Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Marani multumim de uraredulci de la noi
Aelita multumim la fel.Acum imi activez si eu PMul ca nu am reusit nici acum sa vad si eu toate pozele
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

A-dejunici eu nu am primit alocatia si nici indemnizatia si nici ajutorul ala de 1,9mil, noroc ca ma mai tine barbatu-meu! Am sunat la primarie si cica nu au venit banii!!! Asa ca sa vezi cand o veni teancu de bani...oameni ne facem....e o vorba pe la noi"ne facem casa cu turla din banii astia"!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Au venit si la noi banii de alocatie dar indemnizatia nu..ce naiba dureaza asa mult nu inteleg ....Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Fetelor am o steluta stralucesc nu?
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by iasmi

Salutare fetelor!

celor care azi au mai crescut o luna alaturi de bebelina mea care de fiecare data de ziua ei o chilaresc! - cu vaccinul - nu altfel!

Fetelor mi-a innebunit pediatrul! Cica la 4 luni sa-i dau 2-3 lingurite de carne din supica . Daca ar sti el ca eu de-abia acum incep cu morcoveata --- cred ca ar turba .
Am facut vaccinul - am bagat supozitor -- si acum asteptam sa vedem ce face buburuza! - sper sa fie bine desi e cam galbioara la fata.

Am si eu o INTREBAREEEE - ca tampita am uitat ce a zis doctorul si stiu ca voi ati dat Calciu lactic la bebei asa ca VA ROG FRUMOS - sa-mi spuneti si mie : 2 tablete de calciu in cat lapte se dizolva? Parca zicea 250 ml dar sincera sa fiu nu mai stiu ca urla a mea bebelina ca de-abia auzeam ce zicea.

Acum ma duc sa va mai citesc ca oricum am pierdut atata si mi-e o ciuda - dar nu am ce face - stau drepti in fata bebelinei ca altfel ma cand o fi mai mare.

fulguleti

poze bebelina

Bebelina la VOT : http://www.starbebe.ro/index.php?mess=ok&id=1316&tester=230307085633

iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006

Eu ii dau 10 zile pe luna calciu gluconic ( este la fiola) ii pun 5ml in ceai sau in lapte ( nu conteaza cantitatea important e sa o bea) restul de 5ml il beau eu! Masor 5ml cu seringa!De calciu lactic nu stiu cum se administreaza!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Iasmi si eu tot calciu gluconic i-am dat Nicolei cate 5ml pe zi cate 10 zile pe luna.
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Am dat o tura de parc , da' m-am intors repede-repede ca ma ustura fioros spatele de la bice! asiza, dianocica, ruxandra tare tare fetele ca m-au incurajat si trezit la realitate, De fapt Ruxandra nu m-a biciuit , ea m-a luat cu vorba buna! Multumesc!
Chiar asa, Ruxandra, cum se mai simte conu' nr. 1, Matei? I-a trecut otita? Iar conu' nr 2 n-a luat nimic , nu-i asa?
Foarte bine, Asiza, sa va bucurati de ziua asta faina de primavara si asa va incarcati bateriile sa dati maine randament maxim.
Ralumat, hai ca nu-i asa grav: fimoza asta e o problema comuna multor bebei barbatei si se rezolva relativ usor. E corespondentul canalului lacrimal infundat de la noi (ca asta-i baiul nostru). sau cine stie poate avem si noi fimoza ca sunt pasta la capitolul decalotare. Spal acolo si eu ceva la baitza si la schimbatul scutecelului dupa kaki, dar mai mult... Pediatra ne-a spus ca mai nou nu se mai recomanda decalotarea, acum cum e?
Danita, stii si eu observam ca aveam tendinta sa-i dau lui David jucarelele cu mana mea dreapta in stanga lui, pricepusi? Asa cum stateam fata-n fata la povesti. dar acum i le dau in manutza dreapta si observ ca pe asta o foloseste mai mult, la apucat , batut ursuletzi, etc. Dar nu cred ca poti sa-ti dai seama de pe acum daca e dreptaci ori nu.

talentata mai esti in manuirea condeiului,A-deju!! Mesajele tale sunt o pata de culoare! bai, da ce-am mai putut rade! Am vazut ca te-ai ambalat pe asistentele alea care ar fi in stare sa tina zacusca in mandretze de biberoane Mothercare! da' am intrezarit si o oarescare ciuda ca tu, mare amatoare de biberoane, n-ai primit cadoul. Referitor la alocatie am primit o data aia 2 mil. Ii astepti cu sufletul la gura sa-ti cumperi Chicco Hawai??
In alta ordine de idei, vad ca baga motanul Eric la suc de fructe, mama mama!!! Io nu-ti sar in cap dar parca am citit ca si bananele, la fel ca portocalele pot povoca alergii.Acum daca asa v-a sfatuit bunica motana, inseamna ca asa-i bine.
si inc-o intrebare: iepurele impaturit bine, inteles pana aici, da' de ce l-ai ascuns?? de Mihaila??? saracu' sponsor, nu are dreptul nici la o urechiusa de iepure mov..
Roxana_c, cum merge dieta? te mai poti tine pe picioare?
Bebyta, tu stii ca vorbesti in versuri??? Mai, referitor la kaki verde noua dr. ne-a spus ca e rezultatul unei alimentari incorecte, da io nu cred. Am citit ca asa izolat nu are nici o semnificatie.
panaaaaaaa, pai ce faci, nu ne spui despre Ana si rezultatele uroculturii??? e totul in regula, nu?

Am 4 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

mi-s taaaaaaaaarrreeee necajita: am primit rez de la analize are infectie cu e coli.......mergem la ora 17.00 la pediatra sa ne dea tratament......asa zice ea: tratament. sper din tot sufletul sa NU ne dea trmitere...ca io nu imi internez fata in spital...daramite sa ii mai puna si branula............asa ca MI-S TAAAAAARRRREEEE NECAJITA!!!!! S-A DARAMAT CERUL PE MINE!!!! FUG LA DOCTOR...

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by panaa

mi-s taaaaaaaaarrreeee necajita: am primit rez de la analize are infectie cu e coli.......mergem la ora 17.00 la pediatra sa ne dea tratament......asa zice ea: tratament. sper din tot sufletul sa NU ne dea trmitere...ca io nu imi internez fata in spital...daramite sa ii mai puna si branula............asa ca MI-S TAAAAAARRRREEEE NECAJITA!!!!! S-A DARAMAT CERUL PE MINE!!!! FUG LA DOCTOR...

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Nu mai fii nacajita... O sa fie totul bine, ai sa vezi...
Gandeste-te ca micuta ta se va face bine...o sa fie un pas de facut...si trece...numai sa fii tare, si sa nu-ti pierzi increderea.

Al meu ficior e taaaare miorlait...azi cam toata ziua numa-n brate a vrut...a si avut o gramada de gaze, e adevarat, si tat-su l-a stimulat sa faca caca si parca-i mai linistit. In ziua in care face singur caca face putin(si galben) dar in rest e VERDE inchis. Pediatrul zice ca-i normal si sa nu ne preocupam...Noi n-am mai schimbat laptele de 6 saptamani, dar de aia culoarea la caca se tot schimba...
Asiza noi inca avem pumnii stransi pt voi...putem sa-i desfacem sau mai tinem ?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

INTREBARE:

1. ai vostri bbi ganguresc in somn?
Ana Maria rade in hohote in somn si rareori si gangureste, cred ca are cui semana ca eu fost si somnambula, pana sa ma casatoresc vb in somn la greu, in liceu mi-era frica de ceea ce puteam zice in somn, dormeam cu al meu barbat......nu facusem nik rau doar fumam pe ascuns..!

2. ce ma place cel mai mult sa faceti bblusilor vostri?
Mie personal imi place la nebunie sa o invelesc seara la culcare, ma simt ca dupa o zi extenuata....si cand vad ingerul dormind, o pup pe frunte si fac ultimul lucru pe ziua respectiva: ma asigur ca-i va fi cald noaptea.

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dragele mele...azi iar am fost terorizata....nu stiu nici acum cat ma va lasa sa scriu...cica a adormit...tot asa iepureste banuiesc...!
Vreau sa va multumesc pentru aprecieri....Donia,Aelita,
Dandusa...sa stii ca iti sunt motivate absentele...profita din plin de zilele care le mai aveti pana pleaca Claudiu...pupici si drum bun!
Ralumat....sa stii ca aseara nu am mai intrat...dar de dimineata primul lucru a fost sa vad daca ai scris...oricum pumnii raman stransi..si sa dea DD sa fie bine.....vad ca pana am terminat de scris voi v-ati si intors de la medic...deci faceti operatia....lasa ca va fi bine...acum dupa parerea ta ar trebui sa facem si noi decalotarea?
Roxanica...multumim......lasa ca sunt jumate si satmarenca de-a ta...pozele pe balcon sunt facute la garsoniera noastra!
Asiza.....si va astept cu drag oricand!
Yagmur...va luati cu Asiza de manuta si veniti in Maramu...tragem o frigare din aia originala in gradina...
OanaCat...cred ca m-ai incurcat...eu am fost binevenita in grup mai de mult........sau poate numai acum m-ati primit cu adevarat.......
Ruxandra_sb....pe acolo ne plimbam cand e tati acasa,acolo e Iza....in schimb eu stau aproape de granita cu Ucraina...adica la 7 case de mine curge Tisa iar dincolo e Ucraina...vad casele,masinile...!...In schimb am facut o poza speciala pentru tine ca sa vezi pe unde ne plimbam noi in fiecare zi...la plimbare
Dianocica..si eu am urmarit emisiunea...dar psiholoaga aia era cretina rau...nu stiu de pe unde au cules-o...si noi iti trimitem
Panaa.......si sa se faca bine Ana...sa ne spui ce ai facut la pediatru....
...tuturor sarbatoritilor de azi...
Gabriela de Iasmi
Cristina de OanaCat
Si in special pentru nora mea Lady Sophia si Sandocanul Pascal.....sa cresteti mari si frumosi!!
Sa va arat ce preocupari are Mark mai nou....prinsul sosetutei
Si la final pupam toate mamicile si bebeii si avem ceva pentru voi...Un cadou...chiar de aici din gradinuta

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Azi fac 4 luni....yupiiiii

Mergi la inceput