Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

aelita pozele erau la semnatura ...am mai pus citeva azi ... eram sigura ca aia e poza care ti-a placut ...ia facut-o taica-su la 4 luni
a-deju ,teotetic am primit toti banii,practic tb sa ma duc sa fac o cerere de reprogramare pt aia 1950000 ca am uitat sa ma duc cind tb si nici cerere n-am facut
iasmi eu am folosit Ca sirop ,2,5 ml/zi ,10 zile/luna , 3 luni
panaa poate scapati de spitalizare ca tare rau e sa stai in spital citeva zile doar pt tratament , spune-ne ce ti-a zis dr
ralumat poate asta e cauza si scapati de restul ...o sa vezi ca va fi usor ...interventia e simpla , David va trece bine peste asta...
marani ,ancuta in somn zimbeste ,ofteza , uneori plinge ...pina acum nu mi-a gingurit in somn ...cind doarme doarme n-are timp de povesti

azi am facut vaccinul de 4 luni ...a fost la super inaltime ...bizz putin cind a intepat-o si atit , cind a scos acusorul deja s-a linistit...drept e ca o tinea kiki de minuta si-i dadea curaj...are la 4luni si o saptamina 7800 g si 65 cm ...e gasunica si-mi vine s-o maninc...dr zicea sa incepem zilele astea si supica ...cind ma gindesc ca am ajuns si la supa nu-mi vine sa cred ...prea au trecut repede lunile astea ...de-acum se incarca agenda zilnica...v-am pupat

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

auras v, felicitari pt. bebita cumintica!Si eu am emotii, ca peste 2 zile facem si noi vaccinul. Cred ca e tare dolofana fetita ta...si lungutza pe deasupra.Puiul meu are 7,100 kg (cantarit azi).Lungimea si restul le voi afla joi, cand mergem sa facem vaccinul.Oricum, niciodata greutatea nu e aceeasi la medicul de familie, ma astept sa-mi spuna ca are vreo 7,5 kg.:D
Am o intrebare....ca din cauza bebelui agitat inainte de plecarea de la pediatra, n-am inteles prea bine explicatiile ei. Care sunt proportiile cand se face trecerea de la HN la un alt lapte praf? Desi, la cat mancam noi (doar seara), nu stiu cand vom ajunge la un biberon numai cu laptele nou.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bine ca mi ati adus aminte de supa! eu voiam sa incep peste vreo 2 luni cu supa. si ce citesc in mama si copilul? ca nu se mai da zeama de supa, se incepe direct cu legumele pasta...pai cum trec eu, si mai ales el, de la tz direct la pasta? ca eu nu mai inteleg nimic...bine si zice ca la tz exclusiv se incepe diversificarea la 5-6 luni, pana atunci se dau doar sucuri de fructe. pai aia nu-i tot diversificare? la naiba, tre' sa mi fac lista pt dr si sa ma apuc de navigat serios...

cedat si adormit copilu' in brate...pai ne urcam amandoi pe pereti...lasa ca maine o luam de la capat...

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OanaCat

Fetelor am o steluta stralucesc nu?

stralucesti ,cum sa nu ...ce zici cum o sa ne stea noua cu stelute galbene ..parca nu-i asa mult pina la 500...

poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

Mergi la inceput

ariadna zau ca habar n-am

poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

cu voia dvs o sa fac o strigare. sa vedem , raspunde cineva?
bambo, chinico, chris, kokorina cineva acasa? cum e sotu', cum e sefa, cum e apartamentul, ce fac harbujeii?
si acum strig mai tare ca restul sunt departe...
mayaione, lorym, laura, fatima, raluca u, saryta, luly, aka, ingerasa, anateo si, preventiv, pun si

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

iar aveti un spoooor la scris....
in primul rand tinem pumnii bebeilor care au de mers pe la doctori zilele astea.
in al doilea rand, ma enerveaza fi-mea de nu mai pot, ca urla de somn, desi nimeni nu o impiedica sa doarma.
in al 3lea rand, de fiecare data cand m-am asezat sa scriu suna cineva la telefon, suna cineva la usa, a fost ca la nebuni.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dianocica

bine ca mi ati adus aminte de supa! eu voiam sa incep peste vreo 2 luni cu supa. si ce citesc in mama si copilul? ca nu se mai da zeama de supa, se incepe direct cu legumele pasta...pai cum trec eu, si mai ales el, de la tz direct la pasta? ca eu nu mai inteleg nimic...bine si zice ca la tz exclusiv se incepe diversificarea la 5-6 luni, pana atunci se dau doar sucuri de fructe. pai aia nu-i tot diversificare? la naiba, tre' sa mi fac lista pt dr si sa ma apuc de navigat serios...

cedat si adormit copilu' in brate...pai ne urcam amandoi pe pereti...lasa ca maine o luam de la capat...

_

cica diversificarea propriu-zisa incepe o data cu introducerea alimentelor solide (piureuri legume-fructe adica).. sucul e asa..un fel de bonus... la mine in mama si copilul (editia cu coperti roz) zice ca sucul poate fi dat de la 2-3 luni chiar si pt bebei alimentati la san.
si ce daca incepi direct cu supa-crema?? ii dai cu lingurita, azi una, maine doua, poimaine 4, dup-aia 8, 16, si tot asa pana inlocuiesti o masa, intre timp mai umbli si la "grosimea" supei, adica de la ceva mai lichid spre ceva mai pastos pana la piureut. oricum zeama chioara e chiar egala cu zero, si nu va inlocui o masa..

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

de abia am postat-desi astea 5 randuri de mai sus sunt incepute de vreo ora, si vad si mesajul de la dianocica, asa ca raspund prezent la apel

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Ariadna30

auras v, felicitari pt. bebita cumintica!Si eu am emotii, ca peste 2 zile facem si noi vaccinul. Cred ca e tare dolofana fetita ta...si lungutza pe deasupra.Puiul meu are 7,100 kg (cantarit azi).Lungimea si restul le voi afla joi, cand mergem sa facem vaccinul.Oricum, niciodata greutatea nu e aceeasi la medicul de familie, ma astept sa-mi spuna ca are vreo 7,5 kg.:D
Am o intrebare....ca din cauza bebelui agitat inainte de plecarea de la pediatra, n-am inteles prea bine explicatiile ei. Care sunt proportiile cand se face trecerea de la HN la un alt lapte praf? Desi, la cat mancam noi (doar seara), nu stiu cand vom ajunge la un biberon numai cu laptele nou.:)

Bogdan Andrei (29.11.2006)

pai depinde banuiesc si de cantitatea de formula pe care o bea.. eu cand am trecut de la topfer la humana, am bagat direct, fara sa mai fac acomodarea aia, ca oricum nu inghitea decat vreo 50, hai max 70 ml... acuma, daca bea mai mult, cand faci laptele, introduci progresiv cate o masura din laptele nou, combinat cu laptele cu care e obisnuit, pana cand (probabil in max 3 seri) ajungi la un bibe complet cu lapte nou.

editez, noroc ca a scris cryket si mi-am dat seama ca m-am exprimat aiurea si se poate intelege si altceva: introduci o masura din laptele nou, prin inlocuirea unei masuri din cel vechi....

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput