Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by danita

salutare
clar...nu mai pot tzine pasul cu voi !

vin bag un ochi la pag 2 si data viitoare sunteti ori la alt capitol ori pe la pag 13-14 :) asta in zilele voastre proaste :) .

noi suntem ok , intreb si eu poate raspundeti si prind si raspunsurile : cand isi da seama mama ca copilul e dreptaci sau stangaci ? faptul ca intinde tot timpul mana stanga .....inseamna ca e stangaci ?

pupici
D

BeBelusca

mai.. nush ce sa zic... eu toate chestiile le fac cu stanga, si cu stangul, in afara de scris.. probabil ca undeva in strafundurile mele subconstiente, oi fi stangace, dar daca la scoala asa ne-au zis, ca tre' sa tii stiloul in mana dreapta, io, fata cuminte si ascultatoare, asa am facut... in afara de asta, totul se intampla cu mana stanga, de la rimelat, turnat apa, amestecat in oale, cremuit fund de bebe si pana la aprins tigara :)) si cu picioarele la fel, eu dintotdeauna am fost si voi ramane o impiedicata notorie, iar la volei (am prestat si de-asta vreo 12 ani) profu' a trebuit sa conceapa o serie speciala de pasi pt atac, care sa inceapa cu piciorul stang, ca io numai asa puteam :)
acuma, ca sa par si fata citita, zice in nush ce revista (vesnica problema cu "am citit, dar nu stiu unde..") ca bebeii asa au tendinta, de a intinde si de a apuca cu mana stanga, tine cumva de dezvoltarea mai rapida a partii stanga a creierului (care e si ea responsabila de ceva, dar nu mai stiu ce, ca de facultatea de psihologie m-am tinut numa' doi ani, rusinica.. :) ). oricum, interesant e ca in aceasta perioada, ei recunosc anumite lucruri care le sunt "inmanate" de mai multe ori, cu ajutorul simtului tactil, iar studii de specialitate au aratat ca atunci cand ii dai o jucarie (pe care a tinut-o in manute de mai multe ori), mana stanga o va recunoaste mai repede decat cea dreapta...
dar..conteaza la ceva daca e copilul stangaci sau dreptaci??

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ralumat

Hai sa va zic ca m-am si lipit de un cadou la spital: 4 biberoane! M-a agatat o asistenta, ca cica au multe de la ajutoare si trebuie sa scape de ele.....eu de colo"stiti, dati-le cui nu are...ca noi avem". Ea: "Nuuuu, ca dau la toata lumea, ca am multe. Sunt de la niste englezi". Buuun, am facut poze cu bebicul, cu biberoanele- cica doavada ca ni le-a dat. Vin acasa si citesc pe ele: Mothernature de la Mothercare!!!!!!Din cate stiu eu, produsele mothercare sunt bune si scumpe, nuuuu????

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a patra

da, asa se pare. oricum, f de treaba asistenta, la noi pe-aici n-o sa vezi asa ceva... le-ar lua pe toate acasa, nu conteaza ca n-are copchii, se gaseste ceva de facut cu ele... pai bulionu' si zacusca, unde sa le tina? :)
pupici multi de la noi, sa treceti cu bine si peste operatie, si dup'-aia sa dea DD sa auzim numa' vesti de bine!!!

Mergi la inceput

... si uite-asa, de la radu ille incoace, tot scriind de una singura pe-aicea, am halit juma' de iepur mov de la milka.... bravos...
dianocica, sari cu biciu', ca nu mai pot sa ma opresc!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

plina de nervi:
1. nu vrea, frate, pe soare asfara.si nu vrea. acum il adorm in carutz in casa. ca afara...dzeu cu mila....
2. la marutza...am crezut ca arunc cu tv...ieri am lasat ca erau vreo 5mamici cu puradei de la 2-3 luni, 7-8 luni la 2 ani. da' fara sonor ca manca domnul...azi am dat xcu sonor ca am auzit ca se duce si o piersicutza. deci: invitata dna mare psiholog de copii. plus intrebari pt mamici ca era cam concurs...dna psycho zice: alaptatul se recomanda pana la 6 luni ca dup'aia devine copilu' prea dependent . e bine daca in toate aste 6 luni copilu' adoarme la san, inseamna ca-i e bine... asta asa...ce-mi aduc aminte...ca era varza rau... hai ca am un lapsus urias acum, dar revin cu intrebarile...eram spume toata.....
ralumatasta i culmea...sa ma supar pe voi ca nu veniti in parc...pai exact de asta aveai tu chef acum....
revin cu intrebarile cand imi amin tesc

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

impaturit bine ce-a mai ramas din iepur, si ascuns in dulap in sufragerie. buuun... acuma, datorita faptului ca din dormitor nu se-aude nimic, deci se doarme pe rupte, doamne ajuta, o sa mai bat nitelus campii, ca tare-mi place :) si-o sa va povestesc programu' nostru zilnic, si voi incheia cu o intrebare care n-o sa aiba nicio legatura ce ce-am zis pana atunci (asta e un plan de compunere, ca dup-aia uit ce vroiam sa zic :) ).
ziua incepe la 10, 10 juma', cu schimbat si un bibe de 250 ml de suc mar(1 buc)+morcov(2 buc)+banana(1 buc). apoi joaca, in leagan, unde se cearta cu fluturii si cu un soare care se tot balangane pe-acolo, sau in patut, unde se cearta cu ursii de la carusel si-l trage pe aiurel de urechi (aiurel e magarusu' cu coada prinsa cu pioneza din winnie the pooh). la 13, bagam un tzatz zdravan, si-o taiem repede repede afara, pana nu incepe urlatu' puternic. gonim cu masina, ne rugam in gand sa nu prindem multe stopuri, intr-un final ajungem in parc, batem cararuile in pas alert cu fetele, sau singurei, iar in vremurile bune faceam si poze artistice :)drumu' inapoi e o jale totala, nu a existat nici macar o singura data sa nu urle de zici ca-l taie cineva, dar.. asta e:) pe la 4, 4 juma' suntem acasa, bagam celalt tzatz zdravan, apoi ne relaxam cu mainile pe burta si ne holbam in liniste la lustra sau la niste lalele atarnate pe perete deasupra patului, minune care nu tine mai mult de juma' de ora, dupa care incepe tangoul... si da-i si tine copchilu' pe umar, pana pe la 6 juma' cand vine schimbu' doi, ii las sa faca tumbe sau ce-or face, si eu in sfarsit MANANC :)) la 8 bagam iar un tzatz mai molatic, dupa care ne jucam cu toate zdranganele de prin casa. la 9 jumate baita si masaj, la 10, 10 juma' bibe cu 200 ml lapte plus celalt tzatz molatic, si intr-un sfarsit (11, pana in 11 jumate), cadem lati unul peste celalt :) si daca n-ati citit nicaieri in decursul zilei ceva legat de somn, nu e greseala din redactie....
intrebarea care n-are legatura cu nimic: toata lumea (in afara de mine, logic) a primit alocatia?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

sunt cu dens in brate...si nu prea am timp, dar am de zis cate ceva...

danutz, uite aici, desene disney din camera lui denis...noua ni le-a conturat un var talentat si noi le-am colorat...si mai sunt sabloane in mail-ul comun, in fisierul Pastrare...daca poti sa le scoti pe A4...miro m-a ajutat la vremea aia...si-o tzuc si acuma pentru asta......si acum te tzuc pe tine......revin, da' nu ma mai lasa stapanu' momentan...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

Dragi mamici,aici pe forum
noi din suflet va rugam, sa ne spuneti ce se-ntampla ,kk verde noi avem.....
desi consumam formula ,alimente nu mancam!
unii spun ca este fierul(din formula existent)
insa altii spun ca-i apa,
voi ce credeti.....?ii corect?....

1luna 2luna 3luna 4luna 5luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by danita

salutare
clar...nu mai pot tzine pasul cu voi !

vin bag un ochi la pag 2 si data viitoare sunteti ori la alt capitol ori pe la pag 13-14 :) asta in zilele voastre proaste :) .

noi suntem ok , intreb si eu poate raspundeti si prind si raspunsurile : cand isi da seama mama ca copilul e dreptaci sau stangaci ? faptul ca intinde tot timpul mana stanga .....inseamna ca e stangaci ?

pupici
D

BeBelusca

danita mama, descarcat acel ghid din mailul cu carti? Acolo scrie cum sa faci exercitii pentru a dezvolta copilului apucatul cu mana dreapta, orice ex se face de la stg la dr - pentru a obisnui de pe acum copilul la faza cu scrisul de la stanga la dreapta, etc.
Kara sigur de dreptace - ce apuca cu stanga ii pica din manutza - la dreapta insa, e sigura pe ea si trage tot ce apuca.
Citeste acolo in ghid - chiar daca nu sunteti inca in saptamana respectiva.

pupici la toate
pumnii stransi pentru cine are nevoie la dr.
BRAVO pentru diferite evolutii ale bebeilor nostri.
vazut un car de poze si nu mai stiu ce si cui sa spun ce am vazut.

pupici si la fetele din umbra.
cuscara Laura iar nu a mai aparut de o vreme.
marcela are probleme cu forumu - dar ne saluta din umbra.
somleac (mamica din arad) face o pauza de forum cam lunga.
ramsam - pupici si tie.

si ma opresc ... ca nu as termina la cat e lista de lunga

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by bebyta

Dragi mamici,aici pe forum
noi din suflet va rugam, sa ne spuneti ce se-ntampla ,kk verde noi avem.....
desi consumam formula ,alimente nu mancam!
unii spun ca este fierul(din formula existent)
insa altii spun ca-i apa,
voi ce credeti.....?ii corect?....

*bya* TUDOR-MATEI 10.11.2006
1luna 2luna 3luna 4luna 5luna

INCREDIBIL...ce poetesa printre noi! Iarta-ma, tu ai nedumeriri, iar eu mor de ras....esti suuuuper!
Hai sa vedem, cauzele pentru kk verde la noi: colici (daca are dimineata, garantat e kk verde), BabyCalm sau BabyDrink (ca au menta). Daca ai inceput diversificarea....ai bagat ceva, salata, spanac?????

luna a patra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

A, chioara sunt. Si mai imi si placea poezia. Unde scrie clar "alimente nu mancam". Numai de la fierul din formula....ma indoiesc. Dar nu te speria. Cred ca mi-a zis Katrinelca mai iese verde si daca stea prea mult prin intestin, de la nu stiu ce enzime.....

luna a patra

Mergi la inceput