Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 29
crykett spune:
PANA bine ca nu e mai grav si se poate trata si acasa si nu te mai strsa ca nu e vina ta in pempers caca se imprastie si ajunge si la canalul urinal si de asta se face infectia urinara la bebei uite un
sa treaca repede infectia. si noi tot 7 kg avem si sunt nascuti in aceiasi zi bebei nostri.ce coinidenta. si in inaltime cit aveti? ca noi suntem cam pitici avem 64 cm.
cristina
de
Antonio 20-11-2006 virsta
Andrei 31-08-2004 virsta POZE
carla2005 spune:
Chrisbine ca ai aparut ca era cat pe aci sa te dau disparuta...cand mai dispari asa cateva zile intra sa ne spui si noua ca ai treaba sau eu stiu ce...sincer cand ai disparut data trecuta chiar m-am gandit ca cine stie ce ai patit-tu care ne-ai scris si de la spital cand ai nascut!!!
ariadna in legatura cu laptele...eu am trecut de la milumil 1 la topfer2 aproape direct, adica intr-o zi s-a intamplat totul(eu ii dau numai formula) la primul biberon i-am pus o masura topfer 3milumil, la al doilea 2cu 2, apoi 2 cu 3 si seara deja imi manca numai topfer. Asta fiindca fie-mii ii place rau topfer! Noi am avut probleme cu dermatita, am incercat sa o trec pe milumil1HA insa a fost imposibil nu l-a acceptat in nicio combinatie asa ca am schimbat formula de lapte acum ii dau topfer normal (nu e hipoalergic) si nu mai are nici urma de bubitze pe fata sau prin alte parti! Te asteptam cu poze ca sa ne cunoastem mai bine!!!! Si plz nu ne judeca prea aspru...sunt fete care s-au suparat si au plecat de la noi, fete care s-au suparat pe aceleasi teme ca si tine dar au ramas...singura regula este :fiecare spune ce are de spus pana la ora 12noaptea dupa care conflictul/subiectul se inchide! A doua zi incepem cu alte probleme!
Maine avem vaccin....sa ne tineti pumnii ca la ala de la 2 luni mi-am pierdut cativa ani din viata la cat a plans Alexutza!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
alexandra_25 spune:
Si noi avem maine vaccin!Sa ne tineti si noua pumnii...!
Crykett...cadoul era pentru voi..toate mamicile...dar numai tu l-ai vazut!....![]()
Noapte Buna!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Azi fac 4 luni....yupiiiii
bebinuta spune:
Sunt ffff nervoasa

am pierdut ditamai mesajul si atatea am spus....mor de ciuda...imi urasc virusii din calculator... cand mi-e lumea mai draga se blocheaza pagina... si.. ma scuzati, sunt cu nervii undeva pe parchet.
Revin
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
dianocica spune:
alexandra hai ma ca am vazut cadoul dar am uitat...nu da...pliz....dau
la schimb, tinwm pumnii maine
carla si d a facut la fel de rau la vaccin asa ca acum ni l face pe cel cumparat. si mie mi e o frica....tinem pumnii si sa ne zici cum a fost
bebinuta spune ne de sot. totul ok?
_
diana si david din 03.12.06
doradora spune:
a fost la mine ca la nebuni, au sunat telefoanele ca in gara, au venit la usa cu duiumul, ziceai ca toti s-au vorbit sa ma streseze pe mine. cel mai nasol e ca nu am putut face nimic ca lumea, in sensul ca totul era fragmentat - vorbitul la telefoane cu agentiile, gatitul, o masina la spalat, hainele de scos, hranitul pisicii, soacra-mea cu n telefoane pe zi, cumnatu-meu care si-a scos tija de la mana si sta acasa, deci se plictiseste, deci ma suna, si tot asa, finuta care nu ia in greutate, soacra de dus la dentist, ca i-a scos niste dinti si a fost anesteziata, etc, etc.
pisi are o noua distractie, si anume la masa vrea musai sa se ridice in fund. trage cu capul la inaintare ca sa ajunga in capul oaselor si se concentreaza pe treaba asta, nu ii mai trebuie mancare. daca o ajut, i se lumineaza toata fetisoara si zambeste foaaaarte larg, iar daca o ignor se concentreaza exclusiv pe treaba asta, nicidecum pe biberon, si ma umple de nervi.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
bebinuta spune:
Vreau sa spun ca l-am pierdut a doua oara si dadusem ctrlA si ctrl C. Totul s-a dus. Acum o iau usor:
Oricum acum va scriu pe scurt:
Multumesc din suflet fetelor pentru ca ati fost alaturi de mine, am avut mare nevoie. Gandul la voi si la Ada m-au facut sa trec mai usor peste momentul asteptarii iesirii din operatie.
Sotul se simte bine acum, operatia a decurs bine sa vedem de acum inainte cum va merge cu recuperarea.
Dianocica 
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
bebinuta spune:
Asiza tinem pumnii pentru Denis in continuare. Sa fie bine maine.
Ralumat ce bine ca nu aveti probleme cu rinichii, iar fimoza bat-o vina o rezolvati voi pana la urma.
Panna ma bucur ca nu trebuie sa va internati si ca puteti face tratamentul acasa, iar tu nu te mai invinovati ca nu esti tu de vina, se putea intampal la oricare dintre noi.
Daca mai avem puisori bolnavi sau care vor face vaccin asta e mesajul pentru ei: sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
bebinuta spune:
A-deju eu am primit alocatia pe dec, ian, feb in 15 martie. Am sunat la Directa de munca pentru informatii si mi-au spus ca pe la sf lui martie ii voi primi, dar se pare ca au fost mai prompti.
Dosarul pentru indemnizatie l-am depus ieri si are termen de rezolvare peste 2 luni
, si oricum la ce suma vine.... cateodata ma gandesc ca tare ar fi bine sa mai lucrez, si asta doar din cauza indemnizatiei asteia nenorocite, dar ma gandesc si la Ada si cat mai putem trai cu banii sotului mai stau acasa; daca nu vom lua credit atunci sigur voi sta cu ea pana la inceputul lui 2008.
Inca ceva stiu ca s-a discutat despre obligativitatea primirii indemnizatiei doar in conturile a doua banci. Eu nu am trecut contul niciuneia din acele 2 banci si mi-a fost acceptata cererea, asa ca ...vedeti si voi.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
roxanica2006 spune:
Asiza, zicem cu mare drag in seara asta un :" Doamne, te rog ajuta-l pe Denis!" La fel si pentru David de Ralumat. 
Panaa, imi pare rau ca Ana e bolnavioara, dar uite ca nu trebuie sa te internezi si micutza se va vindeca. Nu trebuie sa te invinovatesti pentru nimic.
Alexandra, tu chiar vrei sa ne faci invidioase rau de tot... Superb acolo la tine, padure, apa, gradinitza cu narcise
. In poza in care Mark ne ofera tuturor mamicilor narcisa, tu zambesti asa cu dedicatie, parca te gandeai la noi si ne priveai in ochi. aaaaaaa, deci am ghicit, e balconul casutzei voastre.Sunt tare, nu? bafta multa maine la vaccin!
Carla , bafta si voua maine la vaccin. Nu ne mai spui cum merge diversificarea?
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui