Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)
Raspunsuri - Pagina 22
karina1976 spune:
Cu cea mai mare placere!
Acum insa incerc sa imi aduc aminte prima sarcina, pare atat de indepartata, dar amintirile se apropie parca pe zi ce trece.
Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si
6+
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
RGE spune:
FELICITARI NOILOR VENITE!!! sa aveti parte de sarcini usoare si de nasteri si mai usoare!!! Doamne ajuta sa fie bine pentru toata lumea si sa avem parte de bebei sanatosi!!
ROXANA
9+
pufulet74 spune:
Eu imi doresc gemeni, desi probabil slabe sanse, da cine stie :))
Sotul meu zice ca ce face cu ei, cum se descurca cu amindoi deodata :))
Noi nu mai avem copii si pentru amindoi este ceva nou...
Ma gindeam acum ca a tinut in brate pentru prima data un bebe mic de 2 luni acum vreo jumatate de an, asta pentru ca i l-a dat eu, nu ca l-ar fi cerut el ... :) Si era asa de speriat sa nu se intimple ceva cu micutza ca nu s-a mai miscat, asa o ramas cu ea vreo 10 minute :))
------------------------
Flory
6+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
irinutza80 spune:
Azi, taticul va merge pentru prima oara la eco cu mine, sa-l vada pe bebelus, sau sa-i vada piciorusul, cum s-a exprimat el. D-abia astept sa vad cum o sa reactioneze...
Dupa hainute, patut, carucioare, etc. deja ma uit dar o sa incep sa iau pe la 7 luni.
Irina
8 +
karina1976 spune:
Pufulet74, imi aduc aminte de un prieten a carui fetita s-a nascut cu vreo 2 kg si jumatate, ca nu a luat-o in brate decat pe la 3 luni ca ii era frica sa nu o rupa sau sa nu o scape.
Barbatii astia, unii sunt de coma ...
Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si
6+
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
pufulet74 spune:
Is tare simpatici, mai ales cind ei de fapt vor sa fie niste barbati puternici si toate alea si se topesc de tot si se pierd in fata unui ghemotoc mic care se uita la ei :)
Abia astept sa vad cum o sa reactioneze cind o sa se nasca bebe-ul :)
------------------------
Flory
6+
Is it really true ... ?
annitha_cl spune:
Vreti sa va spun un secret? Stiti pe cine imi doresc eu cel mai mult sa-l vad cu bebeul meu in brate? Pe tatal meu... O sa fie terminat. Imi amintesc ca acum doi ani cand a construit casa facea , ce facea si spunea cand or sa fie gagalicile aici o sa facem asa, aici o sa dregem asa... cand a auzit ca sunt insarcinata a spus ca el nu crede pana nu vede ca a luat multe tepe de la mama... Mai mult azi mi-a spus mama ca tata vrea tot fetita si cand ma gandesc ca atunci cand m-am nascut eu si a aflat ca sunt fetita a luat boneta la suturi.... As vrea sa-l vad pe urias cu nepotica lui in brate... ![]()
![]()
copilul meu
alte poze
Cristina
8+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."
pufulet74 spune:
![]()
Ar merita facute niste poze sa surprinzi momentul ![]()
Eu nu le-am spus la ai mei pina nu mergem de Paste acasa ca vreau sa le vad reactiile, la telefon nu pot sa ii vad cum se bucura :)
------------------------
Flory
6+
Is it really true ... ?
irinutza80 spune:
Si tata o sa fie innebunit, cu toate ca e rece si nu-si arata sentimentele, nu comenteaza nimic despre bebe. Parintii mei stau la casa cu curte mare si tata ne mai zice: ia uitati cat loc de joaca si mustaceste...
Irina
8 +
annitha_cl spune:
Imi vine si acum sa zambesc... tati a primit de ziua lui vestea ca o sa devina tatic iar poate mami, de ziua ei o sa primesca cadou o fetita...
copilul meu
alte poze
Cristina
8+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."