Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Scuzati absenta, dar a trebuit sa papa un pic ca vedeam dublu de foame. Eu nu sunt asa de obicei cred ca bebeul o sa fie un sau o fomista de grupa mare...
Am tras cu ochiul la mamicile de aprilie -mai... se naste acolo pe capete.Cand ma gandesc ca o sa fim si noi ca ele... Apropos de haine, ele spuneu ca pentru spital trebuie sa ai cate un schimb pe zi pentru bebe asa ca... o sa fim nevoite sa cumparam inainte hainute...

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by annitha_cl

Scuzati absenta, dar a trebuit sa papa un pic ca vedeam dublu de foame. Eu nu sunt asa de obicei cred ca bebeul o sa fie un sau o fomista de grupa mare...
Am tras cu ochiul la mamicile de aprilie -mai... se naste acolo pe capete.Cand ma gandesc ca o sa fim si noi ca ele... Apropos de haine, ele spuneu ca pentru spital trebuie sa ai cate un schimb pe zi pentru bebe asa ca... o sa fim nevoite sa cumparam inainte hainute...

era vorba de mamicile de martie-aprilie
copilul meu

alte poze

Cristina 8+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cristina iti dai seama ca o sa cumparam ,nu de alta dar abia ma abtin sa nu cumpar

anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Si eu, si eu... Sotul meu mereu ma ia pe sus...el e mai "responsabil" zice el... ii e frica ca daca cumpar haine in timpul sarcinii o sa am probleme la nastere ca sora lui asa a aavut. E un superstitios... Nu vrea marsupui pentru bebe a spus ca ... cum sa tin pe bebe atarnat acolo si chinuit...

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Noi ma fost sambata sa cumparam niste hainute pentru un bebe de 1 luna,fetita.Doamne ce dragute erau.Iti venea sa le mananci.

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

In plus a inceput deja sa dea ordine... fata mea o sa se imbrace nu stiu cum... in discoteca nu se va duce pana la 18 ani... Il las sa se simta si el bine...Cand ma vede ca zambesc imi spune ca isi dforeste sa nu semene cu mine ca o sa aiba dureri de cap... I-am spus eu ca asa zice acum... dar atunci cand s-o uita in ochiilui o sa se topesca tot si o sa faca numai ca ea... el nu ma crede...

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

Mergi la inceput

aseara l-am intrebat ce ar face daca sunt gemeni... s-a uitat ca tampul la mine o vreme si apoi mi-a spus " Ce? Vrei sa ma vezi pe post de stegulet, atarnat de bolta? Tu iti dai seama doua fete ca tine? Vai mama mea... inchiriez tatici de schimb"

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Desi am mai trecut prin asta, nici eu nu prea ma pot abtine.
Deja ne uitam de carucior, de patut (noi le-am daruit pe ale lui Paul) si de hainute.
Cand eram insarcinata cu Paul (pana sa aflu ca va fi baietel) ma uitam numai la haine de baietel, acum parca e invers. Subconstientul poate ...

Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si6+

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Annitha_cl, la noi baietii (atat tati cat si paul) au vrut gemeni.
Nu sunt, dar se consoleaza ca urmatorii vor fi ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karina1976

Desi am mai trecut prin asta, nici eu nu prea ma pot abtine.
Deja ne uitam de carucior, de patut (noi le-am daruit pe ale lui Paul) si de hainute.
Cand eram insarcinata cu Paul (pana sa aflu ca va fi baietel) ma uitam numai la haine de baietel, acum parca e invers. Subconstientul poate ...

Corina, ma bucur ca esti si mamica pentru ca ne mai poti invata anumite lucruri pe care noi nu le stim...

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

Mergi la inceput