Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 19
auras_v spune:
oanacat si eu i-am dat ancutei Panadol baby dar nu s-a constipat ...ai grija sa nu-i dai panadol mai mult de trei zile , se pote supradoza...poate e doar o coincidenta ...a mai avut perioade de constipare pina acum ?...de cite zile nu a facut kk ?
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
danutz spune:
Marani, pai eu mi-s moldoveanca la origini, ca-s nascuta la Husi, si chiar daca am copilarit prin Banat si m-am stabilit in Bucuresti, tot moldoveanca raman... In adolescenta, in vacantele de vara, cand mergeam in excursii prin nordul Moldovei, treceam si prin Piatra Neamt...de aia zic...frumos oras! Dupa mine cel mai frumos din Moldova, iar din tara asta...nu-l bate decat Sibiul...dupa mine (sper sa nu supar pe nimeni...parerea mea).
Si lasa ca primarul ala a facut numai lucruri bune...uite si nationala de fotbal joaca acum in Piatra Neamt!!!
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
roxanica2006 spune:
Mai voiam sa va intreb una alta, dar parca nu-mi vine sa povestesc chestiutze nesemnificative acum cand Ralumat e cu David la dr, si inima ei de mamica bate sa sara din piept de emotii si se roaga intr-una sa fie totul bine! Sau cand Asiza se gandeste numai la cum va decurge maine cistografia si daca-l va durea pe Denis... si cum ar putea sa treaca ea prin incercarea asta si sa-l scape pe pui de neplaceri...
Asa ca...
Eu ma tot gandesc ca sunt tare slaba (nu fizic) si secretul e , atunci cand puiul e bolnavior, sa fii puternica pentru ca el are maare nevoie de tine , si daca te pierzi nu poti sa-l ajuti deloc, nu poti reactiona in timp util. si, din pacate, fiecare dintre noi vom trece prin nopti nedormite la capataiul puiului, fie ca are febra sau tuseste sau cine stie ce alta problema...Am auzit de la atatea mamici: "L-am luat in brate si am fugit la 3 noaptea la urgenta!" sper numai ca atunci cand baietzelul meu va avea nevoie de mine sa fiu puternica pentru el ca sa pot si sa stiu sa-l ajut.
Hai ca iar sunt patetica! Asa frumoasa zi de primavara si eu iar am luat-o prin porumb! Biciuiti-ma sa-mi revin!
Haide dati din biceeee, maaaaaaaai!!!!!Hai, haaai!
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
auras_v spune:
danutz si kiki isi dorea pereti pictati cu printese dar avind parinti fara talente deosebite la desen s-a multumit copilul cu desenele alea care se lipesc pe pereti ...cred ca poti sa-ti faci niste sabloane si apoi sa treci la pictat...spor la treaba si sa ne arati ce iese ...daca iese bine ,poate vii si pe la noi la o sedinta de pictura
fug ca ma cheama ancuta ,cred ca a facut un kk , alt motiv nu are...
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
roxanica2006 spune:
Danutz, fiind anti-talent la pictura, atat eu cat si sotul, am optat pentru piticii, ratzustele, etc, desenele alea de se lipesc pe pereti. sunt draguzte , colorate, e ok. Sau daca vrei picturi pe intreg peretele, cu norisori, copacei, uita-te in albumul comun la pozele Marcelei, retin ca a amenajat tare frumos camarutza fetitzei, la Mirona, are norisori pe pereti, Asiza, si multe alte fete. Spor la desenat!
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
Ariadna30 spune:
Buna dimineata, fetelor!
Nu am timp sa scriu prea mult pt. ca azi avem o gramada de treburi de rezolvat la A.R.R. (Autoritatea Rutiera Romāna) si prin oras, pt. vizarea licentei de transport.
La multi ani tuturor sarbatoritilor din aceasta zi!
ruxandra sb, am mai zis in nenumarate mesaje, dar probabil nu ai citit tu nici unul dintre ele.:) Il alaptez pe puiul meu, dar seara cam raman fara laptic (abia mai scot vreo 90 ml) si sunt nevoita sa-i dau completare.Deci programul nostru e cam asa : Dupa ultima masa, seara, se trezeste cam la 3-4 ore sa pape, la san, apoi, si la urmatoarele mese, pana in jurul orelor 14-15, papa tot la san.Mai tarziu, rareori mai vrea sa suga la san cand e treaz, doar daca e pe jumatate adormit reusesc sa-l hranesc la san.Daca nu vrea la san, ma mulg si ii dau laptele din sticluta, cu toate ca asa papam mai des, ca nu pot scoate nici ziua mai mult de 100-110 ml.Seara, doar la ultima masa, in afara de laptele muls, mai papa cam 145 ml formula HN25, deocamdata.Oricat as vrea sa renunt la supliment, nu e posibil....de asta intrebam care lapte e mai bun, sa stiu pe ce sa trec dupa ce termin Milupa HN25 (care oricum e un fel de tratament pt. diaree si nu e recomandat pe perioade prea lungi, avand continut scazut de lactoza).Deci, in proportie de mai bine de 90 %, bebe papa laptele meu.Azi am ridicat de la Posta si Galactogilul.....sper sa creasca treptat cantitatea de lapte si sa pot renunta definitiv la formula.Daca nu, asta este...tot e bine daca reusesc sa-i dau in proportie de 80-90 % laptele meu.Sper sa mearga chestia asta pana la cel putin un an, adica sa fie nevoie de completare doar la masa de seara.Pana acum (cam de o luna ii dau completare seara), vad ca nu s-a diminuat cantitatea de lapte...sa speram ca reusesc s-o duc asa mult si bine!
roxanica2006 spune:
apropos de infectii urinare, urocultura, etc, retin ca si panaa astepta rezultatul cu sufletul la gura! Panaaaaa, totul a iesit bine, puteti face vaccinul?? hai spune-ne ce face Ana?
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
Ariadna30 spune:
Aaa...am uitat ceva.
Donia, multumesc pt. faptul ca ai modificat atat de repede datele noastre...si pt. parola.
aelita, am vazut cateva poze cu fetita ta, e frumusica foc.Nu degeaba au tot laudat-o fetele.:)
Vad ca majoritatea bebicilor vostri au perisorul destul de maricel....puiul meu n-a avut parul mare la nastere si nici n-a crescut foarte mult de atunci.De asta ii si zicem "cheliuta", pe care mami o pupa mereu cu mult drag.:)Sper sa am timp, cand ma intorc, sa vad cat mai multe din pozele voastre...desi puiul meu are vreo 7 kile (azi il cantareste medicul pediatru), mi se pare mai micut decat unii dintre bebeii vostri.Bine, e adevarat ca noi in casa folosim mai mult hainute pt. bebelusi si de asta cred ca pare mai micut.Oricum, acum vreo luna avea vreo 64 cm, e destul de lungutz flacau`.:)
Gata, ma duc sa ma pregatesc de plecare......cred ca abia dupa amiaza tarziu o sa ne intoarcem, mai ales ca luam si copilul cu noi, ca n-avem cu cine sa-l lasam.Si apoi, daca tot il luam cu noi, sper sa ajung si la Interex (sau cum s-o numi)....poate ii gasesc ceva hainutze dragutze...si alte chestii. Va pup pe toate.Pe curand, sper..
Ralumat spune:
Venit acasa, abandonat copilu in pat cu putza goala (ca-i place cel mai tare), si hop pe forum!
Deci....facem operatie de fimoza!
Cica la cate putze a vazut ea pana acuma...poate sa-mi dea in scris ca nici la 20 de ani nu o sa i se retraga pana jos chestia aia...cum ii zice, preput? Si exista 2 variante: 1, copilu sa fie bine mersi si sa ne dea rezultate false la urocultura, pentru ca nu se spala bine pe acolo (varianta in care ne zice sanatate si la revedere, ca peretele ala inflamat se retrage singur cand nu o mai face pipi greu) si varianta 2, cand chiar are infectie si trebuie sa-i faca cistografie. Oricum, nu-i face cistografie fara decalotarea asta, pentru ca risca sa-l infecteze si mai tare. Asa ca urmeaza sa adunam actele (trimitere, adeverinta), sunam si ne programeaza. Va fi cu anestezie generala si vom sta internati o zi. Cred ca toata operatiunea se va desfasura saptamana viitoare.
Multumim pentru pumnii stransi! M-am mai linistit oarecum, pentru ca a zis ca ecografia arata foarte bine, nu are nimic la rinichi, si daca ar fi vreun fond malformativ, maxim ce ar putea gasi la cistografie ar fi un reflux urinar. Asta e, lacrimile in gat si merg mai departe!!!! Problema e ca sunt super stresata si bag mancare in mine de parca am gaura! Iar la tonajul meu, alte kile mai imi trebuie! Plus ca tare imi vine sa trag cu sete dintr-o tigara, dar pastrez solutia asta pentru momentul cand va fi David in operatie.
Asiza, tare stresanta faza asta cu amanarea...offf, inca o zi de stat ca pe ghimpi. Va pup dragilor, o sa fie bine!Stii ce mi-au zis mie amandoi doctorii? "Bine ca ati venit acum cu el, din timp, nu v-ati trezit pe la 4 ani
". Sincera sa fiu, indraznesc sa sper ca totul e de la fimoza.....
A, si apropo...noi incercam sa decalotam si sa curatam acolo in fiecare seara- s-a uitat cu atentia si mi-a aratat ca au aparut niste mici fisuri, care a zis ca-l ustura al naibii de tare cand face pipi! Asa ca atentie, cele care decalotati! Bietii bebeici!
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
Ralumat spune:
Aoleuuuu....[red]Dianocica/red], iertare cu fruntea pana-n podea!!! Nu mai ajungem azi in Herastrau! NU am starea necesara sa ma apuc sa conduc prin Bucuresti. Cel mai bine cred ca mi-ar prinde un plans sanatos, dar nu-mi permit....sotul meu are si el niste probleme, iar de fata cu David mi-am impus sa nu plang, nu vreau sa-l influentez. Probabil cand se va termina totul, o sa trag o tura de plans la mama mea in brate, sa ma usurez!
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra