Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Voi deja va ganditi la hainute? Pe mine ma doare capul si mi-e greata, asa ca ma gandesc doar sa-i fie bine lui bb. Azi am fost la analize dis de dimineata. Tocmai vineri o sa-mi dea rezultatele.

Ce frumos ca se inmulteste gasca de burtici!
Pupici!
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Eu in mod sigur o sa ii cumpar, ca de abia astept sa pot sa fac asta, saptamina trecut ne invirteam prin magazin cu sotul meu si ne uitam la ele :)

------------------------
Flory 6+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Stii cum e... poate vrei un costumas, sau un biberon... si ceilalti iau altceva... in plus la bagajul de spital cu celelalte listute sunt multe lucruri de luat... si eu nu stiu daca o sa pot lua tot dupa.
Oricum patutul il iau inainte... trebuie aranjata camera lui bebe din timp...

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neatza fetele. Am cam tras chiulul zilele astea dar ma intorc spasita.
Eu ma duc din nou la eco sambata, dar nu am reusit sa fac inca analizele. Maine mi-am propus sa ma duc sa rezolv si problema asta.
Stie cineva unde anume la Cantacuzino se efectueaza testele? Ca am inteles ca e spitalul si mai e si un institut.

7+

Pana vine bubu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Dragele mele,

mai aveti loc de inca o burtica?
ca mie mi-ar placea sa ma alatur voua.

U.M.=11.02.2007
D.P.N.=18.11.2007
Data nasterii=23.08.1976

Sunt din brasov, am deja un baietel de 4 ani si 9 luni, iar acum sper la o fetita (eu ... ca sotiorul insista tot pe baietel).

karina1976

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Karina bine ai venit si acum te trec pe lisuta

anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Multumesc mult.

Cand auzeam ca doua sarcini nu seamana intre ele, sincer va spun nu am crezut; eh, acum o cred. Cu Paul nu am stiut de greturi, arsuri, dureri de sani, etc, acum le am pe toate.
Mananc doar fructe fiindca altceva ... ajunge in alta parte decat in stomac ... dorm cate 9 ore pe noapte (record pt mine) ... dimineata sunt pe alta planeta pana pe la 10-11.
Dar nu imi pare rau, bb sa fie bine.
Am fost la eco transvaginala vineri, e maricel si bine, iau doar acid folic si restul dupa Pasti.

Va pup!

Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si6+

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Karina bine ai venit!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!
Eu nu vreau sa cumpar haine pentru bebe,deocamdata.Am zis ca prin luna 7-a ii voi aranja camera,iar prin luna 8-a poate ma voi duce sa cumpar cu mami ceva hainute,dar le va cumpara ea.Eu doar le aleg.Asa m-am gandit.Doamne da sa fie totul bine.Si planurile mele sa se indeplineasca.La toate sa fie bine!!!

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

se pare ca vom fi doua sarbatorite in aceeasi zi ancadragoman,ma bucur sa cunosc pe cineva nascut in aceeasi zi cu mine!!! vad ca deja va ganditi la hainute..,eu chiar ieri mi-am adus aminte ca am un cadou ptr. nou-nascut,pe care nu am reusit sa il mai dau,deja copilul a crescut ,asa ca l-am desfacut si ma uitam la ele ,sunt asa mici,mai ales chilotelul...,maicamea era pe la mine in vizita si zice,oooo da daca copilul tau o sa fie cum ai fost tu,chilotelul o sa ai vina doar pe un piciorus,dar ne-am amuzat si ne-am imaginat acel moment frumos!! Mie sincer imi este frica sa cumpar hainute...,au fost atatea cazuri triste ,acum nu vreau sa va intristez trebuie sa gandim pozitiv...,eu cred ca am sa incep sa cumpar abia cand voi trece de luna a-7-a!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Bine ai venit Corina, o sarcina usoara fara probleme si greturi si un bebel sanatos!

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput