Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)
Raspunsuri - Pagina 19
geany_bc spune:
Acuma, pun si eu o intrebare, asa mai intima.
Cu sexul cum stati? Eu nu prea mai am chef si parca imi este frica de asa ceva.
Anul trecut am pierdut o sarcina, cam imediat dupa ce am facut amor cu sotul si cred ca am prins frica de asa ceva.
Sper ca vineri dupa ce merg la doctor sa ma linistesc. 
Geany
5+
ancadragoman spune:
Mie mi-a zis dr sa mai astept pana la eco peste 2 saptamani
anca
7+
vine bebe....
poze
annitha_cl spune:
Noi suntem in pauza, asa mi-a spus nenea doc si asa facem... sa vedem ce spune peste 2 sapt cand ma duc la control.. Poate ne da liber desi nu prea duc lipsa acum... Desi al meu se gudura pe langa mine in fiecare seara... ca un catelus
copilul meu
alte poze
Cristina
8+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."
annitha_cl spune:
Fetelor, voi o sa luati hainute pentru bebei in timpul sarcinii? Bineintele in trimestrul 2 si 3...
copilul meu
alte poze
Cristina
8+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."
irinutza80 spune:
Eu din fericire, pana acum am avut o sarcina usoara, fara greturi prea multe, dureri de burtica, doar cateva intepaturi. Sper sa nu inceapa de acum incolo cum am auzit ca se mai intampla si sper sa nu racesc.
Irina
8 +
ancadragoman spune:
Mai eu spuneam sa mai iau cate ceva ca at o sa imi fie f greu sa dau toti banii odata si soacramea a zis sa nu iau nimic ca imi ia ea dupa ce nasc ,pana vin acasa am tot ce imi trebuie,mie imi convine![]()
anca
7+
vine bebe....
poze
geany_bc spune:
Trebuie sa va luati ceva haine pentru bebe cand mergeti la maternitate pentru a-l imbraca si schimba in haine cumparate de voi.
De asemenea e bine sa aveti pampersi la voi.
Geany
5+
ancadragoman spune:
Asa cateva hainute o sa iau eu ca no sa ma pot abtine si ptr ca trebuie totusi sa il imbrac cu ceva![]()
anca
7+
vine bebe....
poze
RGE spune:
fetelor la mine s-a terminat cu somnul lung si vise multe cat cuprinde..de vreo 3 nopti stau cu ochii in tavan si adorm spre dimineata cateva ore....
am inteles ca bebe al meu si-a descoperit manutzele si se joaca cu ele ....dar toata noaptea?!
mititelul ..ce mai fac fetele cum va simtiti?....eu mai iau utrogestan doar seara unu..asa mi-a recomandat doctora..imediat dupa Pasti fac 3 luni..de abia astept nu mai pot....apropo e foarte buna crema de la mustela pt vergeturi nu mai dor nici sanii asa rau ....cat despre Elevit fetelor numai dupa trimestrul 1 de sarcina..mai am de asteptat..va pup o zi frumoasa si fara greturi...eu la cat pap am luat pana acum doar 1kg mi-a spus doctora ca este f bine.
ROXANA
9+