Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Buna dimineata fetelor!

Dianocica, Donia, multumim de urari. Aceleasi complimente si sotilor vostri! Donia, e vb de sotul meu, eu tata nu am.

Ralumat, din toata inima va doresc sanatate multa. Imi pare rau ce aud, sunt sigura ca va fi bine puiul, cu o asa mama langa el..!

Ieri am petrecut subtirel in 2, ne-am promis sa recuperam la urmatoarea aniversare. Am fost pe la 17.00 in oras toti trei si Ana Maria i-a facut lui tata un cadou extraordinar: a stat in carut 2 ore fara sa planga si din astea 2 ore 40 min le-a dormit. Azi la pranz repet figura, sa dea Domnu sa nu fi fost o coincidenta ca-mi rupe bratul la plimbari. Mai tarziu nu o s-o mai pot duce in brate la plimbare. Am o vecina a carei copil nu a stat nici 10 min in carut. Nu i-a placut. Azi ma duc la ea s-o intreb cum s-a descurcat cu copilul, ca doar nu l-o fi tinut in casa pana la un an.

Si a dormit pisica mea de la 20.30 pana la 6.30 cu o trezire la 4.00 pt papa. Nu-mi venea sa cred, iar sper sa nu fi fost coincidenta ca m-am saturat de trezit la 5 dimineata in fiecare zi. Dar sa nu-mi caut osanda, nu?

Donia, ce-i cu vremea la voi? De cand e asa? Sper sa nu tina mult, eu pe ploaie am scos-o pe Ana Maria, in brate of course, si cu umbrela. Nu ma intrebati cum m-am descurcat, important e ca a dormit 3 ore, 1.5 afara si restul pe hol in casa.

Va doresc o zi insorita!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Ati remarcat ca nu am cerut parola de la mailul comun? asta vis-a-vis de ceea ce ati discutat despre fetele noi care vin, cer parola si pleaca. S-a stabilit vreun nr de mesaje ce-mi permit sa cer parola?

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by marani

Ati remarcat ca nu am cerut parola de la mailul comun? asta vis-a-vis de ceea ce ati discutat despre fetele noi care vin, cer parola si pleaca. S-a stabilit vreun nr de mesaje ce-mi permit sa cer parola?

mamica de bubamara

he, he...hai mai ca esti fata de treaba... dar mai intai tre' sa-ti activezi pm. stanga sus/meniu/mesaje private.
ralumat
asiza pt maine atunci tinem pumnii
yagmurcapul sus, inveselim luchitzu'
a deju ia un buchetel de la noi ca ai pupat dandusa tare aseara...
si daca tot am ajuns la buchetele sa nu o uit pe donia...
fug sa debarc pisoiu' si revindaca ma lasa...

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

...dupa ce mi s-a sters mesajul, de toanta ce sunt, sa incerc sa reiau:

Mey, cu Milumilul ala. N-am zis neaparat ca nu-i bun ci ca-i alta reteta decat cea din Germania, Austria... Intre noi fie vorba, nu cred ca nemtii il au pe al mai putin bun.. Si eu stiu n copii care-au crescut mari si voinici cu Milumil. Iar cerealele par o.k. si originale, mai ales cele scrie in germana si cu foaia lipita de-asupra. Si noi consumam la greu, mai ales Bio-7 Korn.

Carla, la asa cumnata. Vai de capul ei.

Dianocica, o sa vezi cum trece timpul si o sa ajungeti la un echilibru cu noua viata, cea cu d mic, si cu vechea viata, numai voi doi tineri, frumosi si nebadaiosi. Va conta si ce fel de parinti veti alege sa fiti: non-stop cu bb sau mai si iesit de capul vostru. Noi am ales sa fim din a 2-a categorie si-am profitat la maxim de clipele petrecute fara copil, in oras, in vacante, pe unde s-a putut. E drept, am avut si norocul c-am avut cu cine sa-l lasam.

Ralumat, eu ca nu apucam sa ne vedem azi. Off, off multa putere tie mami si multa sanatate dragului de David. Oricum, jos palaria. David are mare noroc cu tine.
Vazut si admirat puiul. E dulce foc in rad la mami.. si-mi place mult si asternutul . Si ce scaun de masa smecher are. Sa-l folositi cu multa pofta.

4 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Marani, ...hai c-ai fost mortala...activeaza-ti PM asa cum ti-a spus Dianocica si trmite careva parola!
Dianocica, vazut ieri poze cu Davidutu' bolfos......da raspunsul la ghicitoare care-i? ca nu se vedea poza aia...si-am ramas in plop......
Ruxandra,
Dandusa, multi pupici...si stai linistita cu Claudiu ca apoi te acaparam noi ca sa nu fii tristutza...
Donia, daca veniti in Romania, neaparat as vrea sa ne vedem ...btw sorella vine acasa acum pe 29 martie (nu i-a placut deloc acolo)
Bebinuta, tinem pumnii pentru sotul tau sa fie bine!!! Doamne ajuta!
Ralumat, asteptam vesti!
Alex, hai sa te tzuc ca atata ai strigat ieri dupa mine ca am asurzit......da, primit offline-ul...deja am comandat invitatiile. Am vazut si poze...Doamne cat e de frumos acolo la voi!!! O sa ajung eu si pe la tine, ca noi suntem tare plimbareti!
Carla, cumnata!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza, m-am trezit super obosita dar cu moralul mai bun... Luchitza a dormit toata noaptea...
Ralumat, tinem pumnii pentru ca piticul tau sa se faca bine
Aelita, Luchitza pupa pe Sophia cea frumoasa... sinteti niste frumoase!!!
Dianocica, abia astept sa-l vad pe dmic live; e mortal
Roxanica, asa este: am fost prea cuminti aseara; fara chef, fara fete in jurul lui e marait..... pupici
Asiza, stii bine ca ne gandim la voi... sper ca ai dormit bine azi noapte
Donia, am dormit bine... dar tot sint franta... nu stiu ce este cu mine; poate pentru ca a revenit CM-ul ; o sa ma duc si la alt doctor ca nu se mai poate asa... devin din ce in ce mai slabita
Carla, asa o fi... cred ca acumuleaza prea multe... pupici
Alexandra, ce faine poze am vazut cu Mark si cu tine... e prea frumos la voi.. trebuie sa vin sa vad puiul de morosan...
Ma pregatesc ca vin dadacele... astazi poate fac curat prin bucatarie cat mai sint ele prin casa...
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ariadna30, n-am prea inteles de ce-i dai numai seara lapte HN. Si in rest ce bea? Il alaptezi?

Dandusa, fugi la barbatul tau si profita la maxim de aceste zile. Drum bun, nervi putini, si sa ne vedem cu bine.

Donia, . Pe Roxana o duci cu masina la gradinita?

.. au, acum am vazut ca Denis de Asiza maine are ziua solicitanta. Off, cu amanarile astea.. se joaca cu nervii tai.

Bebinuta, bafta la operatie. Si multa sanatate.

Marani, invat-o totusi pe Ana Maria sa stea si in carutz. O mai pacalesti, o mai iei, o mai ridici. Mai o suzeta, mai o jucarie. Dar trebuie si poate sa-nvete. Daca de acum o duci numai in brate (macar in marsupiu sa nu te omori asa mult) ce-o face mai incolo?

4 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Buna dimineata
La multi ani sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari si sanatosi
Si pentru Nicole ca azi am facut 3 lunisoare ne-am facut mari
Am fost si noi sambata la targ dar fara bb fiindca v-am mai spus ca este putin racita si mi-a fost frica ca mai erau si alti copiii care sunt sanatosi.
Am luat botosei,baticut, si recipient de lapte praf pe care l-am cautat de mi-a venit rau.
Alexandra bine ai venit in
Milumil-noi papam de la 1luna si mie mi-a spus doct. ca este cel mai bun, dar am aflat de la cineva care lucreaza la o firma care comercializeaza lapte praf pentru bb ca Humana este cel mai bun.Noi am avut Humana la inceput din maternitate dar stiti ca a avut problema cu varsaturile si l-a scos, din cauza asta i-a scos si laptele matern.
BB nu mai vrea sa doarma ziua si asta este si motivul pentru care nu am mai intrat.Vrea sa se ridice in fundulet urla si face .....parca este argintul viu..cateodata imi vine sa ca nici la baie nu ma pot duce ca urla.
Azi mi-am propus sa stau toata ziua pe forum daca vrea sefa, dar am descoperit ieri ca se uita la desene animate si asa ca am sa o pacalesc.

Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asiza era o scumpete de veveritza...in mijlocul bucurestiului...pe mine m a terminat...mi a facut ziua...

aseara am facut minunea...a adormit d in patutz...cu chinuri groaznice...dar l am facut.. el adormea la tz saracutzul...azi la 5 (!!!) avea o ganguyreala in el...si eu cheauna...l am mai convins sa doarma pana la 7...si si-atunci eram rupta, ca aseara am stat la taclale cu alex...ne gasise cheful de vorba pe amandoi...si cand am vazut cat se facuse ceasul... acum sunt vraiste da' are d un senzor...cum m am pus in pat...tusti si el trezirea...asa ca mai bine stau eu treaza sa doarma macar el...

oanacat in primul rand pt pustoaica. in al doilea...n-o lasa sa se uite la tv...nu e deloc bine pt ochisorii ei...sunt prea multe informatii...si eu il mai las catodata si din gangureli si chiote odata se face liniste...si cand ma uit...d se uita la tv...si il sting repejor...(el tot se mai uita vreo 2-3minute dupa,,, )

marani eu acum ma chinui sa l obisnuiesc cu carucioarul sport. in care sta cu spatele la mine. si il mai tot pun prin casa...si cica ne jucam...ne luam cu unba-alta si deodata hop, incepe si se misca si caruciorul...si i am pus acolo una din paturile lui, sa i simta mirosul...

cred ca totusi cedez...ma duc sa ma arunc in pat.nu pot sa cred S A TREZIT

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Asiza iti tinem si noi pumnii si lui Denis
Bebinuta bafta la operatie
Ralumat iti tinem pumnii si sper sa nu fie ceva grav

Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput