Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 26
marani spune:
Panaa, acum am citit mesajul tau, imi pare extrem de rau. Nu cred ca e caz de internare, poate face asistenta injectii acasa. O sa se faca bine puiul, nu va duceti la spital ca te intorci cu altele. Am patit-o noi!
mamica de bubamara
carla2005 spune:
Panna fi tare...asta e singurul lucru pe care poti sa-l faci...o sa treaca!
marani1.a mea zambeste in somn si uneori se vaieta, ofteaza...cam atat!
2.Cel mai mult imi place seara inainte de culcare, stam cu veioza aprinsa si ne jucam, o pun pe burta mea si ea incearca cu manutele sa ma apuce de fata si incepe sa rada in hohote-
imi vine sa o mananc-in final adoarme, can o vad ca da sa traga pe dreapta o pun in patutu si o mangai pe spate ...adoarme instantaneu!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
iasmi spune:
OanaCat,Carla2005 - multumesc pentru raspuns - e clar -al meu pediatru ori e de moda veche - ori e dus cu pluta!
Panaa - imi pare rau de micutza ta! Fetitele sunt predispuse la asa ceva dar o sa fie bine ai sa vezi. Nici eu nu prea sunt multumita cum face pipi bebelina mea asa ca - sunt nevoita sa-i fac si eu o urocultura - sper sa fie bine ca altfel ma apuca si pe mine toate cele - imi inchipui prin ce treci - dar totul o sa se rezolve cu bine.
a_deju spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006talentata mai esti in manuirea condeiului,A-deju!! Mesajele tale sunt o pata de culoare! bai, da ce-am mai putut rade! Am vazut ca te-ai ambalat pe asistentele alea care ar fi in stare sa tina zacusca in mandretze de biberoane Mothercare! da' am intrezarit si o oarescare ciuda ca tu, mare amatoare de biberoane, n-ai primit cadoul.
Referitor la alocatie am primit o data aia 2 mil. Ii astepti cu sufletul la gura sa-ti cumperi Chicco Hawai??
In alta ordine de idei, vad ca baga motanul Eric la suc de fructe, mama mama!!! Io nu-ti sar in cap dar parca am citit ca si bananele, la fel ca portocalele pot povoca alergii.Acum daca asa v-a sfatuit bunica motana, inseamna ca asa-i bine.
si inc-o intrebare: iepurele impaturit bine, inteles pana aici, da' de ce l-ai ascuns?? de Mihaila??? saracu' sponsor, nu are dreptul nici la o urechiusa de iepure mov..Am 4 luni !!!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
la faza cu alocatia... m-ai citit :)) abia astept, nu mai pot... si carutului de altfel, parca ii tremura copertina de emotie cand il mangaiam in magazin si ii ziceam "fii pe pace, te luam acasa, da' nu chiar acum, tu sa ne-astepti cuminte aicea.." :)))
iar iepuru', l-am ascuns, recunosc, nu de mihaila, ca saracu' e de treaba, imi da mie, l-am ascuns de mine, ca nu mai aveam frana.... dar acu', ca tot am venit din parc cu forte proaspete, direct la dulap m-am dus, ca mi-era mila de el saracu', sa stea asa la intuneric si nebagat..in gura :)))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by OanaCat
Fetelor am o stelutastralucesc nu?
Poze NicoleNicole
Oana Cat
bravo, felicitari :) si eu ma pregatesc de doua ... offf, cat le-am asteptat :)
Ariadna30 spune:
M-am intors acasa....
ruxandra sb, dianocica, nu cred ca era cazul sa fiti rautacioase...eu n-am fost ironica in mesajul adresat ruxandrei.Nu am nici un fel de pretentii.....cand m-am inregistrat pe acest site, am facut-o din cu totul alte motive, nu din dorinta de a deveni vedeta.Am crezut ca, daca majoritatea mesajelor postate de mine aveau ca tema alaptarea, suplimentul, etc....au retinut fetele, chiar si fara sa acorde o prea mare atentie, ca alaptez si ca folosesc formula doar in mom. de criza, seara.In plus, m-am ferit sa ma tot repet(in ultimele mesaje), ca sa nu va plictisesc cu aceasta problema.
dianocica, in ce scop mi-ai sugerat sa citesc regulamentul?
Au fost si zile (nopti) in care am deschis calc. din nou doar ca sa va citesc mesajele si sa va scriu la randul meu, in loc sa merg sa ma odihnesc...imi pare rau ca s-au inteles gresit unele lucruri. Deh, asa e intr-un colectiv de femei...si, pe deasupra, nou venitele cred ca-s favorizate.:)
In privinta administrarii calciului, medicul pediatru mi-a recomandat calciu gluconic (1ml/kg corp), 10 zile pe luna....si, din cate am inteles, doar in lunile care contin litera R (iarna) e nevoie de el.
panaa, imi pare rau pt. puiul tau, dar nu te alarma prea tare, nu e atat de grav.Nu e cazul de internare, ti se va administra un tratament cu antibiotic si ceva pt. refacerea florei intestinale.Daca o sa-l urmezi cu strictete, puiul tau va scapa repede de acel microb nenorocit. Iti spun toate astea pt. ca mi le-a explicat medicul pediatru acum vreo sapt., cand mi s-a spus de la laborator ca bebe e suspect ca ar avea E. coli.Bine, noi am repetat analizele....si au iesit foarte bine pana la urma.Multa sanatate!
a_deju spune:
panaa.. abia acu' am citit si eu... of, doamne.... nu fi necajita, mergi la doctor, vezi ce zice, poate scapati fara spital totusi.... tin pumnii si doresc multa multa multa sanatate!!!!!
dianocica spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by OanaCat
Fetelor am o stelutastralucesc nu?
Poze NicoleNicole
Oana Cat
bravo, felicitari :) si eu ma pregatesc de doua ... offf, cat le-am asteptat :)
_
diana si david din 03.12.06
Ariadna30 spune:
Vroiam sa mai adaug cate ceva mesajului anterior, dar m-am grabit sa-l postez in forma in care era pt. ca bebe dadea semne ca se va trezi.A adormit din nou, la san....asa ca mai am putin timp liber.
Ideea era ca nu cersesc atentia nimanui.....daca sunt mamici care vor si imi pot raspunde cu placere, bine....daca nu, iarasi bine.
Probabil, ar fi fost intelept sa las lucrurile asa cum erau, dar...asta sunt, intotdeauna zic ce am de zis, indiferent de consecinte.Nu stiu daca am incalcat vreo regula a acestui site (sper sa nu); daca da si credeti ca trebuie sa fiu sanctionata, atunci faceti-o.Ar mai fi multe de adaugat, dar mai bine le pastrez pt. mine.
(acum ma astept ca toata lumea sa-mi sara-n cap.....sau dimpotriva, sa fiu ignorata total)
danita spune:
fetelor, thx de raspunsuri ........io cre ca bb meu e pe stg;) tot ce ii dau in dreapta cade ....... si tot ce face intai face cu stg ...mai vedem, thx!
pupici
D
BeBelusca

Am 4 luni !!!
DAVID MIHAI (20.11.2006)
Nicole