Stelute de ianuarie februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ioana,daca e momentul adevarului sa-ti spun ca eu te-am intrecut.
Ajunsesem la 95 de kg de la 60.Acum am 75,dar incet,incet le dau eu jos.Termenul limita e pina la vara...ca atunci merg in tara si acolo ma simt nashpa pe linga prietenele mele care sunt toate slabanoage si arata bine.

Alinatxa,si al meu bb face de 2 ori pe zi dar tare mult...la fel ca la Gabriela,de trebuie sa-l schimb tot.
Eu zci ca depinde cit mananca.Important e ca face si nu e constipat,zic eu.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Anis,mersi de raspuns.Eu iau inca vitamine si sper sa inceteze si la mine odata ca nu prea am chef si nervi de masti in cap.Mai repede as lua ceva pastile,daca as sti ca ajuta.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

fETELOR A MEA FACE 1-2 DE ORI DAR FOARTE PUTIN SI TARE.....INSA PE MINE MA INGRIJOREAZA CANTITATEA FOARTE MICA....IN SCHIMB FACE PIPI LA GREU...CREDETI CA AM MOTIVE DE INGRIJORARE?

Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

messa - as vrea sa te rog ceva daca nu te superi! Fac apel la cunostintele tale in ale PC si forumului si te rog sa completezi unde stii tu la info utile din viata noastra de gravide:

Este bine de stiut ca la spital se utilizeaza pungi/sticle cu gheata pentru refacerea zonelor tumefiate (ceza sau epiziotomie). Mai usor de utilizat in acest sens sunt prezervativele umplute cu apa, pentru ca din experienta va spun ca nu mi-a stat bine cu sticla intre picioare, plus ca era greu de pozitionat acolo unde era interventia chirurgicala, spre anus si la un moment dat m-au luat usturimile la urinare... Pacat ca am auzit de prezervativ abia dupa ce am nascut.

Messa, doar daca nu e prea tarziu si daca se mai pot face postari cu amintiri de ale noastre

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

ce repede a trecut ziua asta. pe de alta paret nu mai trece odata ca poate imi trece si mie boala

Lilisor sa stii ca la ceza sunt bune pungile alea de perfuzii. Sticlele sunt naspa rau de tot

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Gata, lilimicule

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Si pentru ca nu v-am mai pus poze de multa vreme:

si degetul meu e mai bun ca suzy
e greu sa tin pasul cu voi pe forum
un dalmatian numit Basescu
dovlecelul lui mami

E, ce ziceti, am mai crescut un pic? Acum 1 sapt aveam 5 kg, am luat doar 800 gr luna a 2-a, insa avem musafiri noi, niste colici nesimtiti care nu mai pleaca acasa la ei sa ma lase sa mananc si sa dorm ca sa ma fac bine

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furnicusa spune:

Buna mamicilor,

Messa, foarte bine ai grait despre barbati... Vorba Catalinei si eu as printa mesajul. Mai ales ca a picat tare bine la mine ca pluteau niste tensiuni in aer ... Acum s-au risipit gratie tie.

Dana si Gabriela, eu ii dau bebelinei pe langa cateva guri de la san pe care ma incapatanez sa le ia, Humana 1, insa de cateva zile am constatat ca face kk doar o data pe zi, foarte rar de doua ori. As vrea sa-i schimb si eu laptele cu Topfer Lactana (parca asa se numeste), pana acum nu am auzit de el, daca tot spuneti ca laptele asta pare sa nu constipe. Credeti ca i-l pot schimba direct? Si Gabriela, unde il gasesc, la orice farmacie? Iar ca pret? Maine ma duc sa ma interesez dar poate imi raspundeti voi in seara asta.

Alinatxa, daca spui ca face zilnic si chiar de doua ori pe zi, este bine, nu este constipatie. Cantitatea tine de cat mananca. Daca uda pampersul suficient, inseamna ca este hidratata corespunzator. Eu zic sa nu iti faci probleme, insa tine sub observatie. Bebelina mea face mai nou o data pe zi, iar cantintatea nu este foarte mare, adica nu murdareste hainele, ci doar scutecul.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Off..m-a urlat toata ziua..m-a innebunit..sunt la pamant cu nervii.Mai am si doar 3 ore dormite..
I-am pus termometru ,n-a facut kaka, supozitor, doar a murdarit pampersul..bai frate chiar asa sa asimileze laptele meu??

va pup ma duc sa fac un dus..cat mai pot..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Furnicusa a mea pana acum 2 zile facea ajutata caca si era constipatie .....kaka era mai tare si cu graunte.....de 2 zile face singurica o data pe zii insa la fel de tare.....SI NU SCHIMBA DINTR-O DATA LAPTELE CI TREPTAT.AZI PUI O MASURA DE LAPTE NOU LA CEL VECHI SI TOT ASHA.MAMICILE CU EXPERIETA STIU MAI BINE SI AR FII BINEVENITE SFATURILE LOR.SI EU VREAU SA INCERC ALTCEVA

Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta

Mergi la inceput