Mamici de iulie-august 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

alina mami de anya,ma cunosc prea bine,nu am fost de 4 sapt la eco si ma cam manca....incep sa mi se desfasoare tot felul de scenarii de 2 lei in cap...mi se par contractiile cam dese,parca am o greutate jos,etc....dar ma linisteste fata mea,toata ziua tricoteza,nu stiu ce face acolo,dar nu sta locului.saptamana asta il sun pe dr sa ma programez pe sapt viitoare.ca nu mai am rabdare!
fetelor care sunteti la prima sarcina mai ales,sa aveti incredere in voi,in instinctul vostru de mama,nu lasati pe nimeni sa umbreasca asta!cel mai usor e sa dai sfaturi sau sa bagi de vina la altu'! si bb tot timpul va va "spune" el cumva daca are vreo problema,sa fiti sigure de asta.eu deabia astept sa vina,si acum vorbim non stop... tot timpuri vor exista soacre,mame,bunici,vecine,etc care sa "stie mai bine..."

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

otim astept sa vedem ce spune medicul maine. la mine sunt doar pete, nu bubite.
ghinetz si eu am incercat faza cu seringa in spital caci domnisorul nu voia sa suga, primea formula cu lingurita. mi s-a spus ca nu am nici o sansa sa il alaptez, dar cand am ramas singura nu i-am mai dat nimic pana nu a supt. cu alte cuvinte l-am infometat. nu stiu daca asi mai faca asa ceva, dar parca eram obsedata ca trebuie sa suga. ma mai stresa si soacra ca eu nu am sani de lapte, ca sunt prea mici, etc, etc. sper ca de data aceasta sa nu mai fie probleme.
eu pe alex l-am imbracat foarte subtire si parca toata lumea a dat cu pietre. legat de botez soacra m-a rugat ca la ea acasa sa nu ies din curte ca sa nu ma vada vecinii pe strada pana in botez. i-am facut pe plac caci erau doar doua zile si ea sta la casa cu o curte destul de mare.
la vara cred ca ne vom pune si noi aer conditionat caci altfel nu stiu cum o scot la capat. la socrii nu vreau sa merg caci stau la vreo 400km de noi. pe alex l-am botezat la ei, dar de data aceasta stam acasa. alex probabil va merge in iulie-august la ei, pana ne obisnuim noi cu bb2.

19+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abajan2003 spune:

Fetelor, am o problema! Toata lumea imi spune ca nu mi se vede burtica, adevarul este ca la inceput am slabit 4.5 kg si acuma cred ca le pun la loc. Fustele si pantalonii nu pot sa-i mai inchid, dar nu e asa " gogoneata" ca la unele din voi. Am fost la doc. pe 08.03 si totul a fost ok la eco. Se misca , dar n-a vrut sa ne arate "averea" . In ceea ce priveste miscarile " cred" ca prima data a fost pe 13.03.2007 si apoi abia dupa 4 zile s-a mai zbenguit un pic dimineata. Acuma cam la 3-4 zile seara la culcare mai imi "flutura" un pic prin burtica.

Poate cineva sa-mi puna si mie datele complete: UM: 04.11.2006 DPN:11.08.2007

Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Abajan si eu la prima sarcina am avut burtica mica mica pana in luna a saptea! Toata lumea inclusiv ginecologul meu imi spunea ca voi naste un pisoi eu fiind foarte micuta (1,60 si 40 kg atunci) si am crescut pana la 55 kg insa in ultimile doua luni am explodat efectiv si baiatul meu a avut 3,600 si 53 cm. Toata lumea a fost uimita. Asa ca daca bebe e bine si tu te simti normal nu iti face griji, nu ai de ce. Acum in sarcina asta eu am luat doar 2 kg si sunt fericita caci stiu ca ultimele doua luni isi vor lua revansa si voi pune mai mult pe mine.

Unde ati fugeat fetelor?

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

eu sunt tot pe aici dar nu prea sunt"vorbareata"
anto dar de S60 ce zici?

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

alina.a nici eu nu mai am rabdare pana la eco. ar trebuisa o fac dupa saptamana 20, dar poate o sa fac si maine una. am incercat sa las sa treaca mai mult timp intre eco sa vedem cum a evoluat placenta, dar parca deja e prea mult. bb-ul se misca mai tot timpul si asta ma linisteste. cred ca intr-un fel am noroc si ca sunt foarte ocupata, caci trece timpul mai repede.
abajan nu conteaza ce spune lumea. mie multi imi spun ca am burtica cam mare si o sa am gemeni, altii ca e cam mica. important ca bb e bine. eu sarcina trecuta am luat doar 8 kg, dar burtica era destul de mare. si o burtica mare nu inseamna un bb mare. al meu a avut la nastere 3.1kg.

19+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetelor,

Am si eu o intrebare. Ii infasati pe bebici cu scutece din alea de panza alba cum am fost noi infasate cica sa ai picioarele drepte.
Aici nu se practica infasatul. Pampers si hainute din prima zi.
Credeti ca are vreo importanta daca bebicul e infasat strans sau daca are hainute?

pe burtici

stefania sapt.21

Mergi la inceput

si eu sunt pe aici, dar mai proiectez, mai trag cu ochiul. profit si eu ca sunt acasa si am net, caci maine merg la serv si acolo nu am net. ramane sa recuperez cu cititul cand vin acasa si am timp.

19+ 21.07.2003

Mergi la inceput

nma daca ai sti ce dor imi e de valcea....
stefania asta e o aberatie si nu are rost sa ne chinuim si noi copiii asa.

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

stefania nu au nici o legatura picioarele drepte cu infasatul. cred ca mai multe informatii o sa iti dea alina.a si anya. eu o sa il imbrac in hainute comode, iar soacra se va zgaria pe fata caci la alex m-a amenintat ca daca o sa fac o fetita nu o sa mai ma lase sa nu o infas. fiecare face cum crede. noi doar la botez i-am pus o fasa asa de forma peste plapumioara.

19+ 21.07.2003

Mergi la inceput