Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
Donia spune:
Ieri l-am vazut pe Cristi apucand pentru prima data un maimutoi care atarna deasupra bouncerului. M-a emotionat nespus de mult, l-am vazut cum intinde manuta usurel, ezitant, din aproape in aproape, pana cand a ajuns la piciorul maimutoiului, apoi a repetat aventura cu cealalta manuta, la fel de precaut si hotarat in acelasi timp, pana ce maimutoiul a fost cucerit. Eu l-am urmarit cu sufletul la gura si in final m-am simtit de parca as fi urcat Everestul
Iar azi a continuat cu seria cuceririlor si s-a intors singur pe o parte, l-am gasit stand foarte comfortabil pe partea dreapta si bucurandu-se de placerea pe care ti-o poate da suptul a doua manute dolofane. Tot un fel de boier si Cristi al meu!
Eu de acum mi-am facut program de seara (ma rog, noapte...). Ma asez la calculator cu castile pe urechi si ma apuc de scris in timp ce ascult muzica. Am ascultat Billy Idol, Offspring, iar acum ma pregatesc de ceva Depeche Mode.
Azi am avut o zi tare neproductiva, n-am facut mai nimic si nici macar n-am sentimentul ca am lenevit. Se pare ca si leneveala asta trebuie s-o faci cu metoda, altfel praful se alege de ea.
a_deju, s-au mai plans si altii ca au primit mesaj ca al tau:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97010
Eu am trecut la profil ca nu doresc sa primesc mail pentru ca am mai primit aiureli si m-am saturat.
marani, m-ai socat... zapada! Eu vedeam Romania inflorita, cu albinele zumzaind si din flori miere culegand si cand colo s-a intors iarna... Pesemne ca am facut schimb, ca pe aici a fost primavaratec.
roxanica nu te mai necaji cu laptele praf, ca nu e ca si cum n-ai fi vrut sa alaptezi. Asta e, uneori nu merge, dar in schimb ai atata dragoste pentru David, nu? Si asta compenseaza totul.
dianocica pt plans dimineata de parturi trebuie batut bine seara la ultima masa
Eu mi-am facut program de ascultat muzica iar tu de bataie Vezi ca ajungi la "De la forum adunate..."
chinico, Cristi a fost in greva cam 2-3 zile... dar probabil a ajutat si ca i-a cam facut dianocica teorie Mai scotea el cate un sunet, cum zici si tu de Bea, dar nu mi se adresa mie, doar scotea limba la mine. In schimb azi a palavragit toata ziua... n-am apucat sa vorbesc nimic de gura lui. Asta ca sa vezi ce te asteapta...
Ralumat, multumesc pentru minole, nu cred ca am vazut pe aici, dar poate nu m-am prea uitat eu bine.
Ariadna, a avut si Cristinelul meu vreo 2 nopti in care s-a trezit la ore mai anapoda, dar n-a fost de durata, si-a pastrat bunele obiceiuri. Sper sa treaca repede si la voi.
Haraiala mai aud si eu la Cristi cam 1 data pe zi, dar dispare de la sine, se aude ca e doar din gat, nu-mi fac griji.
carla Cea mai dura faza a fost cand au venit niste prieteni cu copii pe la noi (copii de 10luni respectiv un an si 4 luni) si cand s-a pus Alex pe tipat de bucurie cei doi (baietei) s-au pus pe plans!!! Ce mi-as fi dorit sa vad faza asta
Ruxandra, ce baieti faini ai! M-am uitat la poze de la coada la cap, sa le vad pe cele mai recente primele, si tocmai ii admiram hainutele lui Grigore, ma gandeam ca pare maricel, cand am vazut poza lui Matei pe role... si am avut un soc, ma gandeam "maricel, maricel, dar deja pe role???"
Si tu ce bine arati si ce frumoasa e poza in care stai pe banca si il ai pe boier in brate.
A, sa nu-l tunzi pe Grigore ca trebuie sa ii taie putin par la botez. Preotul spunea ca e prima jertfa pe care noul crestin o face in semn de dragoste pentru Dumnezeu, si anume tunderea parului.
bebyta, unde anume sunteti in Aussie? Chiar in seara asta am vorbit si eu la telefon cu prietena mea cea mai buna, e acolo de aproape 1 an.
asiza, cat mai stati? Scriai ca ai pofta de duca, nu va luati traista-n bat?
aelita, incearca sa scazi zilnic cu vreo 10 ml cantitatea de lapte pe care o mulgi si treptat, treptat, poate o sa produca sanul mai putin.
a_deju si dandusa, ati mancat cataif adevarat??? De cand am citit intias data pentru prima oara "La Medeleni" tot visez la cataif, dar n-am avut ocazia. Poate intr-o buna zi pun mana si-mi fac singura, desi nici macar poze n-am vazut. Cataiful vostru era cumparat sau facut de casa?
dandusa, te cred (hmm?), da-mi place sa te tachinez
Yagmur, pupam Luchitul Vecinii care pleaca sunt cei care te mai ajutau cu Luchita?
Mirona si Dia, felicitari pentru progrese! Dia, inca n-am trecut prin rasul cu sugit, dar daca se va intampla macar o sa stim sa nu suntem singurii.
mss, bine ai venit! Mesajele tale nu apar chiar in momentul in care le postezi pentru ca noii veniti sunt moderati pentru primele 10 mesaje. Asa ca hai la povesti sa scapi de moderare, dar si sa va cunoastem putin. Si eu sunt brasoveanca, dar acum locuiesc in Canada.
chris, bine ai revenit ca incepusem sa ma ingrijorez, scutecul zace pe metereze (si cam pute...), nu l-a ridicat nimeni in lipsa ta, lasa si tu inlocuitor daca mai pleci... Faina faza cu agatatul barbatilor la targul de copii, probabil tipul ii povesteste ingrozit nevestei ca a fost asaltat de mamici disperate
Acestea fiind zise depun scutecul si ma carabanesc la culcare pana nu vine barbatul sa ma duca de cosite...
O zi frumoasa, insorita si calda ne doresc!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dianocica spune:
of, am cate-o dimineata in care nu sunt in stare sa leg doua vorbe...si cand ma mai si scap pe dc... asa ca va cer scuze pt ineptiile de ieri...bine, ideea era buna dar ce a iesit...
donia,dia,miro bravos copii, felicitari pt pasul inainte
noi am intrat iar intr o perioada in care adoarme ff greu....se tot freaca la ochi si...degeaba...minim juma' de ora...pana la 3ore ieri... lasa ca si cand o veni progresul de dupa....
mssbine ai venit
dandusa ca m ai lasat sa te astept...
_
diana si david din 03.12.06
deeaA spune:
Neata fetelor!
Va multumesc tuturor celor care mi-au urat bebeului meu (DANUTZ,AURAS YAGMUR,AKA)SPER SA VA FI SPUS PE TOATE!
Cate ceva despre noi,eu am fost bolnavioara,am racit rau,am stat la pat si de parca nu era de ajuns,m-a mai durut si o masea de am plans 3 zile si 3 nopti la rand fara sa ma duc la stomatolog cu ideea ca tre sa-mi faca anestezie si ca nu mai pot sa alaptez si nici n-am luat nici o pastila tot din prea mult zel,ca nu stiam ca am voie unele antibiotice pana nu am mai putut de durere si am intrebat pediatra.Ce e important e ca au trecut toate si am putut alapta in continuare.La controlul de 3 luni avem 6.100 kg si 62 cm suntem bine sanatosi.
DANUTZ pe unde stai de vii la super-marketul AUCHAN?Eu stau peste drum de el.
In rest va urez toate cele bune,sanatate multa la bebei,multe felicitari la cei care au facut progrese!Sper sa mai am timp din cand in cand sa mai intru si eu pe aici!
deeaA de DAVID IONUT (24.12.2006)
a_deju spune:
'neata! pupam fetili!
daphna si chris, multumesc, la fel si celorlalte fete care mi-au raspuns la faza cu tetinele, si chiar o sa iau si de la avent, ca tot avem biberon, si oricum o sa trebuiasca schimbata tetina, ca suntem inca pe aia de lapte simpla, nr. 2.
donia, multumesc pt link, mi-am zis si eu oful acolo, oricum deja mai scrisese o mamica din constanta care primise exact acelasi mail.. cat despre cataif, era de cumparat, foarte bun, dar cel mai bun l-am mancat undeva la brasov, un super cataif de super dimensiuni, si avea si un fel de umplutura cu mar copt... extraordinar de bun! nu stiu exact cum se face, la noi se gaseste in supermarketuri blatul ala de fidea, si in rest se baga frisca la greu, si un sirop, ceva..
gata, ma duc sa imbrac motanu' si s-o luam agale prin magazine, ca vremea nu ne permite altceva :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
ruxandra_sb spune:
Raportam ca si eu am servit aseara targ. Bine c-am fost singura, adica far de copii. Carutz cum vreau eu nema, da au promis c-ar mai aduce la un tag peste-o luna.. e cumva vorba de Kidex?? Si va fi la Romexpo?
Am achizitionat asa:
- incalzitor biberoane Nuk 100 RON
- produse Mustella, sensibil mai ieftine ca-n farmacie
- sepci, palarii si caciuli pt vara la munte - pt conu Grigore
- tot felul de chestii de ros, care sa se tina si cat de cat usor in mana (da eu tot i le agat la bouncer)
Dianocica, ai avut dreptate. Dupa ora 17 a fost mai.. suportabil.
4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
alexandra_25 spune:
Buna dimineata mamici cu bebici!!!
Am intrat sa va pupic pe toate si sa va urez o "duminica placuta"..!
La noi e soare si frumos si ne pregatim sa evadam de acasa....mai ales ca azi e si tati cu noi acasa!
Dandusa...ma bucur ca ai revenit.......ne-ai lipsit....si sfatul meu cu privire la Crinuta,ca nu toti copii sunt la fel,normal ca nu ti-e bine ca nu mananca cat trebuie dar ai sa vezi ca se va schimba....fii optimista!..
A_deju....am citit si eu mailul ala....chiar mi se pare aiurea...adica nu zic ca nu au nevoie dar tu ce haine sa-i dai unui copil de un an??....de ce nu a apelat la mamicile care au bebei mai mari!....in fine...
Donia,Dianocica,Roxanica,Asiza,Yagmur....
Mss...bine ai venit...te asteptam sa ne povestesti mai multe despre bebelina Sonia!
Gata..mi-a expirat timpul...ma asteapta baietii mei...
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Azi fac 4 luni....yupiiiii
ruxandra_sb spune:
Bebyta, sa va traiasca sejurul extra-long in Australia. Vrem si noi la si la ocean . Sa sti ca stiu o piersicutza de iulie care-a fost plecata 2 luni in Australia.. i-a mers splendid. Se cunoaste ca in loc de-o iarna mohorata ea a profitat din plin de 2 exta-luni de vara.
Bamboletta, acu vazui si eu cu accidentul. Imi pare rau, multa sanatate.. si lasa, tabla se repara mai usor, da omul..
Danutz, stiu c-o sa-i creasca par adevarat mai incolo. Da ma enerveaza sa fie asa chel pe portiuni. Pe frati-su l-am tuns pe la 5 luni, ca tot asa.. era cu gauri in cap. Dar el era dupa botez. Donia, ai dreptate. Da ma gandesc ca daca-l tund acum, are timp sa-i creasca pan la botez.
Yagmur, mama ce-mi mai place de tine si de ce viata faina duceti voi acolo. Auzi, petreceri surpriza pt vecinii de palier.. aicisea nimeni n-a auzit de-asa ceva...
Cand apari la capitala? Please zi ca mai devreme de 7 aprilie, ca tare mult as vrea sa ne cunoastem. Ca apoi plecam noi.
Alexandra tu ai intrebat de dus cu bb la baile Felix? Duce-ti-va linistiti. Daca sunteti dotati cu tot ce va trebuie si daca acolo aveti cat de cat spatiu si conditii, va fi super. Mark o sa profite din plin de aerul tare si-ar tb a fie un ingeras.
Noi cu Grigore am fost, cand avea 3 luni, cateva zile la munte si nu au fost probleme. Si acum vrem sa plecam vreo zece zile.
Adina, sa-ti traiasca papacioasa. Rogu-te.. molipseste-i si pe-ai nostri.
Mirona, sa-i fie Karei supica de bine.
Dia, Oana e clar number one. Citesc ce ispravi a mai facut si peste-o luna, doua, ma uit daca nu cumva si-al meu da semne.
4 luni
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
.Spre disperarea barbatului din dotare, eu l-am imbracat pe David in bej cu caciulita portocalie....toate vanzatoarele imi aratau hainute de fetite
Bravo Ralumat, asa carevasazica.. sa ne imbrace bunatate de flacau in rochita.
bebyta spune:
BUNA MAMICI CU BEBICI!
mss BUN VENIT IN succes la fulguit!!!
dia1609 si Matei rade in hohote pana da in sughit de nu stiu ce sa-i mai fac il mai pacalesc cu apa de-i trece
yagmur asa ma gandeam si eu tot de la 6 luni sa-l duc la bazin cred ca e cel mai bine asa sa mai creasca un pic .
asiziasimarinelaf noi am obtinut o viza prin sponsorizare adica am depus bani in cont (destui...)prin care garantam ca ne vom intoarce in tara pana la data stabilita de ei altfel ii pierdem ...viza de turist normala nu au vrut sa ne dea le-a fost frica ca vom emigra asa ca ne vom intoarce peste un an atat e maxim la astfel de vize.
donia noi santem in orasul PERTH un oras superb ,unde spuneai ca e prietena ta si cum a ajuns aici ?
tuturor si
1luna 2luna 3luna 4luna 5luna
ruxandra_sb spune:
Aha, am depistat inc-un chef. La Cta de data asta.. Bravo fetelor, va faceti di cap. Vrem si noi!!!
Dandusa, mama mea are-o vorba: rabdare si tutun.
4 luni