Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 18
ruxandra_sb spune:
O intrebare pt Alexandra: auzi tu fata draga, cu poza aceea pe langa rau. Sa nu-mi spui ca pe acolo este traseul vostru zilnic de plimbare ca fac moarte de om. Vreau si eu!!!! Vreau si eu !!!!
.. si o constatare pt Dianocica: mamaaaa ce mare-i d mic. Mie chiar asta-mi place sa-i spui lui d "mic", d mic. Ca-i "mic" rau.![]()
Oanacat, sa-ti traiasca Cristina Nicole la implinirea celor 3 luni.
Cum adica se uita la desene animate??? Edit: m-am lamurit.
4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
OanaCat spune:
quote:
Originally posted by dianocica
[
oanacat in primul randpt pustoaica. in al doilea...n-o lasa sa se uite la tv...nu e deloc bine pt ochisorii ei...sunt prea multe informatii...si eu il mai las catodata si din gangureli si chiote odata se face liniste...si cand ma uit...d se uita la tv...si il sting repejor...(el tot se mai uita vreo 2-3minute dupa,,,
)
_
diana si david din 03.12.06
Multumim pentru urare

Nu o las Dianocica, dar bineinteles ca fura cateva secvente la fel ca David, evit sa o tin cu fata la televizor de obicei o tin in scaunul de masina cu spatele la televizor, am glumit cu desenele nu sunt chiar asa de inconstienta.Dar multam pentru sfat

Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
OanaCat spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Oanacat, sa-ti traiasca Cristina la implinirea celor 3 luni.
Cuma adica se uita la desene animate???
4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
Multam pentru urare.
Asta am observat ieri (din intamplare erau desene animate pe nu stiu ce post), adica dintr-un plans isteric se face o liniste totala si se uita atenta la televizor si daca stau in fata ei urla din nou.
Dar nu incercati creaza dependenta

Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
auras_v spune:
ralumat multa bafta azi la intilnirea cu dr urolog , bine ca a-ti descoperit la timp si acum stiti ce tb sa faceri pt binele lui David , va tinem pumnii
asiza fii sigura ca miine veti avea o galerie numeroasa , vom fi alaturi de voi
pt Denis
ralumat , daca ati inceput de acum cu cititul cu siguranta veti sari peste grupa pregatitoare
,dragut foc David
dianocica l-am admirat si pe dmic cu freza in vint ...doamne ce ochi are ...o sa inebuneasca fetele
yagmur am pus poze cu carutul aici si aici ,e cel pe care il cauti ?
va spuneam vineri ca am fost la "dansez pt tine" puteti sa o priviti peIULIA VINTUR si partenerul ei
aelita
,am bagat si eu la cap cum se pun pozele di mesaj ,am si facut o demonstratie ![]()
bebinuta ,donia am aminat pt miercuri intilnirea cu stomatologul cristinei ,iar aparatul il primim in aprilie ,cadou de iepuras ...
dandusa multi
pt tine si crinuta
apropo de gasuti ,dianocica , ieri am cumparat narcise batute si aveau numai bobocei ,stii cum i-a descris kiki :" graaasi ca bubucaaa"
azi ar fi tb sa facem vaccinul dar mi se pare ca bubu plimba niste mucisori , vom vedea ce spune dr
si pt ca tot am pus poze cu carutul si iulia vintur am pus si citeva cu ancuta

pt mamicute
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
OanaCat spune:
I-am dat Panadol Baby cateva zile si de atunci nu mai face caca.
Voi ati patit asa?credeti ca are vreo legatura?
Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
auras_v spune:

PASCAL si SOPHIA de KOKORINA
GABRIELA de IASMI
CRISTINA NICOLE de OANACAT

AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
auras_v spune:
CARLA ,una peste alte cumnata-ta a iesit KO din miinile noastre ![]()
bebinuta ziceai ceva de o operatie dar mai mult nu mai stiu,e vorba de tatal tau ? tinem pumnii ,sa fie bine
danutz 
marani ai fost foarte draguta
...cred ca ai primit deja parola
donia mai avem trei extractii la runda asta ,toti trei canini ...probabil ca ii vom dovedi pina la paste
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
a_deju spune:
'neata! zi cu soare, inceputa bine, cu floricici de la dianocica, multumim, le-am bagat la biberon :)
un pup mare si dulce pt yagmur, fata curajoasa si optimista!! offf, abia te-astept si pe la malu' marii, sa te plimb de dimineata pana seara, la program cum va place voua, sa n-aveti timp sa respirati, sau lacrimati :)
alex, admirat poza, chiar ca super peisaj! iar la aelita...si mai si!!
pup toate fetele, fug sa dau suc la motan!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
roxanica2006 spune:
KOKORINOOOOO, SA-TI TRAIASCA HARBUJEII!!! LA MULTI ANI!!
La multi ani, Nicole! 
Buna dimineatza, fetelor!!
Asiza, continuam sa-i tinem pumnii lui Denis! Ne rugam sa fie bine! La fel ii tinem pumnii strans strans lui David de Ralumat Doamne ajuta!
Bebinutza, multa sanatate sotului tau !
Aura, vazut micutzii dansatori! tare dragutzi!
Yagmur, ma bucur ca Luca te-a lasat sa te odihnesti toata noaptea si sa-ti reincarci bateriile. imi pare rau insa ca problema cu CM nu-ti da pace. Neaparat trebuie sa te duci la dr, hai ca in Cj sunt numai dr. profesionisti. Multa sanatate! 
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
danutz spune:
Buna fetelor,
M-am trezit dimineata cu dureri la maini...si cand m-am gandit mai bine...ce erau...ma dureau pumnii de cat i-am tinut stransi pt David si Denis. Si cand colo ce aud?! Raluca a rezolvat ca merge mai departe cu vizitele la doctor (ca sa tinem mai departe pumnii stransi!!!) iar Asiza...se duce maine (ca sa nu-i mai deschidem deloc). Offfffff ca tare-i greu...
la mamicile bataioase!
Dianocica, mortala freza de punk-ist, pai sigur...tre sa o mosteneasca pe mami dmic!!!
Aelito, ce peisaj superb ai tu in fata casei...pai as sta numai pe afara, nu ca la mine, cu vedere la parcare in curtea interioara! Bine ca Sofia papa, in sfarsit!!!
Vizionat pe Iulia Vantur si partenerul...pai voi acolo aveti distractie nu gluma...
Dbunny, vizionat si pozicile ca familionul reunit al lui Daniel...ochi albastri ca cerul senin!!! frumosi mai sunteti!
La multi ani! pt sarbatoritii zilei:
PASCAL si SOPHIA de KOKORINA
GABRIELA de IASMI
CRISTINA NICOLE de OANACAT
Kokorinoooooooo, mai zi ceva...nu ne lasa fara vesti de la sandokani!
Fetelor, pe mine m-a lovit acum, in ceasul al 12-lea, sa pictez camera lui Rares! Pls, cele care ati pictat deja, pt desene se gasesc ceva machete, sau a fost mana voastra talentata? Ca eu nu ma prea pricep sa tin pensula in mana...dapoi sa mai si iasa ceva artistic...Cum ati facut?
Si tinand cont ca astazi vine socrela sa inceapa sa se obisnuiasca cu tehnologia lui Rares...o sa zica ca-s nebuna cand m-a vedea cocotata pe pereti...
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares