe acte, analize si adeverintze... si am de umblat saptamana asta...incerc totusi sa mai stau pana in 16 apr. Ca se pare ca nu-i mare graba sa ajung la birou.

I-am spus lui Iris ca urmeaza sa plec la sevici fiindca are notiunea asta cat de cat.. (taica-sau si bunicu-sau pleaca zilnic la servici/birou)... si m-a marcat cand i-am vazut mimica fetei... se uita asa de contrariata la mine- parea suparata, "cum adica sa plec si eu?"...urmeaza o perioada mai grea si pentru ea, adica o schimbare vreau sa zic. Pare destul de putin sensibila... asa ca sper sa treaca usor peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Cecilia C

Hai mey fetelor ca v-am pacalit de data asta...desi nu a durat mult totul ca Miha s-a prins repede..da' v-am pacalit.

Imi pare rau ca ti-am stricat...surpriza.Promit ca nu mai fac,data viitoare trimit PM.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dana,sa dea Domnul sa treaca Iris cu bine peste plecarea ta la serviciu.Robert a fost tare suparat pe mine cand am plecat la serviciu,chiar daca "stia" cam ce implica asta,de la tati. Acum s-a mai acomodat cu ideea,dar duminica seara cand ii fac "pregatirea psihologica" pentru saptamana care urmeaza incepe sa protesteze "nu vau bani,nu vau ucaii,nu vau papa" Nu-i trebuie nimic,doar sa stea cu mami acasa.

Paxela,m-am distrat teribil cu nazdravaniile lui Silviu si ale tale de cand erai de-o schioapa. Dar in acelasi timp imi pun si oareshce semne de intrebare...Robert nu risca cu nimic in parcul de joaca,este foarte prevazator. O fi ceva in "neregula" cu el?

Bobita,sa-ti traiasca albastrelele.Sunt niste scumpe. Si camera e f frumoasa,de nota 10.

Try,vom avea succes la public cu noul film oare?

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Neatza fetelor...
Mie mi-a murit putin calculatorul vineri seara... si l-am transportat pana la sotz de Paxeloasa acasa ... cu rugamintea sa imi salveze pozele... Drept Urmare ma suna ieri sotz de Pazeloasa si imi zice (e cred a 6 a oara cd ii dau calc pt recuperare de date) ca de data asta din pacate nu a mai avut ce sa ii faca... ii pare rau... daca mai vrem sa umblam la el... hard nou... Eu deja eram f trista ca pierdusem pozele din decembrie si pana in prezent... cd suna tel iar "in cat suntem azi???????????" M-am bucurat f mult ca mi-a recup pozele...
Eu de fapt am vrut sa zic ca nu am avut calc si net... sa av urez "LA MULTI ANI" pt IRIS, FLORI SI LA TOATE CELELALTE CARE PURTATI NUME DE FLOARE

Cat despre ce a povestit ONITZA cu Paul ca si-a dat pantalonii jos si chiloteii si s-a dus la olitza , a facut si pishu... nu a fost pacaleala... eram de fatza...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Va multumesc frumos tuturor ptr urari, Dana, Miha
O saptamana buna va dorim

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata si desi cu intarziere "LA MULTI ANI" tuturor celor ce apoarta nume de "Floare".Sa aveti o primavara superba!
Ati fost asa de harnice la scris....am reusit sa citesc un pic,sa vad cateva poze(Paul tunsulici,familie de Paxela fericita,Alex si Adrian,Diana..sper ca nu am uitat pe nimeni).
Eu sunt inca bolnava...maine gata,merg la medicul de familie.mai grav e ca duminica am avut toata ziua un tremurat al mainilor de groaza,parca eram o batranica..nu stiu de la ce,oare o fi ceva legat de calciu????sau glicemie????Of..tare delasatoare sunt cu mine.Am fost cu fata la Stanciu,mi-a spus ca a avut o bronsita 'nu mai stiu cum',dar e spre vindecare,mi-a schimbat un pic tratamentul.Oricum,ea nu mai tuseste deloc,e vesela..sper sa fim bine.In we a venit tataie pe la noi,ca tati a muncit.Sambata am fost la o petrecere de floare si au fost multi copilasi,Mariuca s-a distrat foarte bine pana pe la 11 noaptea.
In rest..sunt bine..adica ce a mai ramas de facut bine
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput