Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

a_deju, nu, nici eu n-am primit alocatia si nici n-o astept mai repede de aprilie, desi actele le-am depus in decembrie... asta e sistemul...rabdare si tutun...
Danita, habar n-am sa-ti raspund..da' de pupat te pot pupa...

pentru toooootiii bb-ii sarbatoriti azi!!!!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Happy Birthday! sarbatoritilor de astazi... cu pupici speciali Sophiei trimisi de Luca
Auras, sa mor daca m-am prins daca ala e caruciorul; dar iti multumesc pentru poze... sint tare obosita, nimic nu mai pricep
Ralumat, si eu incep sa cred ca Luca are fimoza.. nu am stat niciodata bine la capitolul decalotare... trebuie sa-l vada pediatra sa vedem ce zice; tinem pumnii in continuare
As mai sta de povesti cu voi, dar nu am timp; Luca e afara cu dadacele si eu m-am apucat sa fac curat in bucatarie.. sa mai gasesc loc... sint tare nefericita ca nu sint afara pe vremea asta faine de la noi...
Sper sa revin spre seara..
Va pupicesc dulce si va multumesc pentru incurajari...
A_deju, vin la mare daca ne faci program de distractii non-stop..

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

MULTUMESC pentru raspunsuri,
m-ati mai linistit un pic ,
desi la noi kk verde ,
e de-o luna si un pic....
asteptam sa treaca...frate
ca miroase... nu va zic
Dar ce vad DECALOTARE ?in ce limba voi vorbiti? ca n-am auzit pe-aicea sa se faca la bebici!

1luna 2luna 3luna 4luna 5luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

hai mai, ca am tot zis ca bag morocov, si mar, pe cuvant ca am mai scris... de ce le-anm bagat? pai fin'ca nu se mai putea, mai avea putin si imi manca tzatzele la propriu... kk era din nou un lichid verzuliu, ala cu grunjei a fost un accident fericit, inca nu stiu carei cauze datorat... acuma macar e legat si plin ochi de grunjei (ca-n rest, tot verde.. pe bune, acuma arata exact ca o mancare de-aia de spanac cu ou). banana e noua, bagata de vreo trei zile, ca sa mai lege sucul, sa fie un fel de piure-crema...
oricum, toate-s facute la reteta lu' mama (medic, pana nu-mi sariti in freza), pt ca pe pediatra, dupa ce mi-a zis sa-i pun niste sare in zeama aia de orez fiert, nu mai dau nici doi bani... sanatate si la gara, ne prezentam la vaccin, o sa ma fac ca o privesc inteligent cand vorbeste, si cam atat... auzi, sare..... de ce nu niste vegeta, acolo, sa fie, de gust... mai, si asa ma seaca, ca femeia zice niste unele foarte rationale, si cu bun simt, si din carti, si dup'-aia tranteste cate-un drob de-asta cat capu' ei de mare, de-mi vine s-o strang de gat..... offf, greu ii si cu pediatrii astia...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

bebyta, super tare :)) la decalotare, nu stiu, nici eu nu m-am bagat, doar asa, ceva f finut, ca sa curat putzul de motan, mai mult nici nu m-as pricepe...
yagmur

acuma fug la plimbarica, sa nu m-astepte fetele prea mult!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

quote:
Originally posted by a_deju

..hapait un bibe de 200 ml plus un tzatz golit ulterior, apoi cazut lat la datorie... asta nu e motan, e pelican veritabil... i-am facut 200 la plesneala, sa fie, si el i-a lins in 10 min... foarte bine, sa fie primit, nu ma plang :))
azi am cautat carucior (altul, ca avem unul, normal, dar cu ceva trebuia sa depasesc etapa biberoane..), n-am gasit nika interesant. am pus eu ochii pe unul fain rau de tot, imi place de mor, e colorat misto (hawaii de la chicco), dar.. e pt mai incolo, cand o sa stea pussycatul pe bucutele din dotare.. oricum, ochit, notat in carnetelul imaginar.. acuma asteptam alocatia, indemnizatia, loto (snacks.. :) ), orice, ca sponsoru' oficial (mihai) a declarat raspicat "a-ntarcat balaia" :)
si acuma, plina de o coerenta debordanta, o sa sar inapoi la subiectul tetine, si anume: n-am gasit. cica sa revenim sapt viitoare ca primesc marfa (e vb de alea baby nova pt cereale), asa ca daca mai era cineva interesat... dam sfoara-n tara cum le luam.
alta buba, descoperita azi: motanu' urla ca din gura de matza, ca nu pot sa zic sarpe, si-si vara pumnu' pan' la cot prin gura, baleste tot ce prinde... oare vrea sa-mi transmita vreun mesaj??? gingiutele sunt albicioase, dar nu se vad mugurei, si oricum, mi se pare cam devreme... o fi, n-o fi??? om vedea pana la urma... si daca devine jalea prea mare, ma duc si la pediatra sa vad ce zice, desi.. decat sa pun vreo baza in ce abereaza tanti...
si alta, ca vad ca sunt in forma: aveti idee cand e recomandata prima vizita la oftalmolog?? sau tot pediatra se produce si la acest capitol?? dar avand in vedere ca la vizita cu vaccinu' mi-a zis cu atata entuziasm in voce si simtiri ca are ochii albastri, si vai, de-acum nici nu se mai schimba (...ideea fiind ca motanu' nici in burta nu cred ca i-a avut albastri, a fost la un moment dat o nunata de gri-soarec-murdar, dar de la 1 luna sunt caprui caprui caprui), mai curand o trimit pe ea la un control ceva......
ma retrag, pana nu ma apuc sa intreb si la ce facultati ii dam :))
pupam mamici si bebici, mamicile sa pupe si taticii, si dorim o noapte frumoasa!!
aaa... va zisei ca m-am epilat??? ...... hi hi :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

esti bestiala!!!!!! rad de fiecare data cand iti citesc postarile!!!!!

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Sa va mai spun cite ceva din aceste doua zile cit am lipsit motivat...
...bubulina mea si-a cam facut de cap...,a inceput sa manince din ce in ce mai putin...,la inceput,mai exact acum trei zile...,nu a vrut sub nici o forma sa manince din sinul drept...,motivul?...ea il stie...,toata ziulica m-am muls de nebuna,ca ma durea tare,tare...,a doua zi a inceput sa traga putin cite putin,dar nu cum ar fi tras pina atunci...,nu stiu care a fost cauza...,pentru ca de fiecare data cind o puneam la stingul,tragea fara aer...Portia de cereale a fost de max 40-50 de ml zilnic...si asta asa cu mari dansuri din buric,vorba lui A-deju...,ca altfel ,refuza pitika tot...
....azi m-a adus in stare critica de nervi...,deoarece...,de la 8 dimineata pina la 16.30,a refuzat sa manince sin...,doar la prinz ,am reusit sa-i dam 60 de lapte cu cereale...,cu dansul aferent...,ca altfel...,nu stiu...azi am sunat si pediatra sa vb cu ea...,sa-i spun ca de citeva zile...,maninca foarte prost,dar nu a raspuns la tel...si greeeeu m-am calmat...,ca sotu'...,intra si mai tare in panica ,ca mine...,"vaaaai nu maninca fata???"...,eu sint mai calma de obicei...,dar azi...,mi-am iesit din fire...
...m-am gindit si eu logic,ca ,daca doarme bine...si nu urla de foame...,nu ar trebui sa fie grav...,dar la noi mai era si problema cu greuataea si ma gindeam sa nu cumva sa se agraveze situatia...Ei ...,luni ar trebui sa facem vaccinul si tot atunci sa cintarim pitika...,mor de nerabdare sa vad ,cit a luat...,ca n-am mai cintarit-o...,de cind am aflat ca nu a luat bine in greutate...
Azi ma uitam la motanul Eric,care este un adevarat barbat...,vinjos si greut...,inalt si frumos nu mai zic...Dupa ce il tinem pe el in brate ...,cind o luam pe fimea ,mi se parea asa micuta si slabuta...,offf doamne...,las ca ne revenim noi...curind...

YAGMUR,
mor de nerabdare sa te cunosc...si abia astept sa ne intilnim cu toate fetele din Bucuresti...,ce tare ma bucur ca vii la capitala...
ROXANICA,
as vrea sa-ti spun ceva...,eu ,personal ,nu consider ca a alapta este egal cu a sti tot ce este legat de alaptat....,dovada clara este ca tu stii mult mai multe lucruri ,decit o mamica care alapteaza...,stiu cit de tare te doare ca nu ai reusit sa-i oferi puiului tau lapticul necesar,dar asta nu te face nici o clipa o mamica mai putin buna,din contra...,te admir mult ,pentru cit ai suferit tu,din aceasta cauza...si consider ca nu este necesar sa alaptezi,ca sa dai sfaturi desprea acest lucru....Tu esti ex concret...,stii foarte multe despre alaptat si esti foarte informata asa ca...,de fiecare data cind dai un sfat despre acest subiect,parerea mea este sa nu te simti in nici un fel mai "altfel",pentru ca nu ai alaptat...,esti o mamica foarte buna,foarte informata si sfaturile tale sint foarte bune...,drept pentru care iti ofer un buchetel de trandafiri
BAMBO,
imi pare tare rau de accident...,stiu prin ce treceti...,din pacate am simtit-o pe pielea mea...si asa cum m-ati incurajat si voi...,la vremea respectiva...,asa te incurajez si eu acum...,bine ca sotul tau este bine...si restul las'ca le rezlovati voi cumva...,poopam tare fetele frumoasele......aaaaa,sa nu uit...am salivat la clatitele tale...,de-mi venea sa vin sa maninc si eu...,dar m-am gindit ca pina la tine...,imi trece pofta...offf
DONIA,
jur pe rosu ca nu m-am pooopat cu A deju...,este frumoasa ,intr-adevar...,dar inca ma mai atrage sotul...,Madaluta este vinovata pentru incident......stiu eu ca a trucat poza,da' nu vrea sa zica...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

........si noi avem probleme cu mancatul.... ana refuza sa manance mai mult de 60-70 ml / masa si la 4 ore distanta......iar cat despre comparatia cu eric....eu zic sa n-o faci pt ca nu este echitabil.....baieteii sunt mai voinici, deh, sunt ca zmeii iar fetitele sunt delicate ca florile......

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Salutare fetelor!

celor care azi au mai crescut o luna alaturi de bebelina mea care de fiecare data de ziua ei o chilaresc! - cu vaccinul - nu altfel!

Fetelor mi-a innebunit pediatrul! Cica la 4 luni sa-i dau 2-3 lingurite de carne din supica . Daca ar sti el ca eu de-abia acum incep cu morcoveata --- cred ca ar turba .
Am facut vaccinul - am bagat supozitor -- si acum asteptam sa vedem ce face buburuza! - sper sa fie bine desi e cam galbioara la fata.

Am si eu o INTREBAREEEE - ca tampita am uitat ce a zis doctorul si stiu ca voi ati dat Calciu lactic la bebei asa ca VA ROG FRUMOS - sa-mi spuneti si mie : 2 tablete de calciu in cat lapte se dizolva? Parca zicea 250 ml dar sincera sa fiu nu mai stiu ca urla a mea bebelina ca de-abia auzeam ce zicea.

Acum ma duc sa va mai citesc ca oricum am pierdut atata si mi-e o ciuda - dar nu am ce face - stau drepti in fata bebelinei ca altfel ma cand o fi mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

SA CRESTETI MARI,FRUMOSI SI SANATOSI !!:
PASCAL si SOPHIA de KOKORINA
GABRIELA de IASMI
CRISTINA NICOLE de OANACAT

ralumat ,dragutul de el,cu manutele pe mana doctorului !!! manca-l-as ! sa se faca bine repede repede !!!imi pare tara tare rau ca trebuie sa treceti prin asta,imi inchipui ca esti terminata si stresata.noi iti tinem pumnii,stii si tu ca va iesi totul bine,dar sunt convinsa ca usor nu e !!baga-te in baie si trage un plans scurt,sa te elbirezi,ca nici asa sa tii lacrimile in gat nu e bine.iesi din baie ca o floare apoi!
yagmur,cum mai e Luca?
roxanica eu nu zic hop pana nu sar gardul..astept sa vad daca se cunoaste ceva la cantar doar cu san..
oana tin pumniii !!
ariadna ma bucur ca ti-a palcut mandra. Sofia s-a nascut cu par mare si des si negru,acum i-a cazut si s-a mai deschis la culoare.eu ma asteptam sa iasa o cheliuta cu puf galben ca de pui hihi si a iesit o shoricica paroasa si neagra de ziceam ca nu e amea! apoi s-a albit hihi .inca mai are par pe la urechi si pe spate .cu ala de pe spate,la cur,na,ma omoaraaa!!! va dati seama cam ce ii zic eu!
bebinuta sa ne tiila curent cu operatia sotului! bafta multa si sanatate!
marani sa iti activezi mesageria privata .intri in stanga paginii laESAJE PRIVATE si acolo gasesti cum sa activezi .
OanaCat felicitari pt 3 lunisoare!!
Nicole e o scumpa!si voi o familie misto!
in stanga paginii de forum,intri la MESAJE PRIVATE si acolo ai optiunea de a activa mesageria,sa iti apara si la mesajele tale un PM cum avem si noi.si acolo iti putem scrie .
auras,pai tu aveai pozele,nu?sau eu le vazusem la album doar,si nu le aveai la semnatura?
" graaasi ca bubucaaa"

pup ngrasunica frumoasa ! ia uite cum e aiiiiiiiiiiicide scumpaaa!
DANUTZ,da,e chiar de la fereastra facuta poza,la un rasarit de soare.
si mie mi-a palcut Piatra Neamt !!
dianocica zi si pt cine nu vede emisiunea,cine e maritza ala si ce zice acolo.ca asa-s eu curioasa Eeeei,si pretena mooooooni?? ai abandonat-o?
danita habar nu am daca se vede de acum tendinta ..dreptatci sau stangai.
dar sper sa il lasi asa cum e,stanmgaci,dca e cazul,nu sa il fortezi cum ne faceau noua!
alta prostie asta cu scrisul NEAPARAT cu mana dreapta,ca asa voiau ei,domle! bietii copii.lasati-i ,nene,sa scrie cu ce mana vor ei !numai sa scrie!(hehe nu e pt tine ,danita,ca tu nu ai icneput sa il dai la scris,hehe,ma refer la sistemul de invatamant.mai e asa acum??)
adeju,tu esti stangace.scrisul il ai ca te-au fortat.saracii copii,pyt voi stangacii a fost efort dublu sa invatati sa scrieti.una,ca era ceva nou,ca la toti,a doua ca era simana aia "bleaga",vorba aia.cum am fiinvatat noi din prima cu stanga.din moment ce orice faci faci cu stanga,era clar ca ai fi invatat si tu mai repede si fara chin cu stanga sa scrii.ce manie a dracului la invatatorii astia sa te forteze pe dreapta!!
daaaaar fotbalistiicei mai tari sunt stangacii,deh!!

haha ce mi-a palcut povestea cu programul vostru,mai ales incheierea cu alocatia
"oricum, f de treaba asistenta, la noi pe-aici n-o sa vezi asa ceva... le-ar lua pe toate acasa, nu conteaza ca n-are copchii, se gaseste ceva de facut cu ele... pai bulionu' si zacusca, unde sa le tina? :)
"hahaaaaaa
dianocica ha,acum am vazut ce se vorbeste la marutza ala sau cum iizice.mai zi-ne!
o fi vrut sa spuna cu alaptatul ala ca MACAR PANA LA 6 LUNI..
oana misto de tot desenele din camera!
bebyta nu stiu cu kk..face mereu verde sau cateodata?
haha ce misto scrii in versuri !!Shakespeare ce esti!

DE CE DATI CALCIU LA BEBEI?? ATI FACUT ANALIZE?? SAUA SA,CA LA ROMANIA,"PREVENTIV" ??nu se mai da de secole calciu as adupa ureche la bebelusi.Luati voi calciu,cele care alaptati,iar cele care nu,are laptele praf destul calciu si fier..

cu mancarea: la 4 luni treceti pe cereale ,nu sariti pe mancare!!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

a_deju nici eu ,nu bagat ,nu cautat ,doaar spalat normal zilnic,pupat ,masat,pudrat nimic mai mult ,dar poate trbuie facut si sant neinformat trbuie studiatsi intrebat...

1luna 2luna 3luna 4luna 5luna

Mergi la inceput