Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

auras, pupam grasunica curajoasa :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

buna.mamici si bebicii.sarbatoritilor.Ariadna30 eu stiu ca se face treptat adica scazi o masura de HN in fiecare zi si completezi cu lapte pina ajungi la lapte simplu.Noi am racit e mucos ,miriit ,tuseste un pic ,miine trebuie sa ajung la dr,neaparat.

cristina de Antonio 20-11-2006 virsta Andrei 31-08-2004 virsta POZE

Mergi la inceput

offf, oare ce-o face dandusica?? sper ca au ajuns bine la capitala... ne-am plimbarit noi azi ca-ntre fete, da'...lipsea cineva important :) si iarba era numa' buna de tavalit si facut pictoriale :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by a_deju

offf, oare ce-o face dandusica?? sper ca au ajuns bine la capitala... ne-am plimbarit noi azi ca-ntre fete, da'...lipsea cineva important :) si iarba era numa' buna de tavalit si facut pictoriale :)))

iti arde de tavaleala, huh?dandusica abia ce-a ajuns in bucuresti, am zis c-o las cateva zile si a ramas ca ne auzim pe vineri, sa vedem ce si cum...va tin la curent

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Noi am primit si alocatia si indemnizatia si ajutorul social.PANA imi pare rau de printesa ta sper sa o rezolvati fara spitalizare.MARIANI si meu gingureste ,tipa ,plinge in somn.CEL mai mult imi place cind dorm sunt asa cuminti si eu imi incarc bateriile pentru runda a doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Dianocica prezenta si eu la apel . Asa scrie in mama si copilul ca pot sa-i dau suc de fructe de acum? Hai ca intru in ceata de tot.
Noi am fost azi la banca sa platim niste asigurari. Si pentru ca eram in zona am trecut si pe la servici sa-mi vada colegii printesa. Am fost cuminte pana i s-a facut foame si a inceput sa tipe...Am hranit copilul din dotare si am plecat acasa. In rest ne luptam cu mucii...
A deju nici eu nu am primit alocatia sau indemnizatia. A sunat George si i-au spus ca dupa 1 mai vine .
Si nu am ajuns nici la controlul de 6 saptamani. Cred ca o sa ajung pe la 6 luni...
Ce vad, Dandusa a ajuns la capitala.
Panaa si Raluca multa sanatate puiutilor vostri.
Tinem pumnii maine pentru Denis.
Marani mie imi place de Cristina cand rade si gangureste la carusel.

Ma duc sa-i fac baie si poate revin. Pupici .

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Am uitat

Pascal Andreas, Sophia Maria, Gabriela Bianca, Cristina Nicole

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

la multe multe multe lunisoare harbujeilor!! sa ne traiasca!!!

Mergi la inceput

AZIZA,RALUMAT bafta la doctor si sanatate multa la bebeii.si eu am avut probleme cu andrei si la 3 saptamini a fost operat la fundulet.sper sa treceti cu bine.ALEXANDRA foarte frumos cadou de la flacaul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

buna seara......
am ajuns si noi de la dr..(mai devreme ce-i drept)...acu'nu mai plang cu ambii ochi, unul plange pt ca nu-mi convine faptul ca ana are aceasta itu, iar celalalt rade ca nu-i f.grav.....si ca am scapat de internare....cel putin pt moment
deci: este infectie urinara cu e coli, este cel mai probabil de la kk......pt ca eu ma simteam (si inca ma mai simt vinovata pt aceasta infectie pt ca stand toata ziua cu ana, de si cu poponeata ei are parte de toata atentia si grija mea si...totusi ceva mi-a scapat....; ii voi administra pe cale orala augmentin suspensie 2 ml la 12 ore timp de 7 zile dupa care repetam analizele....
AM ATINS PRAGUL DE 7.000 gr. Avem exact 7.000 gr......sapt trecuta aveam 6.880 gr......6850 gr cu ii place dr.sa spuna...
desi mananca INCA ffffff.putin pt varsta ei......
mai nou, mananca de 3 zile cate un bibe de cereale (nutriben) cu lapte, ce-i drept in reprize de handbal si....uneori de fotbal...de ajunge pana la penaltyuri.....bine ca-l mananca...
MULTUMIM PENTRU SUSTINERE, PUPICI SI PUMNI STRANSI!!!

alocatia am primit-o inca din ianuarie (cea de 24 ron).....indemnizatia BA....

1.ana in somn rade, suspina si plange...nu toate odata...intelegeti..
2.imi place cand o pun dimineata la san, ea fiind semi-adormita..., imi place cand se trezeste dimineata si imi zambeste iar eu o pupacesc toata..., imi place cand o pup pe gat sau dupa ureche iar ea rade in hohote....o gadila..., imi place sa dansez cu ea....este bestiala.....IMI PLACE FIECARE SECUNDA PETRECUTA CU EA...indiferent de starea ei....

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput