Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

uraaa!!!inca un bebe care face kk verde!
noi de la 2 luni,de cand mancam nan ha facem asa.eu nu sunt deloc incantata,am intrebat in stanga ,in dreapta....citit pe net..cica e normal,de la fier...bebyta,la voi e ceva nou,ai schimbat laptele?tie ce ti s-a zis acolo?
pupici si pumnii stransi tare ptr bebicii ce au nevoie!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

asaa...
Roxanicaia d-acilea......tu bine ca ne tii pumnii si te gandesti la noi, asta inseamna ca-ti pasa...si de-aici incolo nu trebuie tu sa iei problemele noastre asupra ta si sa te intristezi...ia, sa vad un zambet laaarg...mai laaarg...hai ca poti...mai laaaarg....tzeapa..(stii reclama la Pepsi cu lamaile, nu )...asaaaa, acuma bucura-te de Davidutu' tau si de ziua asta minunata cu soare ca si eu voi face la fel...maine vom vedea ce va fi, va tzin la curent...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Si io p-aci, dar pe fuga!

Scuze ca n-am mai scris, dar n-am avut timp. Am citit pana ieri cam tot, dar de ieri de pe la pranz pana azi n-am citit decat ultima pagina si de fapt am intrat sa vaz daca sunt vesti de la Ralumat si de la Asiza.

Deci la Asiza s-a amanat, of, of, aiurea rau cu amanarile astea, te baga si mai mult in boala, dar oricum, tinem pumnii in continuare , iar Ralumat....nici nu stiu ce sa-ti spun. Imi pare rau ca aveti probleme, dar imi pare bine ca le-ati depistat la timp. Daca vrei , eu ti l-as putea recomanda pe doctorul la care merg cu Calin, este profesor la Fac, de Medicina, si un om deosebit, cel putin asta-i impresia care mi-a facut-o. Este chirurg-urolog si dupa cate-am inteles este cel mai bun. Eventual nu cred ca ar strica sa ai o parere in plus.
Curaj, totul va fi bine, stiu cum te simti acum, am trecut si eu prin asta, daca te pot ajuta cu ceva....aici sunt.

Si acum o intrebare: unde ati facut ecografiile copiilor? La un doctor specializat in pediatrie ? Trebuie sa mergem si noi si nu stiu unde sa ma duc.

Scuze daca am scris aiurea, dar sunt grabita....

Si inca ceva: de luni incep serviciul. In afara de Dbunny, mai e cineva care lucreaza?

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

treaba cu intestinul,timpul si enzimele..nu tine,Elisa face kk cateodata in timpul mesei sau imediat dupa si e la fel de verde.eu sunt convinsa k tine de formula.am incercat sa o schimb,si dupa numai 2 masuri inlocuite facea jum galben,jumate verde.nu am mers cu schimbatul formulei k ii revine o alergie mai veche si numai nan ha ii prieste.

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asa, acum linistita....
a deju eu am pierdut ceva...stiu cand ti a zis pediatra ca are scaunul format si sa l diversifici, stiu cand ai zis ca a facut unul cu bobite, ca sa i dea dr peste nas dar...dupa aia aud direct de cockteil de fructe...pai io unde eram? ciucalata? hmmm, ia uite aici... anticelulitic, normal...

multumim mult pt aprecieri....la asa sunci..cine poa' sa nege ca e gras...

ptiu, uitai tocmai de harbujei si de slatineanca mea... ia uitati niste urari si multe si

auras dansatoare le faci, huh?

danutz si pe mine m a lovit talentul tot acum...cu pictatul camerei...ne luam de mana...nici io n am idei...

roxanica uite, mami, unu' numai pt tine... si un pt dupa...

alexandra si ea amatoare de dulcegarii primeste un....

ariadna citeste te rog regulamentul forumului, in dreapa sus, sub un triunghi cu galben....si nu e deloc mic la 7kg....deloc...

quote:
Fara suparare, da nu poti avea pretentia ca dupa numai cateva zile de forum sa tina minte toata lumea ce si cum.
dap. subscriu.

ralumat la ce spital ati fost? poate or mai avea bibe...

danita habar n-am

a deju 250ml de suc? auuuu... alocatie n am primit, aia2mil, pt aia 6 nici n am depus...

ptiu, vine un miros de usturoi prajit de pe geam...bleeeah

bebyta no problem, e de la nu stiu ce ce se secreta pe acolo, daca vrei caut in mama si copilul si iti zic. cu totii am facut asa la un moment dat ei, nu noi

asa, la maruta...ca mama nu are voie sa manance carne cand alapteaza... la un moment dat voia sa zica ca nu trebe vaccinat in primul an , dar a vazut cum se uitau toate alea...si i a zis una de vaccinul din maternitate si n a mai zis....cam cat de penibil..?!

da, da, si eu voiam sa intreb de laura. cum au iesit analizele?

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Roxana_c, nu pot sa cer si parerea lui Basca....ca am fost la Dinu, care e sefa de la urologie. Iti dai seama ca se mananca intre ei astia, daca afla....si victima va fi tot David. O las deocamdata sa-l decaloteze, si abia dupa, daca ne iese iar infectie urinara, merg si la el, la Diagnosis.....

Iar ecografia am facut-o la Medsana Primaverii, unde lunea are cate 2 ore de consultatii profesorul Coriolan Ulmeanu, directorul spitalului Alexandrescu. Ne-a costat 1.600.000 lei vechi.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a patra

Mergi la inceput

Ralumat, va tzin pumnii pentru operatia de fimoza...nasol oricum...si sper sa fie de la asta si sa terminati, desi si mie mi-a iesit la 2 uroculturi Enteroccocus fecalis, dar 3 medici mi-au spus sa nu-mi fac griji de asta ca poate ca nu l-am decalotat suficient si nu l-am spalat bine...in consecinta asa o fi fost, fiindca la ultima urocultura l-am decalotat bine, cat am putut (ca mie mi se pare un soi de "mutilare" treaba asta cu decalotatul), l-am spalat cu apa cu sapun, apoi am turnat rivanol si urocultura a iesit sterila...bine ca nu aveti dilatatie la rinichi...asa am inteles cel putin...eu va doresc multa multa sanatate!

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Apropo de vaccinul din maternitate....stiti ce mi-a zis homeopatul? Ca in primele 6 luni, bebe nu poate dezvolta singur anticorpi pentru TBC, pentru ca ii are deja din burtica, pe ai mamei. Prin urmare, vaccinul ala antiTBC din maternitate e apa de ploaie. Ca ideea e "bag vaccin, corpul lupta si creeaza anticorpi. Dar coprul nu poate crea anticorpi inainte de 6 luni.....". Voi ati mai auzit asa ceva, sau era ala dus? Bine, nu ca m-as apuca acum sa lupt impotriva vaccinurilor....

Dianocica, la Alexandrescu la urologie.....trebuie sa stai si frumos la poza, sa dovedeasca oamenilor ca le-au dat. Noroc ca merg cu tetine de la Chicco, ca nu ma apucam acum sa umblu prin Mothercare sa caut tetine potrivite....desi tare mi-e ca "dar din dar se face rai" si sa vezi cum aterizeaza la cineva mai nevoias....

luna a patra

Mergi la inceput

Asiza, Slava Domnului, se pare ca nu avem nimic la rinichi...la ecografie apare ca sunt un pic mariti, dar cica nu e nici un semn de suferinta. Ulmeanu zicea aseara ca ar putea fi de la infectia urinara.. tanti uroloaga a zis ca bine ca nu are nimic la rinichi, iar in rest, vedem noi.Pai asta e, o sa vedem in timp.....ca cine mai stie ce si cum?

Trebuie sa ma laud ca mi-a adormit feciorul singur. Se tot foia in brate, asa ca l-am abandonat in pat langa 2 jucarele. A cascat ochii la ele, a tras de 2 ori din suzeta...si nani!Iar la doctor e culmea cuminteniei, sta cuminte si atent, casca ochii cat poate. Ii plac in special ecografele, ca si azi era fascinat de unul....o semana cu monitorul in fata caruia sta mami toata ziua.

luna a patra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxana c.
Si acum o intrebare: unde ati facut ecografiile copiilor? La un doctor specializat in pediatrie ? Trebuie sa mergem si noi si nu stiu unde sa ma duc.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Da, ecografiile le-am facut la medici pediatri-nefrologi...doar de asta se ocupa...

Mergi la inceput