Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Am uitat sa va zic ca noi la 4 luni avem 6,300 kg. A mea bebelina e cantarita 1 data pe luna si nu-mi fac griji ca desi nu a luat in greutate fata de alti bebeie - sunt multumita ca mananca 160 ml lapte/masa cate 5 bibe/zi plus 2 bibe de ceiuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Ma scoate din sarite rau de tot ca INCA trebuie sa-ti faci rezerve serioase daca nu vrei sa ramai fara. Si ma refer la produse gen medicamente si pe-acolo.

Deci nu se mai gaseste in tot Bucurestiul vitamina C de 1 g. De abia am gasit (la a 3 a farmacie) Vigantoletten de 1000 u.I. si Baraka pt adulti. La 2 farmacii nu aveau Bonisan.

Asa ceva nu se poate! Nu sunt decat niste chestii usurele. Nici nu vreau sa ma gandesc la medicamente adevarate si serioase.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

.......fara sa fac reclama.......farmaciile 2 n a au de toate...

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

iasmi ce dr tampiti in slatina aia...auzi, carne...doamne fereste...tu fata desteapta, zici ca el , faci ca tine... lasa... sa faca vaccinul si...atat la multi ani pt pui inca o data si sa cresteti mari, vad ca ati inceput bine...
bebyta si noi la fel...pupam bine, gadilam, spalam si ...cam atat...mai aruncam un ochi la baitza dar..atat. in alte tari (germania parca si franta..?) nu se umbla deloc pana la 3 ani si in altele(nu mai stiu care...) pana la adolescentza. deci...io nu trag, nici moarta...
aelita se cunoaste dorul de casa...de cat timp esti plecata? hai ca ma interesez de moooni si va mai zic..

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ralumat
[br
Trebuie sa ma laud ca mi-a adormit feciorul singur. Se tot foia in brate, asa ca l-am abandonat in pat langa 2 jucarele. A cascat ochii la ele, a tras de 2 ori din suzeta...si nani!Iar la doctor e culmea cuminteniei, sta cuminte si atent, casca ochii cat poate. Ii plac in special ecografele, ca si azi era fascinat de unul....o semana cu monitorul in fata caruia sta mami toata ziua.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a patra

De-acu ar cam trebui sa se repete fazele cu adormitul singur ca doar suntem FECIOR mare!!!!
Si ai noroc cu el ca sta la DOCTOR ca a mea parca stie si chiraie de nici eu nu o pot linisti - iar doctorul saracul --- zice ca mai bine o consulta in bratele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Am dat o tura de parc , da' m-am intors repede-repede ca ma ustura fioros spatele de la bice! asiza, dianocica, ruxandra tare tare fetele ca m-au incurajat si trezit la realitate, De fapt Ruxandra nu m-a biciuit , ea m-a luat cu vorba buna! Multumesc!
Chiar asa, Ruxandra, cum se mai simte conu' nr. 1, Matei? I-a trecut otita? Iar conu' nr 2 n-a luat nimic , nu-i asa?
Foarte bine, Asiza, sa va bucurati de ziua asta faina de primavara si asa va incarcati bateriile sa dati maine randament maxim.
Ralumat, hai ca nu-i asa grav: fimoza asta e o problema comuna multor bebei barbatei si se rezolva relativ usor. E corespondentul canalului lacrimal infundat de la noi (ca asta-i baiul nostru). sau cine stie poate avem si noi fimoza ca sunt pasta la capitolul decalotare. Spal acolo si eu ceva la baitza si la schimbatul scutecelului dupa kaki, dar mai mult... Pediatra ne-a spus ca mai nou nu se mai recomanda decalotarea, acum cum e?
Danita, stii si eu observam ca aveam tendinta sa-i dau lui David jucarelele cu mana mea dreapta in stanga lui, pricepusi? Asa cum stateam fata-n fata la povesti. dar acum i le dau in manutza dreapta si observ ca pe asta o foloseste mai mult, la apucat , batut ursuletzi, etc. Dar nu cred ca poti sa-ti dai seama de pe acum daca e dreptaci ori nu.

talentata mai esti in manuirea condeiului,A-deju!! Mesajele tale sunt o pata de culoare! bai, da ce-am mai putut rade! Am vazut ca te-ai ambalat pe asistentele alea care ar fi in stare sa tina zacusca in mandretze de biberoane Mothercare! da' am intrezarit si o oarescare ciuda ca tu, mare amatoare de biberoane, n-ai primit cadoul. Referitor la alocatie am primit o data aia 2 mil. Ii astepti cu sufletul la gura sa-ti cumperi Chicco Hawai??
In alta ordine de idei, vad ca baga motanul Eric la suc de fructe, mama mama!!! Io nu-ti sar in cap dar parca am citit ca si bananele, la fel ca portocalele pot povoca alergii.Acum daca asa v-a sfatuit bunica motana, inseamna ca asa-i bine.
si inc-o intrebare: iepurele impaturit bine, inteles pana aici, da' de ce l-ai ascuns?? de Mihaila??? saracu' sponsor, nu are dreptul nici la o urechiusa de iepure mov..
Roxana_c, cum merge dieta? te mai poti tine pe picioare?
Bebyta, tu stii ca vorbesti in versuri??? Mai, referitor la kaki verde noua dr. ne-a spus ca e rezultatul unei alimentari incorecte, da io nu cred. Am citit ca asa izolat nu are nici o semnificatie.
panaaaaaaa, pai ce faci, nu ne spui despre Ana si rezultatele uroculturii??? e totul in regula, nu?

Am 4 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

iasmi ce dr tampiti in slatina aia...auzi, carne...doamne fereste...tu fata desteapta, zici ca el , faci ca tine... lasa... sa faca vaccinul si...atat la multi ani pt pui inca o data si sa cresteti mari, vad ca ati inceput bine...
_
diana si david din 03.12.06

Merci pt. urari - sa stii ca asa am facut el vorbea si eu aprobam dar bineinteles nu am facut decat cum am considerat ca e mai bine.Dupa el incepeam diversificarea la 2 luni - de aceea la 4 luni a ajuns la carne! Eu doar facut vaccinuri si acum de-abia incepem cu morcov , continuam cu mar etc.

Pupici dulci - si sa avem bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

quote:
Originally posted by panaa

........si noi avem probleme cu mancatul.... ana refuza sa manance mai mult de 60-70 ml / masa si la 4 ore distanta......iar cat despre comparatia cu eric....eu zic sa n-o faci pt ca nu este echitabil.....baieteii sunt mai voinici, deh, sunt ca zmeii iar fetitele sunt delicate ca florile......

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006

dar noi suntem baietzel si tot slabutz, 6 kg... foarte bine, noi stam intre fetiztele delicate si frumoase, fa-ma , Doamne, val de tei si m-arunca-ntre femei!!!

Am 4 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, in special lui Nicole de OanaCat!

Multumesc fetelor care mi-au raspuns. Mi-am activat pm. Am intrebat pt ca vad ca vb de poze cu bb si veverite, par ciufulit, etc...iar eu n-am cum vedea....

Ruxandra, Dianocica, credeti-ma ca incerc s-o obisnuiesc in carut, azi am fost la plimbare tot cu carutul, nu a plans doar a miorlait un pic, a stat 1 ora jumate din care 40 min le-a dormit. Dar pt ea nu e suficient, ii trebuiesc cam 3 ore la aceasta plimbare sa doarma. Tind sa cred ca am picat singura in plasa, din dorinta ca ea sa doarma bine si sa nu-mi faca capul calendar. Dar promit sa nu mai fac d-astea, caci ma gandesc cum o s-o car peste vreo 2 luni. Azi i-am zis: "2 luni zi de zi poti sa plangi in carut ca in brate nu te iau!" Pare-se ca a inteles. Cu marsupiul, alta treaba: mi-a luat cineva din Canada de la Babybjorn marsupiu pt bbi de pana la 10 kg si 90 cm. Pisica mea nu are caracteristicile astea, insa din cauza burtii de camionagiu nu intra imbracata, ci doar intr-un body. Tata azi cumpara niste chingi si incearca sa-l modifice.

Danutz, in Sibiu n-am fost, cand vreau sa plec in alt oras, ma duc la Brasov, imi place la nebunie orasul, acolo am "proiectat-o" pe pisica. Am vrut dupa liceu sa ma mut cu barbatul acolo, dar n-a fost sa fie. Barbatul meu picteaza, graveaza, sculpteaza, etc...insa la noi acasa nu am putut face nik pe pereti caci avem o singura camera care e de toate. I-am facut prietenei mele camera pt bb, insa nu pictata ci cu figurine din polistiren. Cumparat coli de polistiren, desenat pe coala cu creionul diverse figurine, luat una bucata fier inrosit in foc si decupat figurinele, insistat cu fierul inrosit pe figurine pt aducerea detaliilor in relief, apoi pictat cu culori in ulei, lasat la uscat 1 luna. Partea proasta era ca retineau praful si erau greu ca curatat. Si ii facusem prietenei tot tavanul cu nori zambareti, luna, soare si stele plus cometa. Pe pereti delfin, dinozauri, elefanti. Frumos tare!

Danita, parerea mea e ca e cam devreme de discutat daca bb e stangaci sau dreptaci. Nu am citit despre asta, e ceea ce cred. Si Ana Maria intinde stanga la jucarii, acum o pacalim sa le apuce si cu dreapta. Mi-ar place sa fie dibace cu ambele.

Daphna, Ana Maria de la o luna de cand ii dau Nan HA, mi-a facut kk verde pana la 3 luni. "Cunoscatoarele" de la bloc imi ziceau sa schimb laptele, caci asa patisera si ele. Mi-am zis sa nu fac asta, pt ca bb papa cu pofta laptele,ia bine in greutate,medicul imi zicea ca va face asa pana organismul se va obisnui si ca se va regla singurel. Ei bine, de 2 sapt face la inceput un pic verde si apoi galben "d-ala bun" (eu asa ii zic ).

Va doresc o zi buna!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by auras_v

CARLA ,una peste alte cumnata-ta a iesit KO din miinile noastre
bebinuta ziceai ceva de o operatie dar mai mult nu mai stiu,e vorba de tatal tau ? tinem pumnii ,sa fie bine
danutz
marani ai fost foarte draguta ...cred ca ai primit deja parola
donia mai avem trei extractii la runda asta ,toti trei canini ...probabil ca ii vom dovedi pina la paste

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

Da ma bucur, kiar m-ati racorit, eu m-am prins tarziu ce a vrut ea sa zic cu felinarele rosii, dar trebuie sa mai scoata ea perle din astea si deja mi-ati dat niste idei de replici!!!! Sa vedeti atunic ca eu sunt proasta si tac ca sa nu creez discutii, sa vedeti ce discutii creez de acuma!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by Ralumat

Hai sa va zic ca m-am si lipit de un cadou la spital: 4 biberoane! M-a agatat o asistenta, ca cica au multe de la ajutoare si trebuie sa scape de ele.....eu de colo"stiti, dati-le cui nu are...ca noi avem". Ea: "Nuuuu, ca dau la toata lumea, ca am multe. Sunt de la niste englezi". Buuun, am facut poze cu bebicul, cu biberoanele- cica doavada ca ni le-a dat. Vin acasa si citesc pe ele: Mothernature de la Mothercare!!!!!!Din cate stiu eu, produsele mothercare sunt bune si scumpe, nuuuu????

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a patra

da, asa se pare. oricum, f de treaba asistenta, la noi pe-aici n-o sa vezi asa ceva... le-ar lua pe toate acasa, nu conteaza ca n-are copchii, se gaseste ceva de facut cu ele... pai bulionu' si zacusca, unde sa le tina? :)
pupici multi de la noi, sa treceti cu bine si peste operatie, si dup'-aia sa dea DD sa auzim numa' vesti de bine!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

A_deju ...am ras cu lacrimi intr-adevar nu se stie niciodata la ce e bun un biberon...

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput